Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aneta2009
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 4:09 pm Temat postu: |
|
|
a a no i jeszcze jedmp pytanko kidy moze zmienic sie sluz kobiety po jakim czasie czy moze to byc np juz po tygodniu czy nie ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 4:24 pm Temat postu: |
|
|
w ciazy? jeżeli po dniu spodziewanej miesiączki, w dniach płodnych nie będzie śluzu płodnego, to coś może sugerować _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta2009
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 4:32 pm Temat postu: |
|
|
no tak ale u mnie ten dziwny sluz pojawił sie pozniej okres maiłam od 4 do ok 8 stycznia a sluz pojawił sie pod koniec stycznia tak wszystko było normalnie wiec nie wiem co on moze oznaczac ?? a teraz czekam na okres mam objawy zwiastujace okres ale okresu nie widac ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziulek20
|
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 9:39 am Temat postu: |
|
|
Witam
Mam małe pytanie czy sluz mleczny ktorego jest malo i wydaje mi sie ze wychozi podczas dni plodnych nie ma raczej zapachu moze oznaczac ze w ciazy jestem?? do okresu sporo czasu (25luty) ale sie martwie bo w dniu kiedy okres sie skonczyl (31styczeni)uprawialam z chlopakiem peeting. Wytrysk byl glownie na moja reke i niedaleko pochwy. Wytarlam reke chuteczka i poszlam do lazienki zalatwic sie czy mimo to jakims dziwnym trafem ciaza mi grozi?? dodam ze od sluzszego czasu pobolewa mnie brzuch i czasem zdarzaja sie silne krotkie skurcze oraz od 9 lutego biore luteine.
prosze o pomoc
pozdrawiam i z gory dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jolik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 9:45 am Temat postu: |
|
|
Madziulek , a dlaczego bierzesz luteinę skoro z końcem stycznia dostałaś okres? Luteinę zażywa się w celu utrzymania ciąży jeżeli już się w niej jest albo na wywołanie okresu kiedy się opóźnia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziulek20
|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 12:12 am Temat postu: |
|
|
Luteine biore bo mam nieregularne cykle
Co do mojego pytania ciaza mi nie grozi?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 6:17 pm Temat postu: |
|
|
Nie sadze aby była możliwość ciąży . Jeśli masz nieregularne miesiączki to luteine bierze się od 16 dnia cyklu przez 10 dni. Zbyt wczesne wzięcie tabletki może zablokować owulację. Niestety śluz w drugiej połowie cyklu czyli po owulacji jest taki sam jak w pierwszych tygodniach ciązy. na tej podstawie nie można ocenić czy to ciąża czy nie . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 10:17 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, a co moze oznaczac sluz gesty lepki ale lekko rozowy?? Czy to moze byc oznakka ciazy??? _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 11:51 pm Temat postu: |
|
|
a w którym dc? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 10:55 am Temat postu: |
|
|
trudno powiedziec bo dopiero odstawilam Cilest, ale okres ( tzn krwawienie z odstawienia jeszcze w tym przypadku) skonczylo mi sie 12-13 lutego.[/list][/code] _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|