Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Mar 01, 2011 1:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no widzisz... a nie mowiłam Smile ?ale tak długie cykle nie sa zdrowe...
musisz wysłac dziewczyne do gin zeby to wyregulowac.
w przyszlosci bedzie ciezko Wam zaplanowac ciaze..;/

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Carwer

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry.

Bardzo proszę wszystkich o pomoc.

27 dni temu robiłem dziewczynie "palcówkę".

Moja dziewczyna jednak cierpi na zespół zespół policystycznych jajników + ostatnio zdiagnozowano u niej nadżerkę ...

W ciąże zajść nie mogła . Denerwuje się jednak , że okres uległ całkowitemu rozlegulowaniu. ( Dziś mija 43 dzień od ostatniego okresu ) i okresu jak nie ma, tak nie było.

Czy to jest normalne ??
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 8:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciaża wykluczona.
Przy zespole policystycznych jajników okres jest niestety bardzo nieregularny . Bywa ,że nie ma go po kilka miesięcy. Najlepsze rozwiązanie na tego typu problemy są tabletki anty ponieważ wyregulują cykl i zablokuja owulację co w konsekwencji nie pozwoli aby na jajnikach tworzyły się kolejne torbiele ( objaw Policystycznych jajników)

Powrót do góry
neutralna

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie mam pytanko

powinnam miec okres 3dni temu i niestety zadnych objawow ze bedzie nie ma Crying or Very sad wczesniej mialam regularne co 28dni Crying or Very sad
ostatnio wymiotowalam ale wczesniej spozylam alko ( piwka )
co moze byc spowodowane opoznieniem ? moze byc to ciaza ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a była sytuacja w ktorej mogło dojsc do wytrysku podczas dni płonych??
jesli tak to jak najbardziej mozesz podejrzewac ciaze.
spokojnie mozesz wykonac test bo okres spoznia sie juz 3dni wiec test bedzie wiarygodny.

Powrót do góry
Kamilka54

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj mija 7 dni, odkąd powinnam dostać okres. Mam nieregularne cykle, w przeszłości zdarzało się nawet do 2 tygodni, teraz, od dłuższego czasu było to góra 5 dni.
Jakiś czas temu dotykaliśmy się z chłopakiem, zawsze jednak uważamy, nigdy nie dotykamy się jednocześnie, myjemy ręce. Dotykaliśmy się jakieś 2-3 razy, w tym raz był wytrysk (oczywiście na zewnątrz), od razu wysłałam faceta do łazienki, sama też umyłam ręce.
Jednak mimo tego wszystkiego, dzisiaj napadły mnie wątpliwości: Może coś zrobiliśmy nie tak?
Objawy nadchodzącego okresu są, ale jego samego ani widu, ani słychu...
Sad

Dziś kolejny, 8 dzień. Wydaje mi się, że już nawet biust przestaje być bolesny w dotyku, a okresu nadal brak. Dziś mam zamiar zrobić test. Boję się spojrzeć na wynik... Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry
dzasta1997

PostWysłany: Pon Lip 25, 2011 1:02 am    Temat postu: pierwszy seks i spózniony okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć mam pytanie współżyłam niedawno z chłopakiem oczywiście użyliśmy gumki a teraz nie mam miesiączki i ile moze mi sie spóźnić i czy wgl mogę być w ciąży ??

Justyna...Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lip 25, 2011 10:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzasta jesli nie doszlo do wytrysku w srodku podczas dni płodnych to zajscie w ciaze nie jest mozliwe Smile
okres moze spozniac sie z wielu powodow, np. stres, antybiotyki, zmiana klimatu, problemy z hormonami.
w dniu okresu mozesz wykonac test ciazowy Smile dla pewnosci

Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 5:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!mam takie pytanie.Mysle o tym już od 2 dni.Powinnam mnie miesiaczke dzisiaj i myslałam,że to już dzisiaj w końcu,bo myslałam,że jestem w ciązy a to poleciało trochę kri takiej brązowej i nic.Ostatnia miesiaczkę miałam 1 lipca a kiedy uprawiałam seks to nie pamietam tylko teraz 2 dni pod rząd 30 i 31 lipca ale to pewnie nie te dni żeby zajsc w ciaże i nie wiem czy ja mogę byc w ciaży...

Dodano po 2 minutach:

Witam!mam takie pytanko dzisiaj przypadał dzień miesiączki i sie pojawiła,ale tylko trochę poleciało tylko taka brązowa i nie wiem czy to może by ciąża.
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaa18 jeśli to miesiączka to w kolejnych dniach powinna się rozkręcić.
Czy stosujesz jakąś antykoncepcję ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  Następny
Strona 13 z 25