Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Suplementy diety przy odchudzaniu?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lena11

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 12, 2012 10:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pozwolę podpiąć się pod temat, bo mam zapytanie odnośnie suplementu odchudzającego elavia, czy wiecie w jakiej sieci aptek stacjonarnych można go kupić? bo przeszłam już kilka i nigdzie nie moge dostać
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sdobrawa

PostWysłany: Pon Lut 11, 2013 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że wysiłek fizyczny to najlepszy sposób na schudnięcie i modelowanie sylwetki, ale niestety mnie często brakuje na to czasu Sad w żadne suplementy nie wierzę, ale widzę zdecydowaną poprawę, odkąd zmieniłam wodę na -----reklama---- z jodem. Zaleca się ją przede wszystkim kobietom w ciąży, ale nie tylko. Jod przecież reguluje pracę tarczycy, która przyspiesza metabolizm i to jest prawda. A woda jest bardzo smaczna. Naturalny, sprawdzony sposób, polecam Smile
Powrót do góry
Spectacle
Spamer

PostWysłany: Pon Lut 18, 2013 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja z kolei szukam informacji na temat takiego suplementu z jagód AcaiWidziałem je dostępne w internecie, ale chciałbym móc je też zobaczyć osobiście, przeczytać opakowanie i takie tam. Wiecie może coś na temat dostępności tych środków?
Powrót do góry
janette
Spamer

PostWysłany: Sro Kwi 03, 2013 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wejdź na stronę ------, tam jest sporo materiałów o suplementach zawierających wyciąg z tych jagód. Nie tylko opisy samych suplementów, ale tez kilka ciekawych artykułów. Też słyszałam, że te jagody podobno nawet spoko działają, może warto byłoby spróbować je zastosować. Szkoda tylko, że są dość drogie.
Powrót do góry
bluesky

PostWysłany: Pią Kwi 12, 2013 7:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podpinam się pod temat bo widziałem, że tutaj niektórzy pisali o suplemencie z jagody acai czy próbowaliście? Jeśli tak to jakie opinie? Czy jest skuteczne? Jak długo stosujecie i jakie macie samopoczucie? Z góry dzięki za odpowiedź.
Powrót do góry
frykas

PostWysłany: Nie Kwi 21, 2013 7:46 am    Temat postu: A ja chudnę z minilinią Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od miesiąca stosuję minilinię , chudnie się z nią łatwo i bez skutków ubocznych ponieważ jest to suplement na bazie roślinnej. Zrzuciłam 3,5 kg jeszcze drugie tyle i będzie super.
Powrót do góry
shack

PostWysłany: Wto Kwi 23, 2013 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musi pamiętać o witaminach. Ja tam wolę Actibion, bo oprócz magnezu zawiera ekstrakt z korzenia żeń-szenia i liści guarany, liści zielonej herbaty, witamina C i E, niacyna, cynk, żelazo i kwas pantotenowy. Actibion: -zmniejszają uczucie zmęczenia i znużenia często towarzyszące wysiłkowi fizycznemu i intelektualnemu (witaminy i minerały) -wpływają korzystnie na sprawność umysłową (ekstrakt z żeń- szenia i guarany) -wspomagają koncentrację i zdolność uczenia się (ekstrakt z zielonej herbaty)
Powrót do góry
Tinny

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Cze 27, 2013 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba już gdzieś widziałam ten post.... Tylko co to ma do diety?
Powrót do góry
razus

PostWysłany: Sro Lip 17, 2013 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem zdania ,że wszelkie suplementy diety to tylko wmawianie człowiekowi ,że tego potrzebuje i jest to niezbędne ,aby osiągnąć swój cel. Jeśli chcesz zrzucić kg to ustal jakąś dietę i trzymaj się planu. Najważniejsze to wytrwałość i dążenie do celu

-----Nie podajemy linków-----tosia81
Powrót do góry
Agata_st

PostWysłany: Czw Sie 08, 2013 4:04 pm    Temat postu: Skuteczny suplement diety Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej, właśnie dołączyłam do tego forum. Szukam dobrego środka wspomagającego odchudzanie. Czy mozecie polecic mi kilka, ale takich w przystępnej cenie? Jakis czas temu stosowałam linę i thermlein ale nie widziałam efektów. Oczywiście uprawiam sport i ma to byc tylko środek wspomogajacy spalanie tłuszczu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 11 z 17