Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Tipsy - kilka pytan.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zel wyglada jak zel i mozesz go naklad i modelowac ile tylko ci sie podoba a akryl szybko zastyga i nie mozesz sie w nim :bawic: Smile ja uwazam ze zele sa lepsze pod wzgledem trwalosci i zeby wzmocnily paznokcie a nie jest tak zniszczyly, wiadomo ze paznokcie beda slabesze ale moim zdaniem akryl jest gorszy.... same zele to tez dobry pomysl Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
exullt
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przekonałam się do tych żeli Smile
I cena nawet jest przystępna (60zł nałożenie żelu i 30zł każde jego uzupełnienie).
Babka powiedziała mi że wystarczy raz w miesiącu uzupełnić wiec nie był by to jakiś wielki koszt. Chyba się skusze Wink Chociaż mój misiek jest przeciwny tego typu ozdobom, martwi się że sobie paznokcie zniszczę kompletnie.
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 11:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez mam zelowe,ladnie wygladaja,nie niszcza sie,nie pekaja.Osobiscie polecam.To prawda,ze mozna polozyc sam zel bez przyklejania tipsow,ja teraz nawet mam cos takiego,bo juz te tipsy naklejone sa spilowane,bo odrosly moje naturalne paznokcie i bezposrednio na nie jest nakladany zel i rzeczywiscie wygladaja ladnie i naturalnie,choc nie sa bardzo krociotkie.I tez zawsze mam wtapiane ozdoby. Laughing
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 11:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez teraz mam zele Smile mam wtopione takie jakby male kawaleczki szkielek roznokolorowych, mienia sie w kazdym switle na wszystkie kolory teczy i swieca sie w ultrafiolecie Wink bardzo mi sie podobaja Smile
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 12:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam teraz wtopione poszarpane zlote papierki i na tym po jednym bialym kwiatku na kazdym paznokciu,a w srodku kazdego kwiatka czerwona cyrkonia.sliczne. Laughing
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 12:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no roznisci sa do tego Smile
tez juz mialam sporo rodzaji.... hologramy, kwiatki, francuzy kolorowe, gwiazdki, szkielka, brokaty i co nie tylko Wink
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 12:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja tak samo juz mialam kilka wzorkow,ladny mialam na swieta,bo zrobila mi koncowke paznokcia jak szachownice z bialych i czarnych malutkich kwadracikow Smile
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajne te ozdoby z tego co piszecie, ja bym chciała sobie wtopić cyrkonie tak jak ma Aga, w formie takich kwiatuszków Smile
Pod koniec tego tygodnia się zdecyduje i w przyszłym chyba zrobię Smile
Nakręciłam się trochę Wink
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 12:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uwazaj zrobisz raz bedziesz juz chciala non stop - to wciaga Wink
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 12:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie to podobne do farbowania włosów co? Też już nie raz próbowałam zerwać z tym "nałogiem" Wink Ale bezskutecznie Wink
Podoba mi się z tych żelach też to że dobrze i subtelnie zrobione dodają całej ręce uroku. Dzisiaj się właśnie koleżance z pracy cały czas przyglądam bo ma fajnie zrobione Wink Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 3 z 6