Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rolek
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 16, 2006 12:33 am    Temat postu: Czy jest to mozliwe jesli uprawiałem seks z dziewczyną ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy jest to mozliwe jesli uprawiałem seks z dziewczyną i niestety pod koniec stosunku zeszła mi gumka , ale była poza pochwą jakieś 3/4 a skończyłem na zewnątrz , prezerwatywa była ze środkiem plemnikobójczym a zrobilismy z dziewczyną bobotest bo 6 dniach ale bez 2 godzin . i wyszedł negatywny . czy jest szansa ze zaszła w ciąże ? prosze odpowiedzcie ...
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 16, 2006 9:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczej niemożliwe. Powtórzcie dla pewności test.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ilonka
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 16, 2006 9:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie mam podejrzenie ze jestem w ciazy ale dostalam okresu planowo tylko ze on jes duzo mniej obfity niz zawsze ale normalna krew zrobilam bobo-test w 4 dniu okresu jak juz prawie nic nie bylo i wyszedl negatywny. Czy moge wierzyc testowi jesli robilam go potczas okresu a doklaniej koncowki?
Powrót do góry
ilonka
Gość

PostWysłany: Nie Wrz 17, 2006 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze o odpowiedz na moje pytanie
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Wrz 17, 2006 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powienien być wiarygodny wynik ale dla pewności proponuje zrobić test jak się całkowicie okres skończy
iwka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobilam dwa testy w pierwszym byla tylko jedna kreska a w drugim tez jedna ale w miejscu tej drugiej jest takie wglebienie ale bez zadnego koloru co to moze znaszczyc chyba nie mam sie czym martwic ale wole sie spytac
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie martw sie tez tak mialam kilka razy,takie lekkie wgłebienie .to jest po prostu jakas deformacja tego papierka.Miałam tak ze trzy razy.najlepiej to wglebienie widac pod światło, nie martw sie to nie ciaza Smile
Powrót do góry
Natalia999
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pierwsza miesiączka po sytuacji, która mogła wywołać ciążę, była obfita, druga (kiedy zaczęłam się bać, stres, itp.) była/jest już znacznie bardziej skąpa, ale nie mam żadnych objawów ciąży. Zrobiłam Bobo-test jeszcze w dniu okresu (choć to chyba już końcówka) i wyszedł negatywny. Czy wynik jest wiarygodny?
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Wrz 21, 2006 11:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak. Raczej wiarygodny.
Powrót do góry
Natalia999
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziękuję za odpowiedź - ulżyło mi. Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41