Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiunia i
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 8:40 pm Temat postu: |
|
|
aska za ile dni msz dostać @????? mi pozytywny test wyszedł dopiero w dniu spodziewanej @ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aska88
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 12:29 pm Temat postu: |
|
|
mam dostac @ 8 stycznia. Kasiunia a robilas wczesnie tez test?? i wyszedl ci netyw?? a w dniu spodziewanej miesiaczki wyszedl pozytyw?? to poczekam obym nie dostala @. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiunia i
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 12:38 pm Temat postu: |
|
|
mam nadzieję że @ do ciebie również nie przyjdzie ja pierwszy test robiłam wcześniej wyszedł negatywny,na drugim wyszła jedna gruba kreska i tak jakby otoczki od drugiej no i w dzień spodziewanej miesiączki ( 6 grudnia!!!! dostałam cudny prezent na mikołaja) wyszły dwie kreseczki!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aska88
|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 9:37 am Temat postu: |
|
|
no niestety dostalam @ mowi sie trudno. bede probowac dalej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Biała_Lilia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 8:36 am Temat postu: |
|
|
Hej mam problem. 2stycznia doszlo do zblizenia mniedzy mna a moim chlopakiem. Byl w gumce i tylko sie ocieral o mnie raczej glebiej nie wchodzil. chcialabym sie dowiedziec czy moge byc w ciazy. gumke potem zdejmowal przy mnie, a tam co nieco sie pojawilo. wiec prosze pomocie mi..
jeszcze jedno czy sluz na tydzien przed okresem moze byc przezrczysty podoby do kuzego bialka??
pozdrawia i prosze o w miare szybko odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 9:05 am Temat postu: |
|
|
Biała_Lilia skoro się ocierała w gumce o Ciebie a nie wszedł do Ciebie to o co chodzi? poza tym wszystko zostało w gumce więc nie ma powodów do paniki. A co do śluzu to zależy kiedy masz dni płodne i sama powinnaś prowadzić jego obserwację- Pozdrawiam _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Biała_Lilia
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 11:17 am Temat postu: |
|
|
Wszystko zostalo w gumce... gdzies slyszalam ze nawet jak gumka jest zdejmowana blisko pochwy rowniez mozna dojsc do zaplodnienia czy to prawda??
Jesli chodzi o sluz to powinnam miec nieplodny bo jestem tydzien przed okresem a jdnak zaobserwowalam ze wyglada jakbym miala dzien plodny... czy cos jest nie tak??
pozdrawiam i z gory bardzo dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 4:43 pm Temat postu: |
|
|
Biała_Lilia napisał: | gdzies slyszalam ze nawet jak gumka jest zdejmowana blisko pochwy rowniez mozna dojsc do zaplodnienia czy to prawda?? |
dla mnie to przerażająco śmieszne. Nie słyszałam żeby ktoś zaszedł w ciążę bez wytrysku w środku w dni płodne! Innej możliwości zajścia w ciążę nie widzę
Co do śluzu może coś ci się rozregulowało...napewno wszystko jest ok _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Biała_Lilia
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki za ionformacje troche sie uspokoilam.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta2009
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 5:26 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanie co moze oznaczac brak sluzu z pochwy ?? nie wiem co sie dzieje boje sie ze to moze byc "objaw ciazy " bo słyszłam ze tak tez maja kobiety w ciazy sa tylko jakies małe plamki niektore nawet jak by z krwia ?? dodatm jeszcze ze miałam problemy z pecherzem przez dłuższy czas brałam wiele tabletek na to wiec moze o od tego no ale nie jestem pewna no i prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|