Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Gru 17, 2008 10:04 pm Temat postu: |
|
|
krzyczec i wysmiewac? ojj to zegnam Pania (zartuje )...nasze forum jest przyjazne.
zgadzam sie z malutka podczas peetingu sa nikłe szanse wrecz 0 na zajscie w ciaze musisz miec owulke ,dni płodne i wytrysk w srodku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jelena_00
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 17, 2008 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Nawet nie wiecie jak miło czytac Wasze odpowiedzi Moja siostra to już mówiła, że przeze mnie oszaleje, a przyjaciółka puka się w głowe jak zaczynam temat Ale jak ktoś jest taką panikarą jak ja, że lepiej dmuchac na zimne, a właściwie niekiedy nawet zamrozone i cały czas po głowie chodzi "a co jeśli?" A na jakiekolwiek wypadki nie mogę sobie pozwolic, więc tak schizuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Gru 17, 2008 11:04 pm Temat postu: |
|
|
bedzie dobrze. tylko nast .razem moze zabezpieczcie sie ? lepiej wydac 7zł na gumki niz 1000zł na pieluchy,wozek,kosmetyki dla dzidzi prawda? nie stresuj sie bo to dziala na niekorzysc... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jelena_00
|
Wysłany: Sro Gru 17, 2008 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Oj działa, działa.. Od tamtej pory chodzę rozkojarzona jak nigdy, nawet na pracy się nie mogę skupic na dłuższy czas, dlatego też chciałam rozwiac wszelkie wątpliwości jak najszybciej Dzięki za pomoc dziewczyny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niunka_13720
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 1:57 pm Temat postu: ? |
|
|
witam mam pytanie.
Kochałam sie z chłopakiem 2 tyg.temu. dostałam normalnie okres(nie spoznił sie) tylko ze taki mniej obfity. od jakiegos czasu mam twardy brzuch niekiedy taki jak deska:/piersi sie mi nie powiekszyły.czy moze to byc ciąża czy raczej nie. ale dodam jeszcze ze spadłam z wagi juz jakis czas. i czy moze to byc aniemia czy cos.
mam zmienny nastrój. prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 2:43 pm Temat postu: |
|
|
zrób test - dowiesz się, czy jesteś w ciąży
zrób morfologię - dowiesz się, czy wszystko jest ok pod względem ew. niedokrwistości _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aska88
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 10:56 am Temat postu: |
|
|
witam, ostatni okres mialam 11-17 grudnia (28-dniowy cykl) Kochalam sie z mezem 24(owulacja-rzadki przezroczysty sluz) i 26 grudnia bez zabezpieczenia i z wytryskiem do srodka. wczoraj mnie bolalo podbrzusze tak na przemian, raz lewa strona raz prawa, piersi sa troche wrazliwe na dotyk i takie nabrzmiale, wczoraj zauwaazylam przed kąpiela niebieskie zyłki na gornej czesci piersi idące w kierunku sudków, a i jeszcze tak dziwnie malo mam sluzu, jest taki bialawy ale jest prawie sucho, nawet podczas podniecenia mam sucho. Czy to moga byc obiawy ciazy??
Bede wdzieczna za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 1:19 pm Temat postu: |
|
|
równie dobrze objawy ciąży jak i zbliżającego się okresu. proponuję koło wtorku zrobić test. trzymam kciuki _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aska88
|
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 9:36 am Temat postu: |
|
|
napewno zrobie test. dziwi mnie tylko to ze juz nie jest tak sucho, wczoraj rano to mialam bardzo mokro tak jakby troche wody sie ze mnie wylalo, jakby to bylo podczas owulacji. dzwne. zazwyczaj przed okresem jest prawie sucho. a i te zyly na piersiach. nigdy nie zwrocilam na to uwagi albo nigdy tego nie widzialam. Nawet zauwazylam ze piersi staly sie wiekrze i pelniejsze takie jakby w srodku bylo pelno plynu. Dopatrzylam sie nawet kilku rozstepow i maja taki cinawy lekko kolorek. Dziwne. Czy przed okresem tez sie pokazuja zeyly na piersiach?? Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aska88
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 2:08 pm Temat postu: |
|
|
dzisiaj jest wtorek zrobilam test i negatyw a @ ma przyjsc dopiero za dni. moze to jeszcze za szybko?? a moze mam za niski poziom hcg?? i dlatego jest negatyw. sama nie wiem. ppoczekam jeszcze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|