Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 49, 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drawrait

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 31, 2009 1:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napisalem ze ostatnia tabletke wziela 27 stycznia a dzisiaj jest 31 styczen wiec minelo kilka dni.. bo od wtorku do soboty troche czasu minelo.. ciaza to nie jest napewno prawda?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
suner

PostWysłany: Sob Sty 31, 2009 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Wraz ze swoja dziewczyna mamy pewien problem, jej okres spóznia sie juz 8 dni a na poczatku miesiac miala lekkie krwawienie jakies 3 dni. Sex uprawiamy zawsze z gumka i przewaznie dochodze na zewnatrz, raz podczas pieszczot troche spremy uronilo sie na okolice pochwy ale odrazu to zmyła, a tak to zadnej innych ekscesow nie bylo czasem jedynie bylo ocieranie itd. czy jest to mozliwe ze jest w ciazy?? dodam jeszcze ze ostatnio troche niezdrowo sie odzywiamy pizze, piwo itd i ona zażywa czesto Gripex np gdy tylko boli ja głowa juz siega po gripex
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Sty 31, 2009 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drawrait, nie jest powiedziane, że po duphastonie dostaje się krwawienia po 3, 4 czy 5ciu dniach od odstawienia. różnie bywa. poczekajcie jeszcze kilka dni a jak się nie pojawi to do ginekologa. ciążę wykluczam

suner, to nie ciąża, prędzej trochę zmiana stylu życia/odżywiania
suner

PostWysłany: Sob Sty 31, 2009 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to troche mnie uspokoiło Smile a od czego moze byc te krwawienie? juz takie miala i tak samo jej sie okres spoznial w czesniej ale max do 4 dni sie spoział
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 12:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to krwawienie występuje w srodku cyklu?
suner

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hymm no tak miala dostac 22 okres a krwawienie bylo gdzies 10 i przewaznie dzieje sie tak na drugi dzien po sexie
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a po każdym stosunku tak jest? bo tak, albo plamienie okołoowulacyjne albo nadżerka albo po prostu podrażnienia po stosunku
suner

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie po kazdym. tez zauwazylem ze krwawienie bylo raz jeszcze tego samego dnia po stosunku ale wtedy dosc dlugo uprawialismy sex i miala z dwa orgazmy, a jest mozliwosc ze gdy palcami penetruje to moge cos uszkodzic? bo mi sie wydawalo na poczatku ze to przez te moje palce. i wystepuje one tak jak mowilem tylko raz
Powrót do góry
asiaczekk

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lut 03, 2009 10:57 pm    Temat postu: ryzyko? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam,

mam 27 lat, cykle raczej regularne 29-30 dni

od ostatniego pol roku jest to co 30 dni

5 stycznia miałam ostatni okres

współzylam z partnerem bez zabezpiczenia!
stosunek pezrywany (aczkolwiek wiem ze to nie zadna metoda)

stosunek odbyl sie 27,28,29 stycznia - teoretycznie sa to moje dni niepłodne...
z obserwacji wydawało mi sie ze dni płodne juz za mną , sluz calkiem zaniknal i wszelkie objawy owulacji (klucie, potworny bol w dole brzucha jak co miesiac minal )

w zamian za to pojawiac zaczely sie moje objawy zaspolu napiecia!

bylam nerwowa niesamowicie, wrazliwosc piersi , mega mega apetyt,

dziaij powinnam dostac okres.. nie dostalam ...

i teraz sie boje ...
bo przez to ze wydawalo mi sie ze okres sie zbliza zaczelam wspolzyc bez zabezpieczenia ...
do teraz mam wrazliwsze piersi i nabrzmiałe i czasem mnie cos podkłuwa w brzuchu ...
czy mozliwe jest ze okres mogl mi sie nagle poprzesuwac skoro ostatnio juz byl tak regularny?

podkreslam ze mialam dosc nerwowy miesiac,
ponadto w tym momencie mam zapalenie pecherza ...
czy okres przyjdzie ?
czy i jak duze sa szanse ze dni w ktorych sie kochalam byly plodne?!!

prosze o odpowiedz
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lut 03, 2009 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Twoje dni płodne przypadają od 9 do 19 dnia cyklu.

Współżyłaś w dni niepłodne. Okres może się przesuwać. To nie jest nic nadzwyczajnego. Organizm to nie jest zaprogramowana maszyna.

Czekaj spokojnie na okres. Po ok.14-16 dniach od stosunku możesz zrobić test ciążowy. Wcześniej nie ma sensu, bo będzie niewiarygodny.

Następnym razem się zabezpieczcie prezerwatywą albo zwyczajnie idź do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne.

Pozdrawiam Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 49, 50, 51, 52  Następny
Strona 50 z 52