Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Śluz podczas ciąży ..?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 33, 34, 35  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 17, 2008 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naprawde różnie czytałamraz że jedne miały suchość inne urzo śluzu tego chyba nieda sie jednoznacznie określić, może któryś modek bedzie wiedział
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Wrz 17, 2008 11:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sbasias, w ciązy jest śluz niepłodny lub jest sucho, więc jeżeli wiesz jaki wygląda Twój niepłodny śluz, to własnie coś takiego powinno być w ciąży (ew. w trochę większej/mniejszej) ilości
december

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 11:48 am    Temat postu: Śluz a ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dwa dni po stosunku bardzo bolał mnie brzuch jak przed okresem, i tak przez 2 dni i koniec, wyskoczył mi nawet pryszcze jak przed okresem (zawsze tak mam.. ). Mam w tych dniach owulacje, a raczej jej koniec. Czasami wydobywa się z mojej pochwy gęsty biały śluz. jak się go weźmie w 2 palce wcale się nie ciągnie. Wprost przeciwnie właśnie. Czy to może być objaw ciąży?Sad

-----edited by emilka----
przyłączyłam temat do pokrewnego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to objaw dni niepłodnych - drugiej fazy cyklu.
w ciąży też taki śluz powinien być.
jesteś w którym dniu cyklu?
december

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze? Embarassed Sama już nie wiem.

Przez prawie 2 lata miałam regularne miesiączki. A nagle mi przeskoczyła do ok. 14 i Tak zostało do teraz..
Powrót do góry
agata116

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 11:20 am    Temat postu: czesc mam pytanie :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chciala bym sie dowiedzic czy jezleimam suz to czy jest mozliwosc zeby byla w ciazy ?? prosze o odpowiedz Smile

-----edited by emilka------
temat przyłączyłam do pokrewnego problematyką
Powrót do góry
demoneczka

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak tylko jaki sluz nie napisalas czy byly momenty ze moglabys zajsc w ciaze
Powrót do góry
agata116

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 11:36 am    Temat postu: tak Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi o sluz taki zwyky z pochwy a czy modglo dojsc dozaplodnieia to nie wiem :(robilam t z chlopakiem poziej na pare minutek przestalismy i jak znow zaczyalisy to pwiedzial mi ze chya cos czu jakby wychdzilo z niego taka kropelka ale nie wie czy to to dlatego sie martwie Sad Sad
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale spóźnia Ci się miesiączka? jak się martwisz, to zrób test jeżeli minęło co najmniej 2 tygodnie od tego zdarzenia
agata116

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 12:02 pm    Temat postu: czesc mam ytaie co do sluzu ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi mi o to czy jezeli mam sluz to czymoge byc w ciazy?? i o to czy u chlopaka jak na chwilke przestanie to robic tz. robilismy to i przestalismy na jakies 2 3 minuty t czy moglo mu wtedy wyleciec cos tz. sperma bo mowil mi ze czul jakbysie z niego wylala kropelka Sad:(prosze o odpwiedz Sad

-----edited by emilka-----
kontynuuj w tym temacie!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 12 z 35