Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Radar
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Tak to wiem, ale mi chodziło o takie drożdże spożywcze co je mam w lodówce. Starodawny sposób, wszystkie babcie mówią że skuteczny. Chodzi mi czy to wogóle warto próbować? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 6:48 pm Temat postu: |
|
|
skoro babcie mówią ze może pomóc to zawsze warto sprobować babcie mają swoje sposoby - w końcu dawniej nie było tylu specyfików tylko naturalne sposoby |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klaudiusz
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 9:36 pm Temat postu: pryszcze |
|
|
potocznie mowiac syfy towazysza mi juz bardzo dlugo 12 moze 13 lat.Na poczatku wszyscy sie smiali ale ja to olewalem bo bylem jeszcze dzieckie praktycznie, ale jakos tak wszyscy inni wyrosli z tego problemu z wiekiem 15 moze 19 lat. Teraz mam 24 i nadal mi towazysza jak mialem 18 lat muwili jak zaczniesz uprawiac seks to bedzie po problemie puki co pierwszy syn ma poltory roku z drugim jestesmy z zona w 5 miesiacu ciazy a pryszcze nadal mi towazysza. Nie pomagaly drogie masci nawet pol roczna terapia antybiotykowa nic nie pomogla mialem jakies czarodziejskie plyny oczyszczajace skore i byly hwilowo skuteczne i bardzo bolesne naprawde bolesne tak strasznie pieklo ze darlem sie z bulu wszystko to poto zeby slicznie do swojego wesela wygladac.teraz jakas dziwna dieta zero slodyczy tego niemoge wytrzymac zero pomidorow cebuli itp.Puki co to troche mniej jich jest ale itak problem nie znikl hyba jestem naprawde ciezkim przypadkiem
Macie moze jeszcze jakies pomysly lub doswiadczenia ktore mogly by cos pomuc ?? pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:07 pm Temat postu: |
|
|
moze wybierz sie do innego dermatologa
o matko ale błedow _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:09 pm Temat postu: |
|
|
My tu nie sprawdzamy ortografii Wind, są na tym świecie dyslektycy i dysortograficy.
Co do problemu, domyślam się, że byłeś u dermatologa? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:12 pm Temat postu: |
|
|
karioka napisał: | My tu nie sprawdzamy ortografii Wind, są na tym świecie dyslektycy i dysortograficy. |
Karioka oczywiscie ze nie,ale tyle byków ze rzuca sie w oczy...kazdy ma prawo do błedow,ale pisze co zauwazyłam a i poza stwierdzeniem tez dodałam cos od siebie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
klaudiusz
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:31 pm Temat postu: |
|
|
nie kazdy mogl sie uczyc pisac gdy byl dzieckiem niektozy mosieli pracowac od dziecinstwa wiec teraz stawiam tak jakby pierwsze kroki ortograficznego zycia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 7:19 am Temat postu: |
|
|
Spokojnie wiara, nie będziemy się tutaj przegadywać. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 8:48 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny prosze, nie róbcie offtopiców a propo błędów ortograficznych itp. Naprawde rozumiem że rzuca się to w oczy, ale nie to jest przedmiotem tematu. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 5:25 pm Temat postu: |
|
|
słyszałam kiedys o babcinej metodzie drożdżowej. jedna piątą drozdży jednej drugiej szklance wrzatku sie rozpuszcza i to pijesz. paskudztwo. nie wiem czy pomaga.
i słyszałam też że skuteczne sa dośc kremy z olejkiem pichtowym. ja akurat trądziku nie miałam, ale podobno całkiem całkiem. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|