Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 6:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

paulax nie ma szans na ciąże to chyba logiczne. Jeśli masz się stresować za każdym razem kiedy dojdzie do zbliżenia to bezsensu...zacznij brać tabletki anty to psychicznie może wyluzujesz i nie będzie takiego stresu. Spokojnie Wink.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kamilia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 03, 2010 10:41 pm    Temat postu: OBJAWY CIAZY A MOZE INIE Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JA nie wiem ale czuję się dizwnie. Około tygodnia a do miesiączki mam jeszcze czas (19.06,2010) OD TYGODNIA bolą mnie piersi aż trochę większe: Mam jakby opuchnietą pochwę co nie miałam do tej pory przed miesiaczką: chodze sikać częściej niż zwykle : czasem boli mnie głowa jak nigdy;JEM normalnie ale czasem rano bierze mnie na wymioty-NO NIE WIEM-CZY TO CIAZA :WOLE POCZEKAC NA MIESIACZKE TO SIE UPEWNIE. Ale ttrochę za szybko na objawy przed miesiaczkowe ; Zawsze mam tydzień p[rzed okresem objawy miesiaczkowe a te są coś za szybko nie wiem co myśleć A TE OBJAWY CO OPISALAM TO SA JAKIES DZIWNE : PROSZE O ODPOWIEDZ BO JESTEM BARDZO CIEKAWA TEGO CO TO MOZE BYC: W SUMIE CIESZYLABYM SIE JAK BYM BYLA W CIAZY ::::POZDROWIONKA Very Happy

---- NIe pisz całego postu wielkimi literami !!!. Używaj znaków interpunkcyjnych bo ciężko się czyta--- tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Cze 03, 2010 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kamilia sadzisz ze my na odleglosc stwierdzimy czy jestes w ciazy czy nie? Jesli tak to jestes niestety w bledzie.

Objawy moga sygerowac ciaze ale nie musza. Jesli wspolzylas bez zabezpieczenia ciazy wykluczyc nie mozna. zrob test z krwi BHCG bedziesz wiedziec, oczywiscie minimum 2tyg od stosunku.

I przeczytaj REGULAMIN bo pisze w nim wyraznie ze nie wolno pisac drukowanymi literami Confused A przypominam regulamin zaakceptowalas
Moderator

PostWysłany: Pią Cze 04, 2010 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kamilia REGULAMIN!!!

Objawy jak objawy mogą ale nie muszą sugerować ciąży. Okres może się opóźnić lub przyjść wcześniej . Nic nie wywróżymy. Test w dniu spodziewanej miesiączki i tyle

Powrót do góry
kamilia

PostWysłany: Pią Cze 04, 2010 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja nic nie sadze bo juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje i przepraszam za to pisalam drukowanymi literami.dziekuje za odpowiedz, a nie moge zrobic badan krwi poniewaz jestem w tej chwili w niemczech i nie mam kasy chorych dlatego zwrocilam sie o pomoc do was. dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz bardzo mi sie nie przydala a co do tego to nikt na odleglosc nie moze stwierdzic ciazy, mialam ostatnia miesiacze 19.05.2010 i wspolzylam ale z tego co widze to trzeba raczej zaczekac do nastepnej miesiaczki.dzieki i pozdrawiam!

Dodano po 8 minutach:

tosia81 napisał:
kamilia REGULAMIN!!!

