Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Proponuję zrobić test ciążowy po 14-16 dniach od ostatniego stosunku. Ale nie wygląda mi to na ciążę.
Może tak Ci się dni płodne zaznaczają po prostu...A skąd wiesz że byłaś wtedy w ciąży?Lekarz ciążę potwierdził?Czy tylko test z moczu? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysia1980
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 9:01 pm Temat postu: |
|
|
niestety chyba miałaś racje ..z racji tego ze mój gin.wyjechał postanowiłam sie leczyć w domu kupiłam Vagical ,ale nadal staraliśmy sie z mężem dopóki ..on nie zaczął mieć objaw ,wyskoczyły mu jakieś plamki i straszny świąd go dopadł ..ahh nici chyba ze starań ..niepokoi mnie tylko jedna rzecz ostatnio zobaczyłam niteczki krwi w śluzie ..ale od tego momentu to sie nie pojawiło..co to mogło oznaczać ,czy to coś poważnego..czytałam ze czasem to oznaka zapłodnienia..ale ja sie nie nakręcam jak znam życie znów nic nie będzie
dolegliwosci ustały mąż tez ni ..ale ja nadal mam biały śluz ale on jest mleczny a nie serkowaty jak był. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 10:21 pm Temat postu: |
|
|
Lepszy jest Albothyl. Jest dostępny bez recepty. Mimo wszystko proponuję wizytę u innego ginekologa. Zwłaszcza że staracie się o dziecko. A przy tym, należy wyleczyć wszystkie infekcje. Żeby dziecko było bezpieczne.
Co do tych nitek...Ciężko stwierdzić. Lepiej sie nie nakręcać. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysia1980
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 8:39 pm Temat postu: |
|
|
a mam pytanie czy ciąza może być możliwa w takim przypadku
04.08-poronienie samoistne (bardzo wczesne 4 dni po spodziewanej miesiaczce)
04-11-krwawienie
12-15.08-śluz gesty biały(prawdopodobnie infekcja)
17.08-śluz biały i przezroczysty rozciągliwy z domieszkami białego sluzu z dni 12-15
18-21.08-śluz jak przy infekcji.
22.08-śluz jak przy infekcji(zmniejszone objawy infekcji i znacznie zwiekszona ilosc tego sluzu)troche rozciągliwego przezroczystego śluzu z nitkami krwi
23-24.08-śluz biały rozciągliwy +troche śluzu przezroczystego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | 23-24.08-śluz biały rozciągliwy +troche śluzu przezroczystego.
|
Mi to wygląda na dni płodne ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysia1980
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 9:31 am Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny pisze tu bo nie wiem gdzie indziej mogłabym to napisać ..chyba jestem w ciazy za dwa dni mam dostać miesiączke ale z racji tego ze jutro wyjeżdżam za granice zrobiłam dziś(powinnam zrobić w dzień spodziewanej miesaczki lub po niej)i wyszła druga bardzo słaba kreska ..widać ja bardzo pod światło dzienne , mój chłopak nie musi go przechylać bo widzi ja normalnie ja nie ..najważniejszy problem to to że to cykl po poronieniu zaszłam ,a jutro wyjeżdzam i nie zdąze isć do lekarza ...czy sa jakies tabletki typu luteina bez recepty ?..strasznie sie boje . Proszę o jak najszybszą odpowiedz . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 10:05 am Temat postu: |
|
|
Możesz kupić prenatal classic. A co do ciąży...Proponuję iść najpierw do lekarza potwierdzić... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Moje obie sostry które są aktualnie w ciązy,robiły test i też wyszły bardzo bardzo blade kreski (a robiły po 14 dniach) a jednak sie okazało że są w ciaży. Zatem również tak jak nowicjuszka radzę uda się do ginekologa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysia1980
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 5:15 pm Temat postu: |
|
|
tak tylko jutro o 3 rano wyjeżdzam i nie dała bym rady iść do lekarza , w piątek zrobie jeszcze jeden test i kupie ten lek .. mam nadzieje ze będzie dobrze za dwa.tyg. wracam więc odrazu popiegne do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 10:48 pm Temat postu: |
|
|
Mogłaś iść dziś...No nic...Skoro nie chcesz to trudno...3mam kciuki żeby wszystko było ok. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|