Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drawrait
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 1:23 pm Temat postu: |
|
|
napisalem ze ostatnia tabletke wziela 27 stycznia a dzisiaj jest 31 styczen wiec minelo kilka dni.. bo od wtorku do soboty troche czasu minelo.. ciaza to nie jest napewno prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
suner
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 3:00 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Wraz ze swoja dziewczyna mamy pewien problem, jej okres spóznia sie juz 8 dni a na poczatku miesiac miala lekkie krwawienie jakies 3 dni. Sex uprawiamy zawsze z gumka i przewaznie dochodze na zewnatrz, raz podczas pieszczot troche spremy uronilo sie na okolice pochwy ale odrazu to zmyła, a tak to zadnej innych ekscesow nie bylo czasem jedynie bylo ocieranie itd. czy jest to mozliwe ze jest w ciazy?? dodam jeszcze ze ostatnio troche niezdrowo sie odzywiamy pizze, piwo itd i ona zażywa czesto Gripex np gdy tylko boli ja głowa juz siega po gripex |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 6:08 pm Temat postu: |
|
|
drawrait, nie jest powiedziane, że po duphastonie dostaje się krwawienia po 3, 4 czy 5ciu dniach od odstawienia. różnie bywa. poczekajcie jeszcze kilka dni a jak się nie pojawi to do ginekologa. ciążę wykluczam
suner, to nie ciąża, prędzej trochę zmiana stylu życia/odżywiania _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
suner
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 10:04 pm Temat postu: |
|
|
no to troche mnie uspokoiło a od czego moze byc te krwawienie? juz takie miala i tak samo jej sie okres spoznial w czesniej ale max do 4 dni sie spoział |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 12:07 am Temat postu: |
|
|
to krwawienie występuje w srodku cyklu? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
suner
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 1:20 pm Temat postu: |
|
|
hymm no tak miala dostac 22 okres a krwawienie bylo gdzies 10 i przewaznie dzieje sie tak na drugi dzien po sexie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 1:35 pm Temat postu: |
|
|
a po każdym stosunku tak jest? bo tak, albo plamienie okołoowulacyjne albo nadżerka albo po prostu podrażnienia po stosunku _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
suner
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 10:57 pm Temat postu: |
|
|
nie nie po kazdym. tez zauwazylem ze krwawienie bylo raz jeszcze tego samego dnia po stosunku ale wtedy dosc dlugo uprawialismy sex i miala z dwa orgazmy, a jest mozliwosc ze gdy palcami penetruje to moge cos uszkodzic? bo mi sie wydawalo na poczatku ze to przez te moje palce. i wystepuje one tak jak mowilem tylko raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiaczekk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 10:57 pm Temat postu: ryzyko? |
|
|
witam,
mam 27 lat, cykle raczej regularne 29-30 dni
od ostatniego pol roku jest to co 30 dni
5 stycznia miałam ostatni okres
współzylam z partnerem bez zabezpiczenia!
stosunek pezrywany (aczkolwiek wiem ze to nie zadna metoda)
stosunek odbyl sie 27,28,29 stycznia - teoretycznie sa to moje dni niepłodne...
z obserwacji wydawało mi sie ze dni płodne juz za mną , sluz calkiem zaniknal i wszelkie objawy owulacji (klucie, potworny bol w dole brzucha jak co miesiac minal )
w zamian za to pojawiac zaczely sie moje objawy zaspolu napiecia!
bylam nerwowa niesamowicie, wrazliwosc piersi , mega mega apetyt,
dziaij powinnam dostac okres.. nie dostalam ...
i teraz sie boje ...
bo przez to ze wydawalo mi sie ze okres sie zbliza zaczelam wspolzyc bez zabezpieczenia ...
do teraz mam wrazliwsze piersi i nabrzmiałe i czasem mnie cos podkłuwa w brzuchu ...
czy mozliwe jest ze okres mogl mi sie nagle poprzesuwac skoro ostatnio juz byl tak regularny?
podkreslam ze mialam dosc nerwowy miesiac,
ponadto w tym momencie mam zapalenie pecherza ...
czy okres przyjdzie ?
czy i jak duze sa szanse ze dni w ktorych sie kochalam byly plodne?!!
prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Twoje dni płodne przypadają od 9 do 19 dnia cyklu.
Współżyłaś w dni niepłodne. Okres może się przesuwać. To nie jest nic nadzwyczajnego. Organizm to nie jest zaprogramowana maszyna.
Czekaj spokojnie na okres. Po ok.14-16 dniach od stosunku możesz zrobić test ciążowy. Wcześniej nie ma sensu, bo będzie niewiarygodny.
Następnym razem się zabezpieczcie prezerwatywą albo zwyczajnie idź do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne.
Pozdrawiam _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|