Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Śluz podczas ciąży ..?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 33, 34, 35  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiunia i

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aska za ile dni msz dostać @????? mi pozytywny test wyszedł dopiero w dniu spodziewanej @
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
aska88

PostWysłany: Sro Sty 07, 2009 12:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam dostac @ 8 stycznia. Kasiunia a robilas wczesnie tez test?? i wyszedl ci netyw?? a w dniu spodziewanej miesiaczki wyszedl pozytyw?? to poczekam obym nie dostala @.
Powrót do góry
kasiunia i

PostWysłany: Sro Sty 07, 2009 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieję że @ do ciebie również nie przyjdzie Very Happy ja pierwszy test robiłam wcześniej wyszedł negatywny,na drugim wyszła jedna gruba kreska i tak jakby otoczki od drugiej no i w dzień spodziewanej miesiączki ( 6 grudnia!!!! dostałam cudny prezent na mikołaja) wyszły dwie kreseczki!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
aska88

PostWysłany: Pią Sty 09, 2009 9:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niestety Sad dostalam @ Sad mowi sie trudno. bede probowac dalej Smile
Powrót do góry
Biała_Lilia

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 8:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam problem. 2stycznia doszlo do zblizenia mniedzy mna a moim chlopakiem. Byl w gumce i tylko sie ocieral o mnie raczej glebiej nie wchodzil. chcialabym sie dowiedziec czy moge byc w ciazy. gumke potem zdejmowal przy mnie, a tam co nieco sie pojawilo. wiec prosze pomocie mi..
jeszcze jedno czy sluz na tydzien przed okresem moze byc przezrczysty podoby do kuzego bialka??
pozdrawia i prosze o w miare szybko odpowiedz
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 9:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biała_Lilia skoro się ocierała w gumce o Ciebie a nie wszedł do Ciebie to o co chodzi? poza tym wszystko zostało w gumce więc nie ma powodów do paniki. A co do śluzu to zależy kiedy masz dni płodne i sama powinnaś prowadzić jego obserwację- Pozdrawiam Smile
Biała_Lilia

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 11:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko zostalo w gumce... gdzies slyszalam ze nawet jak gumka jest zdejmowana blisko pochwy rowniez mozna dojsc do zaplodnienia czy to prawda??

Jesli chodzi o sluz to powinnam miec nieplodny bo jestem tydzien przed okresem a jdnak zaobserwowalam ze wyglada jakbym miala dzien plodny... czy cos jest nie tak??
pozdrawiam i z gory bardzo dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 4:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biała_Lilia napisał:
gdzies slyszalam ze nawet jak gumka jest zdejmowana blisko pochwy rowniez mozna dojsc do zaplodnienia czy to prawda??

dla mnie to przerażająco śmieszne. Nie słyszałam żeby ktoś zaszedł w ciążę bez wytrysku w środku w dni płodne! Innej możliwości zajścia w ciążę nie widzę Smile

Co do śluzu może coś ci się rozregulowało...napewno wszystko jest ok Wink
Biała_Lilia

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za ionformacje troche sie uspokoilam.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Aneta2009

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie co moze oznaczac brak sluzu z pochwy ?? nie wiem co sie dzieje boje sie ze to moze byc "objaw ciazy " bo słyszłam ze tak tez maja kobiety w ciazy sa tylko jakies małe plamki niektore nawet jak by z krwia ?? dodatm jeszcze ze miałam problemy z pecherzem przez dłuższy czas brałam wiele tabletek na to wiec moze o od tego no ale nie jestem pewna Crying or Very sad no i prosze o pomoc Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 15 z 35