Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Trądzik - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z wind - solarium raczej szkodzi skórze niż jej pomaga .. rozumiem, iść czasem sobie na solarium, ale doraźne korzystanie z tego typu opalania jest bardzo niezdrowe, a po za tym sztucznie opalona skóra nie podoba mi się .. wolę naturalną opaleniznę Wink po za tym ja używam na pryszcze i syfki oczaru, pomaga Wink
Super Star

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej
ja mam troche problem ze skora na plecach...
eva.biedrona87 a jak to wyglada z Hiszpania...? na mnie generalnie bardzo dobrze działają takie klimaty Razz RELAKS w cieple to jest to!
a może tam są jakieś spa itd? wtedy byłoby zajefajnie Smile

ps. co to za biuro?

wind_of_hope tez bym miala zastrzezenie co do solarium...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

super star Smile ja 2 lata temu byłam na wakacjach w Hiszpanii, dokładnie na Majorce. słonce dobrze robilo na cere, napewno nie to co solarium. a rok temu w Egipcie Razz tam to dopiero żar... prawie 50stopni.. mozna smazyc sie jak rak ale potem ciezko utrzymac nawet osobom o ciemnej karnacji... nasze skory nie sa przyzwyczajone do takich upałow...

Powrót do góry
eva.biedrona87

PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super Star napisał:
hej
ja mam troche problem ze skora na plecach...
eva.biedrona87 a jak to wyglada z Hiszpania...? na mnie generalnie bardzo dobrze działają takie klimaty Razz RELAKS w cieple to jest to!
a może tam są jakieś spa itd? wtedy byłoby zajefajnie Smile

ps. co to za biuro?

wind_of_hope tez bym miala zastrzezenie co do solarium...

to biuro ---reklama--- jest ok - polecam, najwazniejsze bo maja baaaardzo luksusowe autokary, bezpieczne i do tego wycieczki w rozsadnej cenie Smile jesli chodzi o hiszpanie to spokojnie wycieczke na 9 noclegow (!!!) można mieć nawet do 1000 zł ... jak na tyle dni to na prawde mega dobra oferta Smile
Powrót do góry
Super Star

PostWysłany: Czw Gru 23, 2010 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope
50 stopni to rzeczywiscie duzo, hmm moze i za duzo... może jednak wybrać się tam lepiej wczesną jesienią czy cuś?

eva.biedrona87
oferta rzeczywiście korzystna z tego funclubu... ale teraz przestraszyłam się tych nieziemskich upałów, może jednak upatrzę sobie coś z bardziej ludzkim klimatem Cool
Powrót do góry
eva.biedrona87

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 11:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to raczej zależy o jakiej porze roku chyba się jedzie - a temperatura 50 stopni w Hiszpanii to chyba lekka przesada... Egipt z takimi upałami, to tak (choc dla mnie osobiście jest przereklamowany)... Hiszpania jest poza tym bardzo piękna Smile ale z innych klimatów łagodniejszych to warto chyba wziąć pod uwagę Bułgarię czy Turcję - może to sloneczko byłoby bardzej łaskawe dla Twojej cery Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eva a kto powiedział ze w Hiszpanii 50 stopni, ja mowiłam o Egipcie, dokładnie Kair, Luksor, dolina królów Smile w Hiszpanii jest cieplutko, w sam raz Smile

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Sty 05, 2011 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odbiegacie od tematu Twisted Evil

Powrót do góry
sun

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 21, 2011 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym nigdy na własna rękę, bez porozumienia z lekarzem nie zrobiła czegoś takiego. Niektóre osoby nie zdają sobie sprawy z tego, że mogą sobie zrobić takimi mocnymi kosmetykami krzywdę. Jeżeli już, to najpierw trzeba się skonsultować z lekarzem, niech sprawdzi przynajmniej skład takich kosmetyków. Jednak z tego co wiem, to do kwasów trzeba mieć dobra rękę - chwile dłużej się potrzyma i może wystąpić podrażnienie.
Powrót do góry
mloda-mama

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 27, 2011 3:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Na bardzo poważne blizny po trądziku stosuje sie terapie laserową, ale myśle że to nie będzie konieczne (ale to już stwierdzi lekarz nie ja Wink ).

laser fraxel tak notabene. Jak byłam kiedyś w salonie kosmetycznym to był chłopak na konsultacje właśnie w tym celu. Fakt, że blizny miał niezłe. Musiał chyba to wyciskać.

Nie wiem czym się różnią poszczególne lasery ale tutaj piszą że mają pierwszy w polsce laser re:store
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Następny
Strona 27 z 31