Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kar0lka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 16, 2010 10:21 am    Temat postu: Moze tak... a moze nie... :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Smile Jestem tu nowa.
Mam pytanie dotyczące plamień w ciązy. Tzn nie wiem jeszcze czy jestem w ciązy. Okres spóźnia mi sie 15 dni. W poniedzialek wieczorem mialam takie plamienie hmm w sumie sama nie wiem jak to nazwac bo to byly tylko takie przekrwione zylki, we wtorek rano to samo i od tego momentu cisza i spokoj. Bardzo chcielibysmy miec z mezem dziecko. Boje sie zrobic kolejnego testu zeby sie znowu nie rozczarowac. Smieje sie do meza, ze teraz on kupuje bo ja nie mam szczescia do loterii.Smile

Moze, ktoras z was pomoze mi i powie, co wedlug niej to moze znaczyc.
Faktem jest ze w tym miesiacu troszke zmienilam klimat bo bylam za granica. No i niby troche stresu mialam bo sesja w koncu ale nie sadze, zeby miala ona az taki wplyw na moj organizm.

Pozdrawiam was serdecznie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 16, 2010 10:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plamienie moze byc zwiazane z owulacja..lub z zagniezdzeniem sie zarodka. Smile
ciezko jest stwierdzic czy jestes w ciazy czy nie.
nie masz wyboru i musisz wysłac meza po test. bo takie gdybanie to nic nie da.
zycze powodzenia! Smile i 2ch kresek

Powrót do góry
kar0lka

PostWysłany: Sro Cze 16, 2010 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odpowiedz Smile Juz przetrzepałam caly internet baaa nawet w horoskopie mi wyszlo, ze od czerwca do pazdziernika mam fantastyczny czas na poczecie dziecka.

Mogłoby sie już począc w sumie Smile Ile można czekac Smile

Buziaki i milego dzionka
Powrót do góry
anie2101

PostWysłany: Czw Cze 24, 2010 6:32 pm    Temat postu: Objawy ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Nazywam sie Anka. Dziewczyny mam do was bardzo wazne pytanie i mam nadzieje ze mi pomożecie.Jakieś 13 dni temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne gdyż występowały u mnie ogromne plamienia. Od miesiąca juz wraz z moim narzeczonym niczym sie nie zabezpieczamy ,a on dochodzi we mnie. Jaka jest mozliwość zajścia w ciąże i jakie mogą być jej objawy.Pilnie czekam na jakąś odpowiedz Very Happy Pozdrawiam
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Cze 24, 2010 7:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Duża...Skoro współżyjecie bez zabezpieczenia. Co do objawów...Nie masz czego się u siebie doszukiwać. Jakiekolwiek objawy pojawią sporo później...
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Cze 24, 2010 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No cóż współżycie bez zabezpieczenia niesie ogromne ryzyko ciąży . ODstawiłaś pigułki więc na pewno organizm lekko swiksował i może ułatwić to sprawę Wink

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Cze 25, 2010 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie i nie zdziw sie jak pojawia sie 2 zarodki Razz

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z dziewczynami - jest nawet teoria ze po odstawieniu tabletek organizm wariuje i bardzo latwo mozna "wpasc" w dodatku w ciaze blizniacza (conajmniej)

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, nie wiem co myśleć. Dzisiaj zaczęłam się źle czuć. Mdli mnie i boli mnie sama nie wiem czy żołądek czy podbrzusze. Może to od komputera kręci mi się w głowie albo za dużo słodyczy bo od piątku dużo ich zjadłam. 27 maja kochałam się chłopakiem a następnego dnia dostałam okres. Cykle mam regularne, 28dniowe. Czasami są jakieś odchylenia, ale rzadko.

8 czerwca nie doszło do penetracji, ale siedziałam na nim i ocierałam się swoimi narządami o jego narządy. Przytykał penisa do wejścia pochwy. Doszedł, ale nie we mnie.
Kochaliśmy się 22 czerwca. Używamy gumek. Kochaliśmy się dwa razy w odstępie około pół godziny. Pierwszy stosunek tego dnia zakończył się orgazmem, chłopak doszedł poza mną i do tego w gumce. Wytarł się. Niestety nie mógł się umyć bo zrobiliśmy to w warunkach gdzie nie było to możliwe. Sad Pół godziny później znowu nabraliśmy ochoty. Znowu użyliśmy gumki. On włożył palce do mojej pochwy. Dziewczyny czy plemniki mogły przeżyć przez te pół godziny na jego dłoniach albo na jego narządach? Po tym pierszym orgazmie wytarł się, ale mimo to boję się, że coś mogło zostać i przeżyć. Drugi raz kochaliśmy sie w gumce. Nie pamiętam w tym momencie czy on oddawał mocz po tym pierwszym stosunku. Ten drugi orgazm też był poza mną. Na drugi dzień dostałam miesiączkę.
Wczoraj miałam ostatni dzień miesiączki i też się kochalismy w gumce. Doszedł poza mną.
Dzisiaj boli mnie jajnik i mdli mnie. Nie wiem co mysleć. Rolling Eyes
Powrót do góry
agne8190

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bolące jajniki i mdłości moga i być naturalne w czasie okresu.
Plemniki są w stanie przeżyć zdecydowanie dłużej niż 30 min, więc tak mogły przetrwać.
W opisanych przypadkach istnieje ryzyko zapłodnienia, na 2 raz po prostu zabierajcie się za to z głową Wink
Zawsze możesz zrobić test...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41