Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Tipsy - kilka pytan.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Domi no wiesz ja jezdze konno ale nie za czesto, raz w miesiacu moze Smile wiec typsy wogole mi w tym nie przeszkadzaja... przeciez to jak normalne paznokcie heheh....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 1:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zobaczymy, jak tak chwalicie to może się skuszę Wink Albo zaczekam aż domi ściągnie i wtedy zobaczymy Wink
exullt
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie pituszka nie chodzi mi czy przeszkadzaja czy nie tylko czy badziej się przez jazdę niszczą.
Ale skoro jeździsz tak rzadko to pewnie nie robi Ci to różnicy. Bo ja to 2-3 razy w tygodniu wiec u mnie pewnie szybciej będą się niszczyc... Rolling Eyes

Karioka pewnie chodzi Ci o stan paznokci Wink Prawdę powiedziawszy sama jestem ciekawa Wink
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po zdjeciu paznokcie sa raczej w zlym stanie,ja juz raz zdejmowalam i potem przez ok pol roku nie moglam zapuscic paznokci,bo sie caly czas lamaly,byly jak bibulka,ale nie zniechecilo mnie to do zrobienia sobie tipsow po raz kolejny i juz nosze je 8 m-cy i nie mam zamiaru rezygnowac Laughing
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podobno to zależy od paznokci... Ale ja już się zbieram i zbieram, i jakoś zebrać nie mogę Wink
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem wam tak dziewczynki, miałyście racje z tym że to uzależnia jak nie wiem Wink
Ja jeszcze dobrze się do nich nie przyzwyczaiłam a już wiem że będę teraz regularnie robic Wink Laughing
A Aga po jakim czasie "odpoczynku" można znowu założyc??

A mam jeszcze do Was takie pytanko. Jak wam się zdarzy, że tips odpadnie albo żel się złuszczy to płacicie coś jak idziecie to "nadreperowac" czy nie??
Jeśli tak to ile?
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Kwi 13, 2008 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem szczerze ze nie wiem ile czasu trzeba odczekac po zdjeciu zeby znowu zalozyc,ja akurat mialam 3 letnia przerwe,bo urodzilam dziecko i nie moglam miec dlugich pazurow.a jesli chodzi o uszkodzenie tipsa czy zelu to to mi sie to tylko raz zdarzylo/po sylwestrze/ i placilam normalnie jak za zwykle uzupelnienie,nic dodatkowo,chyba ze chcesz tylke jeden paznokciec poprwic to wtedy to jest jakies 10 zl,tak slyszalam,ale ja jak naprawialam swoj to juz wszystkie odrazu uzupelnilam Very Happy
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musiałam sobie zrobic na wszystkich paznokciach tipsy bo się okazało że szybko mi się płytka paznokciowa natłuszcza i same żele mi się po prostu nie chcą za mocno trzymac :/ ale powiem Wam że jestem pozytywnie zaskoczona bo dzisiaj kosmetyczka mi ściągnęła te tipsy które zakładałam dwa i pół tygodnia temu tylko na dwa palce bo miałam za krótkie swoje pazurki na sam żel i powiem Wam, że moja płytka nie była W OGÓLE zniszczona Smile a jednak po takim czasie już teoretycznie powinna byc troszkę uszkodzona.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ile ta przyjemność? Tyle samo? Cool
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc tak, ja zapłaciłam 40zł ale u mnie to jest troszkę inna sprawa bo to jest moja kumpela i ona mi teraz zawsze troszkę taniej bierze. Więc jaka jest "oryginalna" cena Ci niestety nie powiem :/ ale wątpię żeby było jakoś drogo, powiem Ci ( nie mówię tego dlatego że to moja koleżanka Wink ) że jest jedną z najtańszych a przy tym solidnych kosmetyczek. Jak Ci się coś załóżmy nie podoba albo potrzebujesz jakiejś korekty to ona Ci za darmo zawsze zrobi i przy ty jest przesympatyczna.
W ogóle weszłam ostatnio do innej kosmetyczki ( droga ale podobno solidna) i jak usłyszałam ile za założenie i potem uzupełnienie to umarłam..
UWAGA Exclamation 180Zł za założenie i potem 90 uzupełnienia Shocked prawie się zakrztusiłam Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6