Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elizabeth II
Gość

PostWysłany: Czw Sty 19, 2006 8:26 pm    Temat postu: don't worry Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Droga wystraszona! To zależy też, czego się boisz?Wink Moim zdaniem ginekolog podczas badania wykryłby Twoją domniemaną ciążę, a okres po zapłodnieniu nie pojawia się w ogóle, a jak piszesz, miałaś już po współżyciu okres i nie ma zagrożenia. Przyczyn opóźnienia okresu doszukiwałabym się gdzieindziej... Może to być stres (stres przed niechcianą ciążą też opóźnia okres), zmiana miejsca pobytu, limatu, przyjmowane lekarstwa... Głowa do góry!
Powrót do góry
wystraszona
Gość

PostWysłany: Czw Sty 19, 2006 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje bo naprawde sie boje, w sumie duzo osob mowi mi ze to iz mialam okres nie zonacza ze nie jestemw ciazy chociaz uwazam ze jak sie zachowi w ciaze to okresu wogole byc nie powinno, dodatkowo ten test ciazowy wyszedl negatywny... No i ginekolog... Podejrzewam ze powinien sie okres pojawic niedlugo jednak jesli sie nie pojawi to pojde kolejny raz do ginekologa... SadSad chociaz boje sie nadal
Powrót do góry
Netka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 24, 2006 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak najszybciej Twoja dziewczyna powinna udać się do ginekologa!!!!Bolący jajnik,to niepokojacy objaw np. zapalenia,moze być gorzej-tak jak w moim przypadku-cysta na jajniku,która spowodowała brak miesiaczki przez 2 miesiące a potem miesiączke trwająca 3 tygodnie.Nie trzeba sie bać.Po to są ginekolodzy.Im szybciej tym lepiej.Ciążę bym wykluczyła Smile Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Wto Sty 24, 2006 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hello. mi sie spoźnial teraz okres 14 dni i nie jestem w ciąży, byłam dzisiaj u lekarza i nawet test zrobilam.a też bolały mnie jajniki, to raczej nie ciąża, a ja właśnie dostalam okres
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sty 26, 2006 9:17 am    Temat postu: Witaj Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez nie mam jeszcze okresu i martwie sie tym bo powinnam dostac we wtorek albo srode a jest juz czwartek i nadal nie mam tez sie martwie ze jestem w ciąży nie weim co robić chyba powinnam poczekać do jutra i jutro zrobie test i zobacze co eyjdzie jak pozytywny do pojde do ginekologa??
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sty 26, 2006 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz miałam zrobic jutro ale dzis zrobiłam wyszedł negatywny mimo to nadal nie mam okresu i boje sie ze moze za szybko zrobiłm test i zle wyszedł mi no ale coz musze czekac
Powrót do góry
:(
Gość

PostWysłany: Sob Lut 11, 2006 5:17 pm    Temat postu: miesiączka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczynie spóźnia się okres ponad tydzień, nie mieliśmy stosunku....Nie wiadomo co jest...Czy moze byc to wywolane stresem zwiazanym z egzaminami???
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lut 11, 2006 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sam sobie odpowiedziałaś na pytanie Wink
Powrót do góry
wiktoria
Gość

PostWysłany: Nie Lut 19, 2006 3:02 pm    Temat postu: a ja dalej czekam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze,Pawel,pisalam w srode a,dzis niedziela a ja nadal miesiaczki nie dostalam!wariuje naprawde,nawet wczorajsze zakupy nie pomogly sie odstresowac...
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Lut 19, 2006 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przesunięcie okresu nie musi oznaczać ciąży odrazu. Jest wiele możliwości, dlatego jeżęli nie da sie dojść (bądz nerwy są za duże) dlaczego sie przesuneło wszystko i nie ma i nie ma, należy iść do lekarza Wink

On już dokładnie kreśli co jest grane - a problemy z miesiączką są prakycznie zawsze uleczalne (no chyba że nie zgłosi sie prze jakiś dłuższy czas i dojdzie do jakiś powikłań ale to by musialo być pare jak nie parenaście miesięcy).

Spróbuj może jutro bądz we wtorek iść do lekarza.

P.S.
Jak bys mogła odpisywac w tamtym temacie który założyłaś - wiem że zaczyna być ciężko jest je znaleść bo sam sie juz na tym złapaem że 2 dni temu gdizeć coś pisałem i wiem że to jest na forum i chce to znaleść to sie gubie bo tematów przybywa po pare dziennie Wink

A ja ubolewam na tym iż na forum nie ma możliwości scalania tematów - tak to było by to atwiej poscała bym tematy i bylo by super, a tak to robi sie bisz masz na forum i nie wiadomo co czytać i co jest do czego :/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 50, 51, 52  Następny
Strona 2 z 52