Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Tipsy - kilka pytan.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
exullt
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja niestety wlasnie takiej kumpeli nie mam Confused
Moze bedzie trzeba poszukac Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja z kolei slyszalam rozne zdania o tipsach. Np, ze warto je zalozyc raz kiedys bo paznokiec sie wzmacnia Rolling Eyes ale nie wiem o co z tym kaman. No i oczywiscie ze wygoda jest bo paznokietki sa zadbane i nie trzeba ich malowc..ale tez minusy ze jest to drogie i wlasnie jak sie nie ma kolezanki to ciezko tak chodzic do kosmetyczki Confused a ostatanio chcialam zrobic sobie tipsy ale zwyczajnie mnie nie stac na to, wiec wybralam zabieg oczyszczajacy u kosmetyczki. Moze kieds sobie zrobie tipsiaki Razz nrazie bawie sie w francuskie manicure sama Smile
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 1:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez kiedys sama robilam french manicure,wogole mam zamiar wybrac sie na kurs i sama rozpoczac robienie pazurkow w domu,ale to za jakis czas dopiero,najpierw musze uzbierac na kurs.
a co do paznokci po zdjeciu tipsow to rzeczywoscie na poczatku nie wygladaja zbyt ciekawie,bo sa bardzo cienkie i szybko sie lamia,wygladaja jak bibulka,ale po pewnym czasie sie regeneruja Very Happy
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 1:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Slyszalam ze dla osob zatrudnionych takie kursy sa za darmo. Np. kurs kosmetyczny, fryzjerski itp.
Moja kolezanka wlasnie sie na taki gratisowy zalapala, na fryzjerke Very Happy
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dominka chyba dla niezatrudnionych - jak jestes zarejestrowana w urzedzie pracy jako bezrobotna to proponuja takie kursy Smile wlasnie moja kolezanka do ktorej chodze zalapala sie w ten sposob...
a moze mialas cos innego na mysli hehe Wink
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 2:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mozliwe ze cos pokrecilam Confused Ah jak sie jest zakochanym to czesto sie to zdarza Wink Sorki za wpadke
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 2:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ah! ta milosc hehe Wink
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O!to moze i ja bym sie zalapala,bo wlasnie dzis sie zarejestrowalam w urzedzie pracy,tylko nie wiem czy miala bym z kim synka zostawic Rolling Eyes
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to sie dowiedz czy organizuja takie kursy to wtedy zalapiesz sie bezplatnie Smile
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłam sobie dzisiaj na manikirku i pogadałam troszkę z kosmetyczka na temat tych tipsów i w związku z tym mam pytanko do Was Wink
Ona zaproponowała mi troszkę inna alternatywę, a mianowicie nałożenie samego żelu aby tylko wzmocnić paznokcie, żeby uniknąć łamania się. Powiedziała że wtopiła by jakieś cyrkonie i ułożyła w wybrany przezemnie wzorek, a paznokcie wyglądały by przy tym bardzo naturalnie, wiec brzmi nie zle. Tylko dziewczyny powiedzcie mi jaka jest różnica miedzy żelami a akrylami bo zapomniałam zapytać :/ które mniej niszczą płytkę??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 2 z 6