Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 2:31 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam się z wind - solarium raczej szkodzi skórze niż jej pomaga .. rozumiem, iść czasem sobie na solarium, ale doraźne korzystanie z tego typu opalania jest bardzo niezdrowe, a po za tym sztucznie opalona skóra nie podoba mi się .. wolę naturalną opaleniznę po za tym ja używam na pryszcze i syfki oczaru, pomaga _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Super Star
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 6:12 pm Temat postu: |
|
|
hej
ja mam troche problem ze skora na plecach...
eva.biedrona87 a jak to wyglada z Hiszpania...? na mnie generalnie bardzo dobrze działają takie klimaty RELAKS w cieple to jest to!
a może tam są jakieś spa itd? wtedy byłoby zajefajnie
ps. co to za biuro?
wind_of_hope tez bym miala zastrzezenie co do solarium... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 10:46 pm Temat postu: |
|
|
super star ja 2 lata temu byłam na wakacjach w Hiszpanii, dokładnie na Majorce. słonce dobrze robilo na cere, napewno nie to co solarium. a rok temu w Egipcie tam to dopiero żar... prawie 50stopni.. mozna smazyc sie jak rak ale potem ciezko utrzymac nawet osobom o ciemnej karnacji... nasze skory nie sa przyzwyczajone do takich upałow... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
eva.biedrona87
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 7:09 pm Temat postu: |
|
|
Super Star napisał: | hej
ja mam troche problem ze skora na plecach...
eva.biedrona87 a jak to wyglada z Hiszpania...? na mnie generalnie bardzo dobrze działają takie klimaty RELAKS w cieple to jest to!
a może tam są jakieś spa itd? wtedy byłoby zajefajnie
ps. co to za biuro?
wind_of_hope tez bym miala zastrzezenie co do solarium... |
to biuro ---reklama--- jest ok - polecam, najwazniejsze bo maja baaaardzo luksusowe autokary, bezpieczne i do tego wycieczki w rozsadnej cenie jesli chodzi o hiszpanie to spokojnie wycieczke na 9 noclegow (!!!) można mieć nawet do 1000 zł ... jak na tyle dni to na prawde mega dobra oferta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Super Star
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 9:43 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope
50 stopni to rzeczywiscie duzo, hmm moze i za duzo... może jednak wybrać się tam lepiej wczesną jesienią czy cuś?
eva.biedrona87
oferta rzeczywiście korzystna z tego funclubu... ale teraz przestraszyłam się tych nieziemskich upałów, może jednak upatrzę sobie coś z bardziej ludzkim klimatem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eva.biedrona87
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 11:04 pm Temat postu: |
|
|
to raczej zależy o jakiej porze roku chyba się jedzie - a temperatura 50 stopni w Hiszpanii to chyba lekka przesada... Egipt z takimi upałami, to tak (choc dla mnie osobiście jest przereklamowany)... Hiszpania jest poza tym bardzo piękna ale z innych klimatów łagodniejszych to warto chyba wziąć pod uwagę Bułgarię czy Turcję - może to sloneczko byłoby bardzej łaskawe dla Twojej cery |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 11:08 pm Temat postu: |
|
|
eva a kto powiedział ze w Hiszpanii 50 stopni, ja mowiłam o Egipcie, dokładnie Kair, Luksor, dolina królów w Hiszpanii jest cieplutko, w sam raz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 11:57 am Temat postu: |
|
|
odbiegacie od tematu _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sun
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 3:00 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym nigdy na własna rękę, bez porozumienia z lekarzem nie zrobiła czegoś takiego. Niektóre osoby nie zdają sobie sprawy z tego, że mogą sobie zrobić takimi mocnymi kosmetykami krzywdę. Jeżeli już, to najpierw trzeba się skonsultować z lekarzem, niech sprawdzi przynajmniej skład takich kosmetyków. Jednak z tego co wiem, to do kwasów trzeba mieć dobra rękę - chwile dłużej się potrzyma i może wystąpić podrażnienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mloda-mama
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 3:29 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | Na bardzo poważne blizny po trądziku stosuje sie terapie laserową, ale myśle że to nie będzie konieczne (ale to już stwierdzi lekarz nie ja Wink ). |
laser fraxel tak notabene. Jak byłam kiedyś w salonie kosmetycznym to był chłopak na konsultacje właśnie w tym celu. Fakt, że blizny miał niezłe. Musiał chyba to wyciskać.
Nie wiem czym się różnią poszczególne lasery ale tutaj piszą że mają pierwszy w polsce laser re:store |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|