Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mieli92

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 4:50 pm    Temat postu: Podziekowania ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Robiłem tak jak mi kazaliscie i dostała wczoraj Smile dziekuje Wam wszystkim ;** bardzo mi pomogliscie ... a i wszystkim Panią Wszystiego Najlepszego Z Okazji Dnia Kobiet ;**
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 4:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o jak miło, dziękujemy Wink

mówiłyśmy, że prędzej czy później przyjdzie.

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie czy jak sie kocha od tyłu czy można zajść w ciąże prosze o szybką odpowiedz Sad Sad

Dodano po 1 minutach:

Martulka1218
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od tyłu w sensie analnie? czy od tyłu, ale "po bożemu"? Wink
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak analnie to nie ma szans...Jak "po bożemu" to jak najbardziej są.
jaa18

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie okres spóżnia mi się już 9 dni nigdy tak nie mniałam,żeby tyle czasu go nie było.Robiłam test i wyszedł negatywnie.to nie wiem czemu jeszcze go nie ma
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To zrób test z krwi. Idziesz do laboratorium, pobierają Ci krew i badają.

Jeśli ten nie wykaże ciąży idź do ginekologa na wywołanie. Jeśli wykaże ciążę to też idź do ginekologa...
Nucha91

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Mam problem. Ostatni raz współżyłam z chłopakiem dzien przede okresem. Wystąpił on normalnie, był nawet dośc obfity. W tym miesiącu nie wsp.ółzyliśmy, jednak okres spóźnia mi sie już 5 dni. Czy jest możliwe abym zaszła w ciąze? Prosze o szybką odpowiedż Sad !!
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie.

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!! 2a dni przed okresem kochałam sie ze swoim partnerem, okres mial byc 27lutego a dostałam 1 marca trwał tylko zaledwie 3y dni (trzeci dzień to juz prawie nic)a zawsze trwa u mnie tydzień... od dwóch dni zle sie czuje boli mnie głowa mam wzdecia i bola mnie jajniki... mierzyłam temp. w pochwie mam 37,8 czy to moze znaczyc ze jestem w ciązy???? byłaby to ciąża nieplanowana ale bardzo byłabym szczesliwa Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41