Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Tipsy - kilka pytan.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez polecam zele sa zdecydownie lepsze. A żel bez tipsa możesz zrobić jak już odchodujesz swoje paznokci. Ja miałam jednego razu takie fajne brokatowe brokat był złoty i rudy były wtopione rózne cyrkonie i na brokacie wyrysowanie ślaczki wyglądało to jak by w tym miejsu rozchodziły sie gałęzie.
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny zdobylam sie i zrobiłam sobie żele Very Happy jestem bardzo zadowolona aczkolwiek na razie nie moge się za nim przyzwyczaic Rolling Eyes
Zrobiłam sobie na razie nie za długie, taki raczej krótszy wariant na poczatek ale już jestem zadowolona Very Happy
Na dwóch panokietkach mam tips bo za krotkie byly, ale w ogóle nie widac różnicy Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A gdzie robiłaś i za ile? To może też się szarpnę Very Happy
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 7:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No domi więcej szczegółów prosimy:)Smile
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecej szczegółów Smile
niestety ale nie mogę napisac adresu tej kosmetyczki ani ceny bo to się chyba z regulaminem gryzie ale jak Cię interesują szczegóły to Ci na pw mogę wysłac Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 4:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adresu nie ale cene mozesz Wink przeciez nie znamy nazwy gabinetu Razz na pm owszem Wink mozna od adresow po linki stronek Razz Razz

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja poznalam juz dawno super kobiete co robi zele u mnie w swietlicy gdzie chodze Smile i wlasnie mysle sobie czy je zrobic. Widzialam u niej jak to wyglada. I ona wlaasnie ma takie jak ja chce. I mowila ze nie ma problemu by byly krotkie Smile bo ja nie chce dlugich paznokcie gdyz mam malusie palce Embarassed ale to skusze sie jak bede miala kase. 30 zl bierze za nie.
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez sobie na początek zrobiłam dośc krótkie.
Tylko troszkę się obawiam o ich trwałośc w moim przypadku bo ja jeżdzę konno a wiadomo,że przy tym sporcie szybko się niszczą ręce i paznokcie.
Pituszka wiem że też pisała że ma tipsy i z tego co wiem również jeździ konno, fajnie by było jakby się wypowiedziała Rolling Eyes
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 7:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aj szkoda, że nie chcesz powiedzieć... Chociaż nie rozumiem Cię po jedne, bo ja nie chcę jej danych osobowych, adresu tylko jak one wyglądają na ręku, jak sie czujesz ile Cię to kosztowało Smile ale jak nie to nie, mi to tam Rybka;) dzisiaj wybieram się na oczyszczanie twarzyczki to jak nie zapomnę wypytam się mojej pani co nie co:)
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 10:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aha o to Ci chodzi Smile to nie ma sprawy. Tylko będzie problem z wrzuceniem fotki bo tak jak juz wczesniej powiedziałam karioce nie mam aparatu i nie mam czym tej fotki cuknąc, ewentualnie sprobuje dzisiaj pożyczyc Wink
Jeśli chodzi o cenę to 60 zł założenie potem 30 uzupełnianie. Ale ja po pierwszym miesiącu noszenia chyba ściągnę żeby zobaczyc jak tam się moje pazurki mają Wink
póki co jestem mega zadowolona Very Happy
ręce nabrały po założeniu tych żeli takiego wdzięku i robią wrażenie bardzo zadbanej i "czystej" dłoni. Jeśli chodzi o efekt wizualny to polecam ale nie wiem jeszcze jak to bedzie po ściągnięciu, jak ściągnę to napiszę Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6