Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
megan24

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie róznie miałam okres, ale nigdy nie miałam spoznien....duzych...brzuch boli wiec pewnie bedzie...poza tym cos mnie bierze....wiec moze tez ma wpływ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakiekolwiek stany zapalne, goraczka powoduja problemy "komunikacyjne" na drodze przysadka mozgowa-jajniki, wiec moze doprowadzic to do opoznienia okresu.

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 10:16 am    Temat postu: hej, Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam mały problem i stres przy okazji, kochaliśmy sie z moja dziewczyną w ostatnim dniu jej miesieczki, był to 5 dzien cyklu, zabezpieczylismy sie prezerwatywa ale ze wzgledu ze to byl nasz pierwszy raz nie doszedłem do konca bo sie balismy, cykle ma 30,31 dniowe czy jest szansa aby zaszła w ciąze i czy podczas stosunku miała dni niepłodn bo włanie nadchodza dni jej miesiączki teraz. jaka jest szansa ze jest w ciazy???prosze o odpowiedz.dzieki Sad
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 10:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zerowa Wink
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie, nie ma szans na ciaze jesli nie było wytrysku w srodku. brała moze globulki dopochwowe ? albo przez stres sie spoznia albo własnie przez te globule.;/ nie ma co sie niepokoic. wszystko jest oke Smile dobrze ze sa ludzie ktorzy mysla zanim poniosa ich emocje.. Confused Mr. Green

Powrót do góry
adameksz

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 5:53 pm    Temat postu: hej Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope nie brała napewno nic takiego i napewno nie miałem wytrsysku w środku bo sie balismy ale teraz bardzo sie boimy i tak bo nadszedl czas okresu.....a czy wtedy i tak miała dni nie płodne???mozesz jakos mnie jeszcze uspokoic???Sad
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 5:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co piszesz to były to dni niepłodne. Nie panikuj. Wszystko będzie ok.

Nie było wytrysku, nie było dni płodnych, była prezerwatywa, ciąży nie będzie Smile
adameksz

PostWysłany: Sob Lut 14, 2009 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy byłyby juz jakies objawy ciąży bo własnie mijają juz 4 tygodnie od czasu kiedy sie kochalismy???bo jak rozmawialismy wczoraj to mowiła ze czuje sie normalnie nic ja nie boli (brzuch jajniki piersi) a okres powinien juz byc;(
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Lut 14, 2009 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A z czego ma być ciąża?

Z wiatropylności? To nie ta pora roku Wink

Po pierwsze nie były to dni płodne, po drugie byliście zabezpieczeni, po trzecie nie było wytrysku...

Nie ma szans na ciążę

Żeby doszło do zapłodnienia musi być plemnik i zdolna do zapłodnienia komórka jajowa. W tym wypadku nie było ani jednego ani drugiego...Więc o co chodzi?
elisa666

PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 12:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ponownie... mam pytanie. czy normalnym jest sluz pochwowy zabarwiony na lekko zolto przed okresem (wczesniej mialam bezbarwny)? szczerze przyznaje ze kiedy mialam bardzo regularny okres to nie zwracalam na to az tak uwagi dopiero teraz kiedy moj organizm plata mi figle...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41