Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Śluz podczas ciąży ..?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 33, 34, 35  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Lut 26, 2009 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a no to po odstawieniu tabletek, to różnie może z cyklem być
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Lut 26, 2009 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja wiem, ale czy taki sluz moze byc oznaka ciazy? tak ogolnie.... slyszalam ze podczas ciazy moga byc takie plamienia.... a dzis to jest taki bardziej brunatny... to juz trzeci dzien takiego sluzu a @ nie ma zreszta chyba za wczesnie na nia...wydaje mi sie to dziwne bo nigdy wczesniej nie mialam takiego sluzu....[/list][/list]

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 12:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taki śluz nie jest objawem ciąży
gosiakkk89

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 7:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 20 lat, 21lutego kochalam sie z chłopakiem.. bylo zapezpieczenie.. ale nastpailo cos dziwnego, w momencie gdy stosunek sie zakonczyl i wyciagal go ze mnie, we mnie zostala prez, wytrysk nastapil obok bo byla dosc spora plama na lozku.. ale czy to mozliwe by troche dostalo sie do mnie:( ktres mialam miec 12ego.. dzis 18sty.. boje sie:( byly to dni plodne:( czy to moze byc ciaza?Sad cholerneiboje sie testu zrobie go w weekend z nim:(

co sadzicie:(

Dodano po 15 minutach:

No i sluz.. sluzu wczorja prawie nei bylo dzis jest megawodnisty...Neutral

--- czytaj regulamin! nie pisz kilku takich samych postow! jeszcze raz a bede zmuszona dac ostrzezenie --- Pituszka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laska dostałaś odpowiedź w innym poscie. Nie zakładaj 100 postów.
Tak samo jak w 2 temacie CI kolezanki odpowiedzialy szanse na ciaze sa I TO DUZE! Po 14 dniach od stosunku zrob test

PostWysłany: Wto Mar 31, 2009 12:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moja koleżanka bedąc w ciązy miały śluz zabarwiony, niby lekko brązowawy. Czy to możliwe ??
Powrót do góry
paulina20

PostWysłany: Sro Kwi 01, 2009 11:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, mam pytanko: w dzien ktory mialam dostac okres kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia doszlo do wytrysku, okres spoznia mi sie 5y dzien. czy to mozliwe bym byla w ciazy? dodam ze pojawil sie gesty biały sluz i kluje mnie w jajnikach... czy mozliwe ze byly to dni plodne? jeszcze za wczesnie bym zrobila test. co sadziciepozdrawiam
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Kwi 01, 2009 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zależy czy masz regularne miesiączki. Jesli tak, to musiałby stać się cud żebyś była w ciąży. Natomiast jeśli masz nieregularne, to niewykluczone...Jak wyliczyć dni płodne i niepłodne masz napisane w dziale antykoncepcja - metody naturalne. zapraszam do lektury Smile
paulina20

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam pisalam ostatnio na forum..
paulina20 napisał:
witam, mam pytanko: w dzien ktory mialam dostac okres kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia doszlo do wytrysku, okres spoznia mi sie 5y dzien. czy to mozliwe bym byla w ciazy? dodam ze pojawil sie gesty biały sluz i kluje mnie w jajnikach... czy mozliwe ze byly to dni plodne? jeszcze za wczesnie bym zrobila test. co sadzicie pozdrawiam
do dzisiaj nie mam okresu tzn 11 dzien, zrobilam test w niedziele 5 kwietnia wyszedl negatywny mysle ze to za wczesnie.. czy isnieje prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy??? czesto kreci mi sie w glowie i bola jajniki PROSZE O ODPOWIEDZ

--- nie pisz kilka takich samych postow! --- Pituszka
Powrót do góry
julia2009-10

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć Dziewczyny. Właśnie przeczytałam wszystko co napisałyście. I sama nie wiem co mam myśleć. Cykle mam różnie od 30-32dni. Natomiast ostatni był 34 a jeszcze wcześniejszy 37 ale to dlatego, że w między czasie miałam grypę poważną. Ostatnią miesiączkę miałam od 4 marca-9/10 marca kochaliśmy się z mężem 22 marca, czyli 19dc (czy wtedy miałam dni płodne), niestety nie łapię się w kalendarzyku dobrze. Dziś jest mój 35dc i temperaturę mierzyłam jest 37,1 (wcześniej niestety nie mierzyłam) a z kolei 2 kwietnia zrobiłam test i był negatywny. Nie wiem co mam o tym myśleć, a boję się zrobić test, że wyjdzie 1 kreska. Nie wiem czy mam jakieś objawy, bo bolą mnie piersi tak z boku i sutki, ale przed okresem czasami też mnie pobolewały. Dodam, że przez ostatnie 2,3 dni nie miałam śluzu, a dziś w południe pojawił mi się taki gęsty, biały i nierozciągliwy. Pomóżcie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 17 z 35