Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek analny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 7:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro mowi nie to nie..! czy Wy faceci tego nie mozecie zrozumiec? ... co to za przyjemnosc posuwac w d*** Neutral ohyda... a jak jej cos uszkodzisz?pomyslałes o tym?.... od przyjemnosci jest inne miejsce.. Confused

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind spokojniej Exclamation Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 11:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibi no nie moge Razz juz spokojniej zareagowac Razz dlaczego wiekszosc nie rozumie co to znaczy NIE.... nie kazdemu anal sprawia super przyjemnosc. mnie osobiscie obrzydza i zygac mi sie chce jak pomysle ze mozna "tam" posuwac.... Neutral jak pedały.. Neutral Fuuu Razz

Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 12:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no, ale dla niektórych osób nawet na tym forum sprawia to ogromną przyjemność, więc Wind też to powinnaś uszanować Razz a Ty Zuku uszanuj decyzje swojej kobiety i nie nalegaj...nie to nie i tyle.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra juz dobra Razz
ja tylko trzymam strone dziewczyny autora postu Smile komu sie podoba temu sie podoba Smile nic mi do tego..ja mam obrzydzenie i reaguje złoscia Razz

Powrót do góry
Fever

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 11:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie trzeba być tolerancyjnym Razz ja tego jeszcze nie próbowałem, piszę "jeszcze" bo kto wie co się wydarzy Smile...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 9:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind, a Ty w ogóle próbowałaś?
Fever

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
wind, a Ty w ogóle próbowałaś?

Z tego można wywnioskować, że pewnie nie próbowała bo jest to dla niej nie smaczne i obrzydliwe Razz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie Razz dobrze Fever kombinuje...mnie na sama mysl obrzydza wiec jak mogłam probowac... fu Razz a jak cos uszkodzi w srodku i co potem? nie bede z WC wychodzila... Confused

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eee wind dzieciaku, ale masz podejście. trzeba próbować różnych rzeczy w życiu Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Strona 10 z 13