Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nucha91

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w takim razie mam jeszcze jedno pytanie. Co może byc powodem spóźniania sie okresu (stres można pominąć)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmiana klimatu, długa podróż, jakas infekcja, przeziębienie, leki itd.
powodów jest mnóstwo.

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 1:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj znowu zrobiłam test i wyszedł negatywnie a okresu jak nie było tak niema nadal
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ile ci sie juz spoznia?

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spóżnia mi sie 2 tyg.i juz nie wiem co myslec
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może czas wybrać sie do ginekologa? przyczyn może byc wiele, od błahych do poważniejszych, może jakas infekcja, albo zaburzenia hormonalne?
proponuje wizyte u ginekologa, przypuszczam, ze z takim spoznienie test wykonalas po 14 dniach od stosunku, wiec powinien byc wiarygodny.
umow sie na wizyte.

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 11:52 pm    Temat postu: Spoznia mi się okres juz prawie o miesiąc !! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy antybiotyki moga spowodowac spoznienie sie miesiaczki?
Jesli tak, to ile moga ja opuznic ?

Okres mialam dostac 17stego Lutego, ale tydzien przed tym zachorowalam, i bralam antybiotyki przez caly ten czas.

Czy to jest przyczyna spozniajacej sie miesiaczki?
Martwie sie bo nie wiem co sie dzieje.

Z Gory dziekuje za odpowiedz. Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 12:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JustynaAMS pewnie ze moze to opoznic miesiaczke, a ile to nikt ci nie powie bo to roznie jest Smile
Powrót do góry
mjk89

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 9:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnia miesiaczke mialam 31 stycznia od tamtej pory nie mam ...a cykle mam co 28dni...od 31 stycznia zaczelam brac tabletki microgynon 21 ale po 10 przestalam bo mialam plamienia myslalam ze okres i nie bralam...boli mnie glowa mam powiekszone piersi wymiotowac mi sie chce caly czas mam czkawke ale jak zrobilam test wyszedl negatywny Sad
wizyte u gin mam 30marca...bylam w pon 9ale ciazy nie stwierdzil mowil ze moze zbyt wczesnie nie wiem co myslec o tym czy test byl wiarygodny i w ciazy nie jestem?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 9:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze opiszesz sytuacje w ktorej sadzisz ze moglo dojsc do zaplonienia? tak bedzie prosciej. Brak okresu nie zawsze jest objawem ciazy. Mysle ze skoro ginekolog nie wykryl ciazy i test tez nie wykryl to ciaza malo prawdopodobna jest, pozdrawiam

Paulina moim zdaniem nie jestes w ciazy. DNi przed okresem sa nieplodne. A to ze teraz sie zle czujesz moze byc objawem owulacji ktora sie zbliza albo juz jest Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41