Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 12:13 pm Temat postu: |
|
|
Domi no wiesz ja jezdze konno ale nie za czesto, raz w miesiacu moze wiec typsy wogole mi w tym nie przeszkadzaja... przeciez to jak normalne paznokcie heheh.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 1:19 pm Temat postu: |
|
|
Zobaczymy, jak tak chwalicie to może się skuszę Albo zaczekam aż domi ściągnie i wtedy zobaczymy _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 9:17 pm Temat postu: |
|
|
Nie pituszka nie chodzi mi czy przeszkadzaja czy nie tylko czy badziej się przez jazdę niszczą.
Ale skoro jeździsz tak rzadko to pewnie nie robi Ci to różnicy. Bo ja to 2-3 razy w tygodniu wiec u mnie pewnie szybciej będą się niszczyc...
Karioka pewnie chodzi Ci o stan paznokci Prawdę powiedziawszy sama jestem ciekawa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 4:27 pm Temat postu: |
|
|
po zdjeciu paznokcie sa raczej w zlym stanie,ja juz raz zdejmowalam i potem przez ok pol roku nie moglam zapuscic paznokci,bo sie caly czas lamaly,byly jak bibulka,ale nie zniechecilo mnie to do zrobienia sobie tipsow po raz kolejny i juz nosze je 8 m-cy i nie mam zamiaru rezygnowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 5:42 pm Temat postu: |
|
|
Podobno to zależy od paznokci... Ale ja już się zbieram i zbieram, i jakoś zebrać nie mogę _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Powiem wam tak dziewczynki, miałyście racje z tym że to uzależnia jak nie wiem
Ja jeszcze dobrze się do nich nie przyzwyczaiłam a już wiem że będę teraz regularnie robic
A Aga po jakim czasie "odpoczynku" można znowu założyc??
A mam jeszcze do Was takie pytanko. Jak wam się zdarzy, że tips odpadnie albo żel się złuszczy to płacicie coś jak idziecie to "nadreperowac" czy nie??
Jeśli tak to ile? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 11:35 am Temat postu: |
|
|
Powiem szczerze ze nie wiem ile czasu trzeba odczekac po zdjeciu zeby znowu zalozyc,ja akurat mialam 3 letnia przerwe,bo urodzilam dziecko i nie moglam miec dlugich pazurow.a jesli chodzi o uszkodzenie tipsa czy zelu to to mi sie to tylko raz zdarzylo/po sylwestrze/ i placilam normalnie jak za zwykle uzupelnienie,nic dodatkowo,chyba ze chcesz tylke jeden paznokciec poprwic to wtedy to jest jakies 10 zl,tak slyszalam,ale ja jak naprawialam swoj to juz wszystkie odrazu uzupelnilam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 1:52 pm Temat postu: |
|
|
Musiałam sobie zrobic na wszystkich paznokciach tipsy bo się okazało że szybko mi się płytka paznokciowa natłuszcza i same żele mi się po prostu nie chcą za mocno trzymac :/ ale powiem Wam że jestem pozytywnie zaskoczona bo dzisiaj kosmetyczka mi ściągnęła te tipsy które zakładałam dwa i pół tygodnia temu tylko na dwa palce bo miałam za krótkie swoje pazurki na sam żel i powiem Wam, że moja płytka nie była W OGÓLE zniszczona a jednak po takim czasie już teoretycznie powinna byc troszkę uszkodzona. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 9:45 pm Temat postu: |
|
|
A ile ta przyjemność? Tyle samo? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Więc tak, ja zapłaciłam 40zł ale u mnie to jest troszkę inna sprawa bo to jest moja kumpela i ona mi teraz zawsze troszkę taniej bierze. Więc jaka jest "oryginalna" cena Ci niestety nie powiem :/ ale wątpię żeby było jakoś drogo, powiem Ci ( nie mówię tego dlatego że to moja koleżanka ) że jest jedną z najtańszych a przy tym solidnych kosmetyczek. Jak Ci się coś załóżmy nie podoba albo potrzebujesz jakiejś korekty to ona Ci za darmo zawsze zrobi i przy ty jest przesympatyczna.
W ogóle weszłam ostatnio do innej kosmetyczki ( droga ale podobno solidna) i jak usłyszałam ile za założenie i potem uzupełnienie to umarłam..
UWAGA 180Zł za założenie i potem 90 uzupełnienia prawie się zakrztusiłam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|