Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek analny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 8:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyproznianie po nieprzyjemne ? jak to ? przeciez leci jak po masle Wink

A co do odczuc w czasie, to normalna reakcja organizmu. Trzeba sie do tego przyzwyczaic, a moze nawet zacznie sprawiac przyjemnosc. Razz
Ja mialam z normalnym seksem na poczatku problemy bo mialam odczucia ze mi sie sikac chce.

Kupa czy siku co za roznica Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Agniesia22

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Lut 21, 2009 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej:) mam małe pytanko. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąrze poprzes sex analny Question
Powrót do góry
kawuszczyn
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sob Lut 21, 2009 4:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie jak wygranie w toto lotka.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lut 21, 2009 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zadne. chyba ze w odbycie masz macice.. Neutral durne pytanie. niestety nie 1wsze na ten temat Confused Shocked

Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Lut 22, 2009 1:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale zawsze sperma moze splynac z odbytu do pochwy i jakies ryzyko jest wedlug mnie
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lut 22, 2009 10:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no chyba ze tak

Powrót do góry
irsin

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam takie pytanie- nie wie ktos, jak jest z seksem analnym, jesli przechodzilo sie jakas chorobe odbytu (w moim przypadku szczeline)? Ze podczas choroby nie nalezy go uprawiac, to wiem, ale co, jesli juz jest zaleczona? Informacje na ten temat w necie sa dosc sprzeczne i sama nie wiem, co mam myslec (a jednak chcialabym kiedys sprobowac Razz). Z jednej strony seks analny podobno wzmacnia skore odbytu i uczy rozluzniac zwieracz, a z drugiej jednak chyba moze powodowac jakies otarcia czy drobne ranki. Wie ktos, jak to jest? Razz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak uzyjecie gumki to chyba nic sie nie stanie co nie? Wink ale pewna nie jestem

Powrót do góry
zuku

PostWysłany: Pon Cze 22, 2009 11:54 pm    Temat postu: jak namówić dziewczynę:) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witm.Jestem ze swoją dziewczyną już ponad 2 lata i chciałbym spróbować sexu analnego, w sumie to już go próbowałem ze swoją dziewczyną;P ale tylko raz na trzeźwo i nic ją nie bolało, a teraz kiedy próbuje czyli próbowałem 3 razy jeszcze to ja strasznie boli i chyba sięzablokowała bo już mi na to nie pozwala;/ nawet rozmow nie skutkuje, macie jakieś prpozycje żeby to zmienićSmile

temat przeniosłam do tematu pokrewnego. emilka
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 12:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze jej sie nie spodobalo i dlatego juz nie chce?
skoro probowaliscie, a ona teraz nie chce to to uszanuj
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Strona 9 z 13