Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Śluz podczas ciąży ..?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 33, 34, 35  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy cy masz sluz plodny czy nieplodny. Pamietasz jak wygladal sluz?
Powrót do góry
malutka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciezko jest wypowiedziec sie na ten temat, poniewaz nie do konca rozumiem Twoje pytanie. a moglabys dokladniej sprecyzowac jak to wszystko wygladalo? zabezpieczyliscie sie? co sie wylalo? sprobuje odpowiedziec na Twoje pytanie, ale potrzebuje wiecej informacji. jesli byl to seks bez zabezpieczenia,a Ty mailas akurat dni plodne to oczywiscie jest ryzyko, za zaszlas w ciaze...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Aneczka 20

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 2:43 pm    Temat postu: Sluz bialy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie mam bardzo bialy śluz nie wiem od czego taki on moze byc czy to jest grożne
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wlasnie wyglada sluz ciazowy
Powrót do góry
justynka2209

PostWysłany: Czw Lis 06, 2008 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam sie bez zabezpieczenia w 10 dniu cyklu. nie doszlo do wytrysku. zazwyczaj mam 26 lub 29 dni.. na poczatku mialam lekko bialawy śluz ale teraz jest bezbarwny i bardzo plynny..i jest go bardzo malo. teraz jest 13 dzien cyklu. czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy?
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Czw Lis 06, 2008 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie, ze teraz wlasnie masz dni plodne
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 07, 2008 10:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszło do wytrysku to nie ma mowy o ciazy Smile zgadzam sie z Malutka Smile 10 dc to nie owulacja Wink spokojnie

Powrót do góry
jelena_00

PostWysłany: Sro Gru 17, 2008 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, ja wiem, że pewnie mnie wyśmiejecie, ale chyba właśnie tego potrzebuje żeby się opanowac. Confused Tak więc, podczas peetingu coś tam dostało się w okolice mojej pochwy. Mój facet utrzymuje, że wytrysku nie miał, ale czytała o tym i jak dotąd nie ma 100% wiarygodnych badań, że w preejakulacie nie ma plemników. Rolling Eyes A więc zakładając, że takowe są, stało się to jakoś 2-3 dni prze tym jak dostałam okresu. Niby normalna miesiączka jak zawsze, ale moja siostra w czasie ciąży miała przez trzy miesiące krwawnienia, które przypadały na czas menstruacji. Więc to mnie nie uspokoiło. Zrobiłam test, wykonałam go popołudniu, około 17. Wynik wyszedł negatywny. No i dalej czaekałam na miesiączkę. Teraz dostałam w sobotę, ale jakiś taki był hmm...bardziej obfity i trochę krótszy, ale pragnę zaznaczyc że właśnie od tego okresu(czyli jak narazie 4) dni przyjmuje tabletki antykoncepcyjne. No i z racji że okres trwał krócej to znowu postanowiłam zrobic test, bo wiadomo panika, życie by mi sie zawaliło. Wynik negatywny, ale test robiłam znowu około 17. I teraz pytanie, co Wy o tym sądzicie? Jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo że mogę byc w ciąży? W razie czego możecie krzyczec i mnie wyśmiac:)
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Sro Gru 17, 2008 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem na pewno nie jestes w ciazy Wink
Powrót do góry
jelena_00

PostWysłany: Sro Gru 17, 2008 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja przyjaciółka też tak uważa, bo zdarzały jej się gorsze "wypadki" i tak na dobrą sprawę nic z tego nie było Smile No, ale nigdy nie wiadomo, jakie kto może miec szczęście, a że ja z natury jestem panikara straszna, to potrzebuje żeby ktoś mnie otrzeźwił, bo inaczej to sama się zadręczę. Dzięki Malutka za odpowiedź, bo już mnie skręcało co Wy o tym sądzicie Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 13 z 35