Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lena11
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2012 10:27 am Temat postu: |
|
|
pozwolę podpiąć się pod temat, bo mam zapytanie odnośnie suplementu odchudzającego elavia, czy wiecie w jakiej sieci aptek stacjonarnych można go kupić? bo przeszłam już kilka i nigdzie nie moge dostać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sdobrawa
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Wiadomo, że wysiłek fizyczny to najlepszy sposób na schudnięcie i modelowanie sylwetki, ale niestety mnie często brakuje na to czasu w żadne suplementy nie wierzę, ale widzę zdecydowaną poprawę, odkąd zmieniłam wodę na -----reklama---- z jodem. Zaleca się ją przede wszystkim kobietom w ciąży, ale nie tylko. Jod przecież reguluje pracę tarczycy, która przyspiesza metabolizm i to jest prawda. A woda jest bardzo smaczna. Naturalny, sprawdzony sposób, polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Spectacle Spamer
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 6:59 pm Temat postu: |
|
|
Ja z kolei szukam informacji na temat takiego suplementu z jagód AcaiWidziałem je dostępne w internecie, ale chciałbym móc je też zobaczyć osobiście, przeczytać opakowanie i takie tam. Wiecie może coś na temat dostępności tych środków? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
janette Spamer
|
Wysłany: Sro Kwi 03, 2013 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Wejdź na stronę ------, tam jest sporo materiałów o suplementach zawierających wyciąg z tych jagód. Nie tylko opisy samych suplementów, ale tez kilka ciekawych artykułów. Też słyszałam, że te jagody podobno nawet spoko działają, może warto byłoby spróbować je zastosować. Szkoda tylko, że są dość drogie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bluesky
|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 7:10 pm Temat postu: |
|
|
Podpinam się pod temat bo widziałem, że tutaj niektórzy pisali o suplemencie z jagody acai czy próbowaliście? Jeśli tak to jakie opinie? Czy jest skuteczne? Jak długo stosujecie i jakie macie samopoczucie? Z góry dzięki za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
frykas
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 7:46 am Temat postu: A ja chudnę z minilinią |
|
|
Od miesiąca stosuję minilinię , chudnie się z nią łatwo i bez skutków ubocznych ponieważ jest to suplement na bazie roślinnej. Zrzuciłam 3,5 kg jeszcze drugie tyle i będzie super. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
shack
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 9:24 pm Temat postu: |
|
|
Musi pamiętać o witaminach. Ja tam wolę Actibion, bo oprócz magnezu zawiera ekstrakt z korzenia żeń-szenia i liści guarany, liści zielonej herbaty, witamina C i E, niacyna, cynk, żelazo i kwas pantotenowy. Actibion: -zmniejszają uczucie zmęczenia i znużenia często towarzyszące wysiłkowi fizycznemu i intelektualnemu (witaminy i minerały) -wpływają korzystnie na sprawność umysłową (ekstrakt z żeń- szenia i guarany) -wspomagają koncentrację i zdolność uczenia się (ekstrakt z zielonej herbaty) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tinny
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 1:14 pm Temat postu: |
|
|
Chyba już gdzieś widziałam ten post.... Tylko co to ma do diety? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
razus
|
Wysłany: Sro Lip 17, 2013 5:53 pm Temat postu: |
|
|
Jestem zdania ,że wszelkie suplementy diety to tylko wmawianie człowiekowi ,że tego potrzebuje i jest to niezbędne ,aby osiągnąć swój cel. Jeśli chcesz zrzucić kg to ustal jakąś dietę i trzymaj się planu. Najważniejsze to wytrwałość i dążenie do celu
-----Nie podajemy linków-----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agata_st
|
Wysłany: Czw Sie 08, 2013 4:04 pm Temat postu: Skuteczny suplement diety |
|
|
hej, właśnie dołączyłam do tego forum. Szukam dobrego środka wspomagającego odchudzanie. Czy mozecie polecic mi kilka, ale takich w przystępnej cenie? Jakis czas temu stosowałam linę i thermlein ale nie widziałam efektów. Oczywiście uprawiam sport i ma to byc tylko środek wspomogajacy spalanie tłuszczu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|