Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Śluz podczas ciąży ..?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneta2009

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 05, 2009 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a a no i jeszcze jedmp pytanko kidy moze zmienic sie sluz kobiety po jakim czasie czy moze to byc np juz po tygodniu czy nie ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Lut 05, 2009 4:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ciazy? jeżeli po dniu spodziewanej miesiączki, w dniach płodnych nie będzie śluzu płodnego, to coś może sugerować
Aneta2009

PostWysłany: Czw Lut 05, 2009 4:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ale u mnie ten dziwny sluz pojawił sie pozniej okres maiłam od 4 do ok 8 stycznia a sluz pojawił sie pod koniec stycznia tak wszystko było normalnie wiec nie wiem co on moze oznaczac ?? a teraz czekam na okres mam objawy zwiastujace okres ale okresu nie widac ? Sad
Powrót do góry
madziulek20

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 9:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Mam małe pytanie czy sluz mleczny ktorego jest malo i wydaje mi sie ze wychozi podczas dni plodnych nie ma raczej zapachu moze oznaczac ze w ciazy jestem?? do okresu sporo czasu (25luty) ale sie martwie bo w dniu kiedy okres sie skonczyl (31styczeni)uprawialam z chlopakiem peeting. Wytrysk byl glownie na moja reke i niedaleko pochwy. Wytarlam reke chuteczka i poszlam do lazienki zalatwic sie czy mimo to jakims dziwnym trafem ciaza mi grozi?? dodam ze od sluzszego czasu pobolewa mnie brzuch i czasem zdarzaja sie silne krotkie skurcze oraz od 9 lutego biore luteine.
prosze o pomoc
pozdrawiam i z gory dziekuje
Powrót do góry
jolik

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 9:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madziulek , a dlaczego bierzesz luteinę skoro z końcem stycznia dostałaś okres? Luteinę zażywa się w celu utrzymania ciąży jeżeli już się w niej jest albo na wywołanie okresu kiedy się opóźnia.
Powrót do góry
madziulek20

PostWysłany: Sob Lut 14, 2009 12:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Luteine biore bo mam nieregularne cykle
Co do mojego pytania ciaza mi nie grozi??
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Lut 14, 2009 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie sadze aby była możliwość ciąży . Jeśli masz nieregularne miesiączki to luteine bierze się od 16 dnia cyklu przez 10 dni. Zbyt wczesne wzięcie tabletki może zablokować owulację. Niestety śluz w drugiej połowie cyklu czyli po owulacji jest taki sam jak w pierwszych tygodniach ciązy. na tej podstawie nie można ocenić czy to ciąża czy nie .

Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, a co moze oznaczac sluz gesty lepki ale lekko rozowy?? Czy to moze byc oznakka ciazy???

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w którym dc?
lizelotka

PostWysłany: Czw Lut 26, 2009 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trudno powiedziec bo dopiero odstawilam Cilest, ale okres ( tzn krwawienie z odstawienia jeszcze w tym przypadku) skonczylo mi sie 12-13 lutego.[/list][/code]

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 16 z 35