Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
biedrona3921
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 6:52 pm Temat postu: ? |
|
|
tez jestem za kukurydzo
najgorsze w tych wszystkich forach jest to, ze jak sie juz cos napisze i liczy sie na pomoc, to ci ktos wyjezdza z tekstem "natychmiast idz do ginekologa a nie zawracasz nam glowe"....a przeciez ktos z takimi pytaniami nie wchodzi na forym o grach komputerowych!
a akurat ta forum, jest ok. tu tak na szczescie nie ma
Dodano po 1 minutach:
ej, a ten test z krwi, to mozna samemu jakims cudem zrobic? xD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 8:15 pm Temat postu: |
|
|
Nie...Musisz iść do laboratorium, muszą Ci pobrać krew i tam odpowiednimi metodami wszystko sprawdzić _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
e.k1990
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 1:02 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Obawiam się ze jestemw ciąży, okres miałam 2 lipca, kończyl mi sie 7 i tego właśnie dnia kochałam się z chłopakiem... Chłopak starał się zeby wytrysku we mnie nie było, ale raczej był, niewielki ale był... Przeważnie okres mam co 30 dni czasami spoznia mi sie o 3-5 dni. ale zanim dostane okresu zawsze bolą mnie piersi... Teraz boli mnie delikatnie prawa pierś z boku, obie piersi są obrzmiałe i częsciej sie załatwiam i wydaje mi sie ze jem wiecej... nie było wymiotów, nudności itd, za to dziś mam cytrynowy śłuz... znaczy sie bardzo jasno żólty :/ Nie przytyłam nic... Jakbym miała być w ciąży to juz chyba delikatnie bym przybrała na wadze? Pomóżcie, to ciąża?? Nie moge mieć dziecka... Jeszcze nie teraz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alex:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 1:36 pm Temat postu: |
|
|
hm podczas okresu jak i zarówno po nim są dni niepłodne.
Być może to nie był wytrysk lecz wydzielina z prostaty zwana preejakulatem.Jest to wydzielina gdzie nie ma plemników skłonnych do zapłodnienia.
To że sie załatwiasz częściej czy jesz więcej może być skutkiem owulacjii.
Kobiety mają wtedy podobne objawy do objaw ciąży.
Dotyczy to również obrzmiałych piersi.
Co do śluzu nie jest powiedziane że tylko podczas ciąży jest jasnożółty śluz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
e.k1990
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Aha. Okres powinnam dostać już 31 lipca ;/ a do dziś nie mam żadnych objawów zbliżającej sie miesiączki Zawsze już bolały mnie piersi tak że nie mogłam dotknąc czasami, a teraz nic... Jestem ospała i ciągle chce mi sie płakać ;/ Załame się... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alex:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 2:32 pm Temat postu: |
|
|
jej dziewczyno,wyluzuj troche.
Nie wmawiaj sobie za bardzo objawów bo stworzysz urojoną ciąże.
Jeśli tak bardzo sie tym przejmujesz zrób test ciążowy po 16 dniach od stosunku i bedziesz wszystko wiedziala.
A okres mógł Ci "zaniknąc"bądź sie opóźnić bo jak Ty sie tak stresujesz,to wcale sie temu nie dziwie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysia1980
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 12:52 pm Temat postu: |
|
|
hej mam pytanie, pytałam już o to ale nie stety nie dostałam jasnej odpowiedzi
byłam w ciaży ,nie stety poroniłam,była to tak wczesna ciaża że zadne zabiegi nie były potrzebne..dziń po skończeniu krwawienia wydawało mi sie że mam dni plodne..śluz,temperatura..normalnie gdyby nie poronienie byłby to termin dni płodnych.
kiedy zaszłam w ciaże moim objawem był śluz biały i kleisty ..od ostatniego stosunku z narzeczonym mineło ok.4 dni a ja znów mam ten dziwny śluz ,dodam jeszcze że to 5 dni po skończeniu krwawienia ..czy jest możliwość że znów jestem w ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysia1980
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 10:02 am Temat postu: |
|
|
czy ktos może mi odpisać???bardzo sie denerwuje i jezeli to mozliwe to prosze mi odpowiedziec co oznacza mętny mocz z jakimiś białymi 'kawałkami' bo bardzo sie martwie ,a mój ginekolog bedzie za 2 tyg.poniewasz ma urlop. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 1:13 pm Temat postu: |
|
|
Najprawdopodobniej infekcję. Co do śluzu...On nie był objawem ciąży jako takim...Nie masz infekcji?Nie swędzi Cie?Nie piecze?Jakiś nienaturalny zapach?
Jak oddajesz mocz, odczuwasz pieczenie?
I nie popędzaj forumowiczów. Jak ktoś będzie potrafił pomóc to na pewno to zrobi. Jak chcesz coś dodać użyj opcji "zmień". Przeczytaj regulamin forum. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysia1980
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 2:00 pm Temat postu: |
|
|
właśnie nie... nic nie piecze nie swędzi ,zadnych nieprzyjemnych zapachów ,wszystko w normie.
i nie wiem co to moze być..
czy jest wogóle mozliwe że zaszłam po tak krótkim czasie ..
zwłaszcza ze miałam problem z zajsciem w ciąze wcześniej ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|