Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 12:57 pm Temat postu: |
|
|
przed miesiączką śluz jest gęstszy i nieprzejrzysty. zazwyczaj powinien być białawy, nieciągliwy, jednorodny ale małe żółtawe zabarwienie jest dopuszczalne zwłaszcza jeśli po zaschnięciu na majtkach. jeżeli jest żółty a do tego dochodzi swedzenie, to sugeruje infekcje _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elisa666
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 6:33 pm Temat postu: |
|
|
no tak.. hmm. tyle, ze brak swedzenia i nadal brak misiaczki, jedynie ta wydzielina... plodny (nieprzezroczysty sluz, ciagnacy sie, szklisty) mialam chyba normalnie. czy klopoty z jelitami moga miec jakis wplyw na to? bo ciaze wyklczam (petting, brak wytrysku wiec jestem spokojna) a mam bole podbrzusza wiec sadze to moze to byc wlasnie z tym zwiazane. musze sie wybrac na usg.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
DUŚKA99
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 9:25 pm Temat postu: może ktoś mi pomoże!!!! |
|
|
okres miałam mieć 26stycznia a miałam 2 dni plamienia zrobiłam 2 testy pierwszy pozytywny drugi negatywny bardzo się boje dwa lata temu miałam ciąże pozamaciczną prosze może ktoś miał podobnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 9:46 pm Temat postu: |
|
|
No to dlaczego jeszcze nie byłaś u ginekologa?Na co czekasz? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elisa666
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 10:23 pm Temat postu: |
|
|
bo to nie takie proste... pierwsze co to musze jechac na usg, zreszta chyba trafilam na nieodpowiedniego ginekologa za pierwszym razem i mam lekka zraze. poza tym nie mam pojecia czy on w ogole moze badac dziewice poza badaniem usg? bo ostatnim razem tylko takie badanie mialam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 10:31 pm Temat postu: |
|
|
To pytanie było do DUŚKA99... Ale nie napisałam kogo pytam
A co do Ciebie elisa666, to ja bym w Twoim konkretnym przypadku nie łączyła problemów z jelitami z charakterystyką śluzu...
A co do badania ginekologicznego...Teoretycznie powinien Cie zbadać przez odbyt. Ale są różni lekarze i różnie do tego podchodzą. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
15karolcia15
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 5:30 pm Temat postu: pytanie! |
|
|
hej mam pytanie...ostatnio zrobiłam loda mojemu chłopakowi i nic więcej nie robilismy.... spuscil mi sie do buzi...a potem ja wlozylam se palec do buzi a pozniej do srodka do ci***...
czy to mozliwe ze przeniosłam tym palcem plemniki z buzi do ci*** i jestem w ciąży?
prosze o odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 6:56 pm Temat postu: |
|
|
Taa oczywiscie, 100% :/ Laska gdzie ty masz rozum.... bo napewno nie na swoim miejscu :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pyskata18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 10:42 am Temat postu: |
|
|
no mala_mi ma racje pomyśl troszke nie obrazamy cie zeby nie bylo ale zwracamy uwage zebys patrzyala o co pytasz ;p _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
15karolcia15
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 5:05 pm Temat postu: |
|
|
czyli jestem? |