Objawy jak objawy mogą ale nie muszą sugerować ciąży. Okres może się opóźnić lub przyjść wcześniej . Nic nie wywróżymy. Test w dniu spodziewanej miesiączki i tyle
--------------dziekuje wiem ze musze poczekac do nastepnej miesiaczki ale bardzo chcialabym byc w ciazy ,zobaczymy..pozdrawiam

Dodano po 15 minutach:

sarenka_006 napisał:
a czy pierwszymi objawami mogą być bóle brzucha/jajników?
-------------------dobre pytanie ale tak na prawde to trzeba czekac bo kazda kobieta ma inne objawy.Ja czekam i do miesiaczki i strasznie jestem ciekawa jestem w ciazy czy nie.goraco pozdrawiam i badz wytrwala Smile
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Cze 04, 2010 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm kamilia tak naprawdę jak się chce mieć dzidzie to umysł potrafi płatać figle. Potrafimy sobie wymyślić objawy najróżniejsze a później się rozczarować. życzę Ci aby to była jednak ciąża . Ja miałam objawy znacznie później tzn. przed planowana miesiączką i po czułam się tak jakbym miała zaraz dostać okres. Dopiero około 9 tygodnia doszły objawy tj. senność, nudności.

Powrót do góry
maryska_26622

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Cze 05, 2010 10:20 am    Temat postu: objawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej kobiety!! dzis jest 5 czerwca mialam dostac okres 31 maja lub 1 czerwca a tu nic zero!! brzuszek mnie lekko pobolewa jak na okres nawet mam jakies tam zachcianki,mam mdlosci,czesto latam do wc,no ale takie objawy mialam na miesiaczke wiec nie wiem co mam teraz robic!ostatnio tez strasznie piersi mnie zabolaly tak dziwnie na chwile.nigdy tez okres mi sie nie spoznial i tak szczerze to chcialabym miec juz dzidziusia moj chlopak tez.a moze mam zmierzyc temperature zanim zrobie test??
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Cze 05, 2010 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób test -już wyjdzie wynik prawidłowy. Temperatur niuc ci nie da jeśli nie mierzyłaś jej regularnie. Do tego trzeb ją zmierzyć rano przed wstaniem z łóżka tuz po przebudzeniu w pochwie, odbycie lub ustach

Powrót do góry
kamilia

PostWysłany: Sob Cze 05, 2010 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 napisał:
hmm kamilia tak naprawdę jak się chce mieć dzidzie to umysł potrafi płatać figle. Potrafimy sobie wymyślić objawy najróżniejsze a później się rozczarować. życzę Ci aby to była jednak ciąża . Ja miałam objawy znacznie później tzn. przed planowana miesiączką i po czułam się tak jakbym miała zaraz dostać okres. Dopiero około 9 tygodnia doszły objawy tj. senność, nudności.
----------dziekuje za odpowiedz ,wiem ze to nie takie proste probuje juz nie myslec na ten temat zeby w glowie sobie nie zawrocic a pozniej sie rozczarowac.poczekam co ma byc to bedzie, poczekamy ,zobaczymy,ale na pewno napisze czy jestem czy nie pozdrowionka i milego dzionka Smile

----------------------------------

ja na przyklad--miesiaczke musze dostac tak16-19 czerwiec ale od dwoch tygodni strasznie bola mnie piersi,urosly chyba z jeden numer,chodze sikac czesto ,jem duzo , jestem ciagle zmeczona, wszyscy mowia ze moja twarz jest jakas inna.nie wiem co sie dzieje ale boje sie zrobic test bo moge sie rozczarowac i co wtedy?, mysle ze musze poczekac do miesiaczki , ale te objawy troche mnie nie pokoja. zawsze na miesiaczke bolaly mnie piersi ale nie rosly i wyskakiwyly mi pryszcze ,no nie wiem Confused goraco pozdrawiam wszystkie forumowiczki i trzymam kciuki za siebie i za inne dziewczyny starajace sie o dzidzie.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj za wcześnie na test zdecydowanie. Do miesiączki jeszcze 8-11 dni więc to duzo za wcześnie. Cóż nie powiem czy jesteś w ciazy czy nie bo tego nie wiem ale objawami się nie sugeruj. Nie występują one tak szybko. Niedawno miałaś domniemana owulację a zarodek zagnieżdża sie dopiero między 6 a 9 dniem fazy lutealnej czyli poowulacyjnej.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 26 z 41