Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
realniepatrzac88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:35 am Temat postu: |
|
|
ja również myślę o braniu tabletek. ale jestem nastawiona anty, jednak nie widzę innego wyjścia. noszę szkła kontaktowe, mam problemy z żołądkiem i do tego jestem anemikiem, więc ciężko będzie ;D
najbardziej denerwuje mnie to, że rzadko który lekarz proponuje badania poziomu hormonów.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:36 am Temat postu: |
|
|
To sama poproś o skierowanie Jesteś pacjentką, to Twoje zdrowie i masz do tego pełne prawo _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
realniepatrzac88
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:42 am Temat postu: |
|
|
ooo właśnie jestem tylko ciekawa jak głęboko trzeba sięgnąć do kieszeni po takie skierowanie ale chyba każde pieniądze są tego warte.. dobierać tabletki metodą prób i błędów (w przypadku kiedy nie trafi się odrazu w sedno) to chyba najgorsze co może być dla organizmu..
chciałabym tabletki o zmniejszonej ilości hormonów. koleżanka dostała rewelacyjne, ale płaciła za nie 90zł miesięcznie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 1:29 am Temat postu: |
|
|
Bez przesady...Jak poprosisz to wypisze...W końcu nic mu z tego powodu nie ubędzie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
konwalia82
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 5:36 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny-piszę artykuł dotyczący tabletek antykoncepcyjnych dla jednego z portali studenckich- w związku z czym zwracam się do was o pomoc w stworzeniu prawd i mitów dotyczących zażywania tabletek;tzn czy rzeczywiście po tabletkach się tyje, czy trzeba regularnie brać je o tej samej porze, czy popijanie tabletek sokiem grejpfrutowym zmniejsza skuteczność i wiele podobnych anomalii; jeśli będziecie mieć chwilkę czasu dajcie znać o swoich doświadczeniach na forum lub na mojego maila konwalia82@gmail.com-serdeczne dzięki pozdrawiam anik |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 11:23 pm Temat postu: |
|
|
To poczytaj to sobie ten temat.
Tu jest już raczej wszystko
W razie pytań pisz do mnie na pw _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
0002
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 6:20 pm Temat postu: od kiedy stoasowac tabletki |
|
|
nie wiem czy dobrze trafiłam, ale mam pytanie: czy moge rozpoczać stosowanie tabletek antykoncepcyjnych 2 tyg przed okresem czy musze czekac do pierwszego dnia menstruacji?
dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 7:49 pm Temat postu: |
|
|
możesz, ale wtedy musisz się zabezpieczać dodatkowo przez pierwsze 7 dni opakowania _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
0002
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 11:20 pm Temat postu: |
|
|
tak ?
wszyscy mi mówia że trzeba poczekac, a ja wolałabym sie już zabespieczyc skoro sypiam z chłopakiem, a nie wiem czy może to mieć później jakies konsekwencje...? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 9:42 am Temat postu: |
|
|
nie powinno. może wystąpić jedynie plamienie w dniu spodziewanego okresu _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|