Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przed miesiączką śluz jest gęstszy i nieprzejrzysty. zazwyczaj powinien być białawy, nieciągliwy, jednorodny ale małe żółtawe zabarwienie jest dopuszczalne zwłaszcza jeśli po zaschnięciu na majtkach. jeżeli jest żółty a do tego dochodzi swedzenie, to sugeruje infekcje
elisa666

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 6:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak.. hmm. tyle, ze brak swedzenia i nadal brak misiaczki, jedynie ta wydzielina... plodny (nieprzezroczysty sluz, ciagnacy sie, szklisty) mialam chyba normalnie. czy klopoty z jelitami moga miec jakis wplyw na to? bo ciaze wyklczam (petting, brak wytrysku wiec jestem spokojna) a mam bole podbrzusza wiec sadze to moze to byc wlasnie z tym zwiazane. musze sie wybrac na usg....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
DUŚKA99

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 9:25 pm    Temat postu: może ktoś mi pomoże!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres miałam mieć 26stycznia a miałam 2 dni plamienia zrobiłam 2 testy pierwszy pozytywny drugi negatywny bardzo się boje dwa lata temu miałam ciąże pozamaciczną Crying or Very sad prosze może ktoś miał podobnie
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to dlaczego jeszcze nie byłaś u ginekologa?Na co czekasz?
elisa666

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo to nie takie proste... pierwsze co to musze jechac na usg, zreszta chyba trafilam na nieodpowiedniego ginekologa za pierwszym razem i mam lekka zraze. poza tym nie mam pojecia czy on w ogole moze badac dziewice poza badaniem usg? bo ostatnim razem tylko takie badanie mialam.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To pytanie było do DUŚKA99... Wink Ale nie napisałam kogo pytam Very Happy

A co do Ciebie elisa666, to ja bym w Twoim konkretnym przypadku nie łączyła problemów z jelitami z charakterystyką śluzu...

A co do badania ginekologicznego...Teoretycznie powinien Cie zbadać przez odbyt. Ale są różni lekarze i różnie do tego podchodzą.
15karolcia15

PostWysłany: Nie Lut 22, 2009 5:30 pm    Temat postu: pytanie! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam pytanie...ostatnio zrobiłam loda mojemu chłopakowi i nic więcej nie robilismy.... spuscil mi sie do buzi...a potem ja wlozylam se palec do buzi a pozniej do srodka do ci***...
czy to mozliwe ze przeniosłam tym palcem plemniki z buzi do ci*** i jestem w ciąży?
prosze o odp SadSadSadSad
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lut 22, 2009 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taa oczywiscie, 100% :/ Laska gdzie ty masz rozum.... bo napewno nie na swoim miejscu :/

Wysłał podziekowań: 5

PostWysłany: Pon Lut 23, 2009 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mala_mi ma racje Smile pomyśl troszke nie obrazamy cie zeby nie bylo ale zwracamy uwage zebys patrzyala o co pytasz ;p
15karolcia15

PostWysłany: Pon Lut 23, 2009 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli jestem? Mad Shocked
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 5 z 41