Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rolek Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 16, 2006 12:33 am Temat postu: Czy jest to mozliwe jesli uprawiałem seks z dziewczyną ... |
|
|
Czy jest to mozliwe jesli uprawiałem seks z dziewczyną i niestety pod koniec stosunku zeszła mi gumka , ale była poza pochwą jakieś 3/4 a skończyłem na zewnątrz , prezerwatywa była ze środkiem plemnikobójczym a zrobilismy z dziewczyną bobotest bo 6 dniach ale bez 2 godzin . i wyszedł negatywny . czy jest szansa ze zaszła w ciąże ? prosze odpowiedzcie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 16, 2006 9:00 am Temat postu: |
|
|
Raczej niemożliwe. Powtórzcie dla pewności test. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ilonka Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 16, 2006 9:36 am Temat postu: |
|
|
mam pytanie mam podejrzenie ze jestem w ciazy ale dostalam okresu planowo tylko ze on jes duzo mniej obfity niz zawsze ale normalna krew zrobilam bobo-test w 4 dniu okresu jak juz prawie nic nie bylo i wyszedl negatywny. Czy moge wierzyc testowi jesli robilam go potczas okresu a doklaniej koncowki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ilonka Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 11:35 am Temat postu: |
|
|
prosze o odpowiedz na moje pytanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 5:39 pm Temat postu: |
|
|
Powienien być wiarygodny wynik ale dla pewności proponuje zrobić test jak się całkowicie okres skończy _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iwka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 3:01 pm Temat postu: |
|
|
zrobilam dwa testy w pierwszym byla tylko jedna kreska a w drugim tez jedna ale w miejscu tej drugiej jest takie wglebienie ale bez zadnego koloru co to moze znaszczyc chyba nie mam sie czym martwic ale wole sie spytac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 10:02 pm Temat postu: |
|
|
nie martw sie tez tak mialam kilka razy,takie lekkie wgłebienie .to jest po prostu jakas deformacja tego papierka.Miałam tak ze trzy razy.najlepiej to wglebienie widac pod światło, nie martw sie to nie ciaza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Natalia999 Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:31 pm Temat postu: |
|
|
Pierwsza miesiączka po sytuacji, która mogła wywołać ciążę, była obfita, druga (kiedy zaczęłam się bać, stres, itp.) była/jest już znacznie bardziej skąpa, ale nie mam żadnych objawów ciąży. Zrobiłam Bobo-test jeszcze w dniu okresu (choć to chyba już końcówka) i wyszedł negatywny. Czy wynik jest wiarygodny? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 11:04 pm Temat postu: |
|
|
Tak. Raczej wiarygodny. |