Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 1:56 pm Temat postu: |
|
|
a no to po odstawieniu tabletek, to różnie może z cyklem być _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 11:33 pm Temat postu: |
|
|
No ja wiem, ale czy taki sluz moze byc oznaka ciazy? tak ogolnie.... slyszalam ze podczas ciazy moga byc takie plamienia.... a dzis to jest taki bardziej brunatny... to juz trzeci dzien takiego sluzu a @ nie ma zreszta chyba za wczesnie na nia...wydaje mi sie to dziwne bo nigdy wczesniej nie mialam takiego sluzu....[/list][/list] _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 12:18 am Temat postu: |
|
|
taki śluz nie jest objawem ciąży _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiakkk89
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 7:31 pm Temat postu: |
|
|
mam 20 lat, 21lutego kochalam sie z chłopakiem.. bylo zapezpieczenie.. ale nastpailo cos dziwnego, w momencie gdy stosunek sie zakonczyl i wyciagal go ze mnie, we mnie zostala prez, wytrysk nastapil obok bo byla dosc spora plama na lozku.. ale czy to mozliwe by troche dostalo sie do mnie:( ktres mialam miec 12ego.. dzis 18sty.. boje sie:( byly to dni plodne:( czy to moze byc ciaza? cholerneiboje sie testu zrobie go w weekend z nim:(
co sadzicie:(
Dodano po 15 minutach:
No i sluz.. sluzu wczorja prawie nei bylo dzis jest megawodnisty...
--- czytaj regulamin! nie pisz kilku takich samych postow! jeszcze raz a bede zmuszona dac ostrzezenie --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Laska dostałaś odpowiedź w innym poscie. Nie zakładaj 100 postów.
Tak samo jak w 2 temacie CI kolezanki odpowiedzialy szanse na ciaze sa I TO DUZE! Po 14 dniach od stosunku zrob test _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Laroche
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 12:35 am Temat postu: |
|
|
a moja koleżanka bedąc w ciązy miały śluz zabarwiony, niby lekko brązowawy. Czy to możliwe ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulina20
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 11:26 am Temat postu: |
|
|
witam, mam pytanko: w dzien ktory mialam dostac okres kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia doszlo do wytrysku, okres spoznia mi sie 5y dzien. czy to mozliwe bym byla w ciazy? dodam ze pojawil sie gesty biały sluz i kluje mnie w jajnikach... czy mozliwe ze byly to dni plodne? jeszcze za wczesnie bym zrobila test. co sadziciepozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 4:59 pm Temat postu: |
|
|
Zależy czy masz regularne miesiączki. Jesli tak, to musiałby stać się cud żebyś była w ciąży. Natomiast jeśli masz nieregularne, to niewykluczone...Jak wyliczyć dni płodne i niepłodne masz napisane w dziale antykoncepcja - metody naturalne. zapraszam do lektury _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulina20
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam pisalam ostatnio na forum..
paulina20 napisał: | witam, mam pytanko: w dzien ktory mialam dostac okres kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia doszlo do wytrysku, okres spoznia mi sie 5y dzien. czy to mozliwe bym byla w ciazy? dodam ze pojawil sie gesty biały sluz i kluje mnie w jajnikach... czy mozliwe ze byly to dni plodne? jeszcze za wczesnie bym zrobila test. co sadzicie pozdrawiam | do dzisiaj nie mam okresu tzn 11 dzien, zrobilam test w niedziele 5 kwietnia wyszedl negatywny mysle ze to za wczesnie.. czy isnieje prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy??? czesto kreci mi sie w glowie i bola jajniki PROSZE O ODPOWIEDZ
--- nie pisz kilka takich samych postow! --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
julia2009-10
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 4:29 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Dziewczyny. Właśnie przeczytałam wszystko co napisałyście. I sama nie wiem co mam myśleć. Cykle mam różnie od 30-32dni. Natomiast ostatni był 34 a jeszcze wcześniejszy 37 ale to dlatego, że w między czasie miałam grypę poważną. Ostatnią miesiączkę miałam od 4 marca-9/10 marca kochaliśmy się z mężem 22 marca, czyli 19dc (czy wtedy miałam dni płodne), niestety nie łapię się w kalendarzyku dobrze. Dziś jest mój 35dc i temperaturę mierzyłam jest 37,1 (wcześniej niestety nie mierzyłam) a z kolei 2 kwietnia zrobiłam test i był negatywny. Nie wiem co mam o tym myśleć, a boję się zrobić test, że wyjdzie 1 kreska. Nie wiem czy mam jakieś objawy, bo bolą mnie piersi tak z boku i sutki, ale przed okresem czasami też mnie pobolewały. Dodam, że przez ostatnie 2,3 dni nie miałam śluzu, a dziś w południe pojawił mi się taki gęsty, biały i nierozciągliwy. Pomóżcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|