Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 12:49 am Temat postu: |
|
|
Tak, można wykluczyć. często jest tak, ze cykle zaraz po kuracji hormonalnej sa ok, a później wszystko wraca do stanu sprzed kuracji...Więc to może być to. Dodając do tego stres, suma sumarum wychodzi opóźnienie.
I po prostu zabezpieczajcie sie za każdym razem skoro nie chcecie dziecka... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
.....
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 12:25 pm Temat postu: |
|
|
.. mam nadzieje, że to wynik tabletek i po prostu organizm dochodzi do siebie.
zabezpieczamy się zawsze, nawet w prezerwatywach chłopak wychodzi ze mnie przed orgazmem, a wtedy wszedł dużo wcześniej przed wytryskiem.. dzisiaj już czwartek okresu dalej nie ma, ile dni max czekac?
ale skoro ciąże można wykluczyc to z tego ciesze się najbardziej
może zaniedługo znowu powróce do tabletek i wtedy nie będzie niepotrzebnego stresu.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mieli92
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 1:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Pisałem na pw z dziewczynami i tak sie nie dowiedziałem bo każdy ma inna teorie. Czytałem tutaj i też nic sie nie dowiedziałem.
Mam taki problem że siedziałem z dziewczyna i poprostu lekko nas poniosło i doszło do kontaktu bezposredniego czlonka z narządami kobiety. Członek pare razy przejechał po narządach i był nawilżony tym płynem co z niego wypływa ale dojścia nie było bo nie doszedłem. Mialem troche do tego dojścia. Czy jest możliwośc ciąży ? Martwie sie. Czekam na odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 2:16 pm Temat postu: |
|
|
..... nikt ci nie powie ile bedziesz czekac, musisz sie rozluznic bo stres tylko jeszcze bardzije opoznia miesiaczke. Troche luzu relaksu dluga goraca (wiem ze przy takich upalach to ciezko) kąpiel ale to pomaga.
Co do samego powrotu do tabletek tp radze sie zdecydowac czy bierzesz czy nie bo branie odstawianie znowu branie i znowu odstawianie to jest straszna rewolujaa dla organizmu i wtedy hormony fiksują. Dlatego jak sie decydujesz je brac to bierz je przez dluzszy okres czasu.
mieli92 kazdy ma prawo miec swoje zdanie i swoja teorie od tego przeciez jest FORUM zeby wyrazac swoje poglady i zasady.
Nie doszedles, wytrysk nie nastapil nie ma ciazy koniec filozfi a na nastepny raz aby oszczedzic sobie stresu uzyjcie szarych komorek i np prezerwatyw. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mieli92
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 3:03 pm Temat postu: |
|
|
juź kupiłem i jestes pewna że nie bedzie ciązy ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 3:06 pm Temat postu: |
|
|
mieli92 nie ma szans na ciąże to przecież jasne, prawada. Gdyby przez takie coś kobiety zachodziły w ciąże to działoby się oj działo _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 3:41 pm Temat postu: |
|
|
mieli92 jestem 1000% pewna, jak by tak sie zachodzilo w ciaze to przy gimnazjach musialyby powstawac zlobki i przedszkola _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
.....
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 9:46 pm Temat postu: |
|
|
.. jeśli się zdecyduje to na pewno na dłużej.. i postaram się nie denerwowac, nie myślec o tym, mam nadzieje, że przyjdzie na dniach i będę mogła w końcu spokojnie zasnąć w nocy.. dziękuuje za pomoc:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mieli92
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 10:46 pm Temat postu: |
|
|
kurcze. okresu jak nie bylo tak nie ma. Boli ją lekko brzuszek tam gdzie powinien ale to tylko czasami. A piers tylko jedna. Czy to oznaka bo piers ją boli od poniedziałku?
Martwie sie. Pożyczyłem film jej ulubiony ktory chciała obejżec zeby sie wyluzowala a to nic nie daje.
Co robic?
Napewno bedzie ok? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 11:11 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno będzie ok. Organizm to nie maszyna Daj jej czas:) _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|