Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez polecam zele sa zdecydownie lepsze. A żel bez tipsa możesz zrobić jak już odchodujesz swoje paznokci. Ja miałam jednego razu takie fajne brokatowe brokat był złoty i rudy były wtopione rózne cyrkonie i na brokacie wyrysowanie ślaczki wyglądało to jak by w tym miejsu rozchodziły sie gałęzie. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny zdobylam sie i zrobiłam sobie żele jestem bardzo zadowolona aczkolwiek na razie nie moge się za nim przyzwyczaic
Zrobiłam sobie na razie nie za długie, taki raczej krótszy wariant na poczatek ale już jestem zadowolona
Na dwóch panokietkach mam tips bo za krotkie byly, ale w ogóle nie widac różnicy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:25 pm Temat postu: |
|
|
A gdzie robiłaś i za ile? To może też się szarpnę _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 7:26 am Temat postu: |
|
|
No domi więcej szczegółów prosimy:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 2:01 pm Temat postu: |
|
|
wiecej szczegółów
niestety ale nie mogę napisac adresu tej kosmetyczki ani ceny bo to się chyba z regulaminem gryzie ale jak Cię interesują szczegóły to Ci na pw mogę wysłac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 4:14 pm Temat postu: |
|
|
Adresu nie ale cene mozesz przeciez nie znamy nazwy gabinetu na pm owszem mozna od adresow po linki stronek _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 8:43 pm Temat postu: |
|
|
a ja poznalam juz dawno super kobiete co robi zele u mnie w swietlicy gdzie chodze i wlasnie mysle sobie czy je zrobic. Widzialam u niej jak to wyglada. I ona wlaasnie ma takie jak ja chce. I mowila ze nie ma problemu by byly krotkie bo ja nie chce dlugich paznokcie gdyz mam malusie palce ale to skusze sie jak bede miala kase. 30 zl bierze za nie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez sobie na początek zrobiłam dośc krótkie.
Tylko troszkę się obawiam o ich trwałośc w moim przypadku bo ja jeżdzę konno a wiadomo,że przy tym sporcie szybko się niszczą ręce i paznokcie.
Pituszka wiem że też pisała że ma tipsy i z tego co wiem również jeździ konno, fajnie by było jakby się wypowiedziała |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 7:06 am Temat postu: |
|
|
aj szkoda, że nie chcesz powiedzieć... Chociaż nie rozumiem Cię po jedne, bo ja nie chcę jej danych osobowych, adresu tylko jak one wyglądają na ręku, jak sie czujesz ile Cię to kosztowało ale jak nie to nie, mi to tam Rybka;) dzisiaj wybieram się na oczyszczanie twarzyczki to jak nie zapomnę wypytam się mojej pani co nie co:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 10:38 am Temat postu: |
|
|
Aha o to Ci chodzi to nie ma sprawy. Tylko będzie problem z wrzuceniem fotki bo tak jak juz wczesniej powiedziałam karioce nie mam aparatu i nie mam czym tej fotki cuknąc, ewentualnie sprobuje dzisiaj pożyczyc
Jeśli chodzi o cenę to 60 zł założenie potem 30 uzupełnianie. Ale ja po pierwszym miesiącu noszenia chyba ściągnę żeby zobaczyc jak tam się moje pazurki mają
póki co jestem mega zadowolona
ręce nabrały po założeniu tych żeli takiego wdzięku i robią wrażenie bardzo zadbanej i "czystej" dłoni. Jeśli chodzi o efekt wizualny to polecam ale nie wiem jeszcze jak to bedzie po ściągnięciu, jak ściągnę to napiszę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|