Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sanderus

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aha no to moja teraz to ma od jakiś dwóch dni Very Happy i of corse cały PMS na mnie się skupia Very Happy a od czego on się tworzy buzujące hormony ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie do konca wiadomo co dokladnie wywoluje PMS, jednak podejrzewa sie ze jest to wywolane zmianami hormonalnymi podczas koncowki cyklu - przewaga estrogenu nad progesteronem w organizmie kobiety.

No nic albo trzeba to przezyc, albo zaczasc jesc tabletki hormonalne, wtedy i ryzyko ciazy zniknie i PMS rowniez:d

PostWysłany: Sro Maj 12, 2010 8:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No czuje że ją zabiore do gina, zna ktoś jakiegoś dobrego z szczecina na nfz ?

----Nie robić offika ---tosia81
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 10:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu pytania..
wszelkie adresy,nr tel i jakiekolwiek inne inf pochodzace nie z tego forum sa zabronione.jak chcesz sie dowiedziec to tylko piszac na pm, w innym wypadku tresc postu bedzie usuwana.

Powrót do góry
sanderus

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha ok dzięki gina już mam okres także się pojawił dwa dni temu wieczorkiem ;] czyli wszystko jest ok Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no widzisz, i po co ta panika Razz
badzcie ostrozni a wszystko bedzie dobrze.
sex ma byc przyjemnoscia a nie obawa Smile i strachem, jasne ? Cool Laughing

Powrót do góry
sanderus

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 7:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne jasne, tylko wiesz czasami są sytacje groźne Very Happy teraz jest w sumie ciut gorzej (wiadomo jaka kobieta jest podczas okresu) ale jest ok i dziękuje wszystkim za pomoc Smile
Powrót do góry
kotek20

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 7:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam21lat i kochałam sie z chlopakiem bez zabespieczenia wprawdzie chlopak niemiał wytrysku u mnie ale ja wtedy miałam owulacje:/okres spoznia mi sie juz jakies10dni:(boje sie ze jestem w ciazy a po za tym rozstałam sie ztym chlopakiem.poza tym biore jescze globułki dopochwowe bo miałam zapalenie i niewiem czemu ciagle brak okresu.nigdy mi sie nie spozniał sam lekarz powiedział ze jest jak w zegarku a tu taki psikus prosze was o reade
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kotek wg mnie to przez globulki. ja dawno temu tez je zazywałam i spoznil sie o tydzien.
jesli jestes pewna ze nie doszlo do wytrysku to w ciazy nie bedziesz, aczkolwiek owulacja to bardzo niebezpieczny dzien.. tylko doswiadczeni faceci wiedza kiedy "wyjsc" na czas.
mozesz po 16 dniach zrobic test Smile

Powrót do góry
kotek20

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poczekam do czwartku i jak dalej nic niebedzie to robie test i wtedy bede wiedziała czy bede mamusia czy nie:P
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41