Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jasmine
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 1:41 am Temat postu: Spoznia mi sie okres 2 dni Kuba prosze odpowiedz mi !! |
|
|
Kuba, posluchaj mam taki problem : mam 23 lata, od 3 miesiecy nie biore tabletek anty okre sod tego czasu mam dosc nieregularnie: 1 cykl: 26 dni 2 cykl: 31 a teraz wlasnie jest ten 3 cykl dzis mija 33 dzien cyklu i okres sponia mi sie 2 dni.. Ostatni raz wspolzylam z moim ( notabene Kubusiem:) 31 grudnia wieczorem. zabezpieczalismy sie prezerwatywa i nie bylo zadnej wpadki jednak ja bardzo bylam wystraszona jakos nie wiem czemu ( moze dlatego,ze to bylymoje dni plodne) i wzielam postinor.. 1 tabletka po 39h nastepna po 12.
Wiem,ze postinor opoznia okres. dzis nie wytrzymalam i zrobilam test po 15 dniach od stosunku i wyszedl negatywny..
Denerwuje sie brakiem okresu.. Myslisz,ze test byl na pewno wiarygodny po tak dlugim czasie??
pozdrawiam, Zuza z Belgii |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 1:51 am Temat postu: Re: Spoznia mi sie okres 2 dni Kuba prosze odpowiedz mi !! |
|
|
Jasmine napisał: | Kuba, posluchaj mam taki problem : mam 23 lata, od 3 miesiecy nie biore tabletek anty okre sod tego czasu mam dosc nieregularnie: 1 cykl: 26 dni 2 cykl: 31 a teraz wlasnie jest ten 3 cykl dzis mija 33 dzien cyklu i okres sponia mi sie 2 dni.. Ostatni raz wspolzylam z moim ( notabene Kubusiem:) 31 grudnia wieczorem. zabezpieczalismy sie prezerwatywa i nie bylo zadnej wpadki jednak ja bardzo bylam wystraszona jakos nie wiem czemu ( moze dlatego,ze to bylymoje dni plodne) i wzielam postinor.. 1 tabletka po 39h nastepna po 12.
Wiem,ze postinor opoznia okres. dzis nie wytrzymalam i zrobilam test po 15 dniach od stosunku i wyszedl negatywny..
Denerwuje sie brakiem okresu.. Myslisz,ze test byl na pewno wiarygodny po tak dlugim czasie??
pozdrawiam, Zuza z Belgii | aha jeszcze jedno czy dosc rzadkosc wspolzycia moze wplynac na spozniony okres??
rzadkosc : raz w ciagu 3 miesiecy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 8:06 am Temat postu: |
|
|
Postiron zawsze będzie rezregulowywał okres No inacze sie nie da to jest skutek uboczny tego leku i już.
Co do częstości stosunku a okresu - to kolejna bajka Jedno z drugim nie ma nic wspulnego co jest nawet udowdnione bo różne dziwaczne teorie chodzily ludzią po glowach. Mozna kochac sie 3 razy dziennie a nie trzeba wcale a miesiączka i tak bedzie szła swoim zegarem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 10:59 am Temat postu: |
|
|
Witam!!
Mojej dziewczynie okres spóźnia się 10 dni poza tym nie ma żadnych innych objaw... zrobilismy 3 tsety wszystkie negatywne... I nie możemy iśc do lekarza... Jej mama nie moze sie dowiedziec... Co mi radzicie ?? czy 10 dni to normalne ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
przerażony :( Gość
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 11:05 am Temat postu: 11 dni spoznienia... i bolacy jajnik POMOZCIE :(:( |
|
|
Witajcie!!
Czy 11 dni spozniania sie okresu to duzo ?? Poza tym boli ją brzuszek i jajnik??? PROSZE o pomoc... wypowiedzcie się na ten temat!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 11:19 am Temat postu: do Gosc |
|
|
Gosc: sluchaj mi okres spoznial sie 3 dni i dostawalam fiola jesli zrobliscie test przynajmniej 10 dni od stosunku to jestsuper wiarygodny..
Okres MOZE ssie spozniac ..
zwlaszcza,ze teraz bardzo sie pewnie denerwuje ze nie ma okresu..
A to paradoksalnie wplywa mocno na opoznienia.. Glowa do gory.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 11:26 am Temat postu: Re: do Gosc |
|
|
Anonymous napisał: | Gosc: sluchaj mi okres spoznial sie 3 dni i dostawalam fiola jesli zrobliscie test przynajmniej 10 dni od stosunku to jestsuper wiarygodny..
Okres MOZE ssie spozniac ..
zwlaszcza,ze teraz bardzo sie pewnie denerwuje ze nie ma okresu..
A to paradoksalnie wplywa mocno na opoznienia.. Glowa do gory.. |
Ale co z tymi bólami??? Prosze pomóżcie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 6:00 pm Temat postu: |
|
|
Poczytaj forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jasmine
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 9:55 pm Temat postu: wielkie dzieki za odpowiedz:) |
|
|
hehe ale sie ciesze,dzis dostalam okres.. dobrze, ze juz po wszystkim, moge sie wreszcie przestac denerwowac.
dziekuje za wparcie
Zuza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wystraszona Gość
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 6:31 pm Temat postu: spoznia mi sie okres |
|
|
na poczatku grudnia wspolzylam ze sowim chlopakiem, mialam wtedy dni plodne, zabezpieczylismy sie calkiem no i nie doszlo do wytrysku... na wszelki wypadek zorbilam test i wyszedl negatywny, przed okresem bylam u ginekologa bo bolal mnie brzuch, jednak powiedzial ze to przed okresem, faktycznie, bo na nast dzien dostalam okres. teraz jest juz styczen i powinnam dostac okres wczoraj a moze przed wczoraj, boje sie bo nie wiem co sie dzieje, a ostatnio zle sie czuje i boli mnie lewa strona podbrzusza, burczy mi w brzuchu mimo ze jadlam no i okressss sie spoznia, ja zwariuje, nie mialam zadnych mdlosci ani nic !! prosze pomozcie bo zwariuje a do gin nie mam mozliwosci isc narazie no a poza tym robilam test po stosunku tzn 8 dni po nim no i dostalam wtedy okres normalny... co sie dzieje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|