Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga xs Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 11:54 pm Temat postu: |
|
|
no takie sa ceny w salonach,czy w jakis lepszych zakladach.ja tez chodze do znajomej i place 30 zl,wiec to naprawde malutko,moze nie jest jakas bardzo dokladna,ale jeszcze mi zaden nie odpadl,czasem sie nadlamie,ale to juz musze konkretnie przywalic gdzies paluchem.ogolnie jestem zadowolona,zreszta sama sie zastanawiam czy nie zrobic sobie kursu,bo lubie "dlubac" przy paznokietkach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:45 am Temat postu: |
|
|
Właśnie ja sie też zastanawiałam... Ale na to to muszę mieć trochę więcej kasy _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:34 pm Temat postu: |
|
|
no są też tańsze, ale zależy wszystko od jakości żeli, ale 180... niezła cenka, powiem szczerze, że maksymalną cenę jaką słyszałam że biorą kosmetyczki za tipsy to 120 , ale są takie i po 49 w salonach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:30 pm Temat postu: |
|
|
No ja właśnie też byłam w szoku
I powiem Wam szczerze że poszłam sobie tam kiedyś zrobic brewki bo chciałam sprawdzic czy ich usługi na prawdę są warte tej ceny i byłam negatywnie zaskoczona, powiedziałam babce dokładnie co chcę a ona mi odwaliła fuszerkę, nie ma co nawet mówic o dokładności, trzy razy prosiłam o poprawkę bo co spojrzałam w lusterko było nie dokładnie...
Eh szkoda słow.. (sorki za zboczenie z tematu) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 3:39 am Temat postu: |
|
|
tak to jest czasami z salonami które sobie zdobędą renomę nie wiadomo w jaki sposób - byłam w podobnej sytuacji, jak Ty Dominiko
dobra, koniec offtopa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 3:25 pm Temat postu: |
|
|
a ja pisze by sie pochwalic ze juz od okolo miesiaca mam tipsy tzn zele i jest super poprostu wygoda i paznokcie sa sliczne i ladne nie wazne czy zmywam naczynia czy nie itp
okazalo sie ze moja kolezanka robi tiopsy wlasnie. Noi zaplacilam 40 zl za zrobienie razem ze zdobieniem. I za uzupelnianie 30 zl. Cena niska ale dla mnie czasem robi probem. Juz tu mysle jak na wakacje uzbierac na nowe tipsy ja mam male paznokcie wiec mam krotsze tipsy. Wygladaja jak moje prawdziwe. Takze ja jestem zadowolona i happy ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|