Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
elizabeth II Gość
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 8:26 pm Temat postu: don't worry |
|
|
Droga wystraszona! To zależy też, czego się boisz? Moim zdaniem ginekolog podczas badania wykryłby Twoją domniemaną ciążę, a okres po zapłodnieniu nie pojawia się w ogóle, a jak piszesz, miałaś już po współżyciu okres i nie ma zagrożenia. Przyczyn opóźnienia okresu doszukiwałabym się gdzieindziej... Może to być stres (stres przed niechcianą ciążą też opóźnia okres), zmiana miejsca pobytu, limatu, przyjmowane lekarstwa... Głowa do góry! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wystraszona Gość
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 8:42 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje bo naprawde sie boje, w sumie duzo osob mowi mi ze to iz mialam okres nie zonacza ze nie jestemw ciazy chociaz uwazam ze jak sie zachowi w ciaze to okresu wogole byc nie powinno, dodatkowo ten test ciazowy wyszedl negatywny... No i ginekolog... Podejrzewam ze powinien sie okres pojawic niedlugo jednak jesli sie nie pojawi to pojde kolejny raz do ginekologa... chociaz boje sie nadal |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 6:23 pm Temat postu: |
|
|
Jak najszybciej Twoja dziewczyna powinna udać się do ginekologa!!!!Bolący jajnik,to niepokojacy objaw np. zapalenia,moze być gorzej-tak jak w moim przypadku-cysta na jajniku,która spowodowała brak miesiaczki przez 2 miesiące a potem miesiączke trwająca 3 tygodnie.Nie trzeba sie bać.Po to są ginekolodzy.Im szybciej tym lepiej.Ciążę bym wykluczyła |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 6:43 pm Temat postu: |
|
|
hello. mi sie spoźnial teraz okres 14 dni i nie jestem w ciąży, byłam dzisiaj u lekarza i nawet test zrobilam.a też bolały mnie jajniki, to raczej nie ciąża, a ja właśnie dostalam okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 9:17 am Temat postu: Witaj |
|
|
Ja tez nie mam jeszcze okresu i martwie sie tym bo powinnam dostac we wtorek albo srode a jest juz czwartek i nadal nie mam tez sie martwie ze jestem w ciąży nie weim co robić chyba powinnam poczekać do jutra i jutro zrobie test i zobacze co eyjdzie jak pozytywny do pojde do ginekologa?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 3:17 pm Temat postu: |
|
|
wiesz miałam zrobic jutro ale dzis zrobiłam wyszedł negatywny mimo to nadal nie mam okresu i boje sie ze moze za szybko zrobiłm test i zle wyszedł mi no ale coz musze czekac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
:( Gość
|
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 5:17 pm Temat postu: miesiączka |
|
|
Dziewczynie spóźnia się okres ponad tydzień, nie mieliśmy stosunku....Nie wiadomo co jest...Czy moze byc to wywolane stresem zwiazanym z egzaminami??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 5:20 pm Temat postu: |
|
|
sam sobie odpowiedziałaś na pytanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiktoria Gość
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 3:02 pm Temat postu: a ja dalej czekam |
|
|
kurcze,Pawel,pisalam w srode a,dzis niedziela a ja nadal miesiaczki nie dostalam!wariuje naprawde,nawet wczorajsze zakupy nie pomogly sie odstresowac... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Przesunięcie okresu nie musi oznaczać ciąży odrazu. Jest wiele możliwości, dlatego jeżęli nie da sie dojść (bądz nerwy są za duże) dlaczego sie przesuneło wszystko i nie ma i nie ma, należy iść do lekarza
On już dokładnie kreśli co jest grane - a problemy z miesiączką są prakycznie zawsze uleczalne (no chyba że nie zgłosi sie prze jakiś dłuższy czas i dojdzie do jakiś powikłań ale to by musialo być pare jak nie parenaście miesięcy).
Spróbuj może jutro bądz we wtorek iść do lekarza.
P.S.
Jak bys mogła odpisywac w tamtym temacie który założyłaś - wiem że zaczyna być ciężko jest je znaleść bo sam sie juz na tym złapaem że 2 dni temu gdizeć coś pisałem i wiem że to jest na forum i chce to znaleść to sie gubie bo tematów przybywa po pare dziennie
A ja ubolewam na tym iż na forum nie ma możliwości scalania tematów - tak to było by to atwiej poscała bym tematy i bylo by super, a tak to robi sie bisz masz na forum i nie wiadomo co czytać i co jest do czego :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|