Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
no_future
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 12:29 pm Temat postu: |
|
|
tak,okres miała normalny.Mi też się tak wydaję,że to nie ciąża. Tym bardziej,ze dziewczyna nie je, albo je za mało. Sam tak miałem,że w stresie nie mogłem nic jeść i źle sie czułem. Dzięki za odpowiedz.
Dodano po 1 godzinach 25 minutach:
sorry za double posta,za poźno na opcję edytuj. Więc tak, trochę pokręciłem. Dziewczyna odbyła ponowną podróz po ok 3 tygodniach od stosunku i wtedy zaczeła miewać mdłości. które trwają do dzisiaj. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bugy
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 12:44 am Temat postu: |
|
|
Witam. Jestem pierwszy raz tutaj i potrzebuję pomocy. Jestem chłopakiem który współżył z dziewczyną ok. 3-4 tyg. temu bez zabezpieczenia lecz nie doszedłem ani nic z tych rzeczy i trwało to krótko. Nawet nie zbyt głęboko. Jednak istniała iskra niepewności. Baliśmy się lecz po ok. 2 tyg. moja dziewczyna dostała okres jak mówiła obfity i bardzo ją bolał brzuch, tłumaczyła że stanowczo jak przy okresie. Następny termin ma ok 18-20 sierpień, lecz nagle przytyła. Nie miała mdłości, bólów, nie wiem co tam jeszcze. Lecz niepokoimy się o ten jej brzuszek. Możliwe by to było? Strasznie się martwimy. Proszę o pomoc, jak najszybciej i z góry dzięki Wam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 10:07 am Temat postu: |
|
|
bugy jesli nei bylo wytrysku w srodku to ciazy tez nie bedzie
nie ma powodu do obaw.
poza tym dostała okres
przytycie wcale nie znaczy o ciazy juz nie przesadzaj
nast razem uzyjcie zabezpieczenia. po co sie stresowac na zapas? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 11:01 am Temat postu: |
|
|
bugy nie było wytrysku, byłnormalny okres - nie ma ciaży.
"Przytyć" moze ale przed okresem bo w organizmie zatrzymuje sie woda. A po drugie, lenistwo wakacje wiadomo mogła przytyć tu i tam. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bugy
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 11:49 am Temat postu: |
|
|
ehh, wiem wiem, pełnego wytrysku nie było, kontrolowałem, lecz słyszałem że wystarczy niewielka ilość nie powstrzymana... prawda toć? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 12:18 pm Temat postu: |
|
|
CZy myslisz,że brzuch w takim tempie rośnie ?? Nie ma szans. Normalny okres to wydalanie niezapłodnionej komórki jajowej- tak w uproszczeniu. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 1:02 pm Temat postu: |
|
|
niewielka ilosc owszem - ta z kropelkowania.
Ale w tym sluzie caly czas nie ma plemnikow. Uspokoj sie i nie panikuj.
jak cie to meczy to zrobcie test ciazowy - i tak jestem pewna ze bedzie negatywny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bugy
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 11:46 pm Temat postu: |
|
|
na prawdę wielkie dzięki, dałem dziewczynie do przeczytania naszą rozmowę lecz uspokojenie trwało nie długi czas. Wmawia że brzuch jest idealnie okrągły i nie przytyła w żadnym innym miejscu. Nie wiem nic już w końcu. Okres przypominam był 2 tygodnie "po". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 9:48 am Temat postu: |
|
|
Miała okres co równa się BRAK CIĄŻY. Czy to tak trudno zrozumieć?? jeszcze mogę zrozumieć mężczyznę ale kobietę? No jak można nie wiedzieć podstawowych informacji na temat cyklu ? OKRES= BRAK CIĄŻY.
Brzuszek nie powiększa i nie zaokrągla się po tak krótkim czasie - no litości. Czasami można sobie wmówić wszystko _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
cocochanel
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 1:30 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny.
Kochalismy sie z moim facetem 24 czerwca, wczesniej dlugi okres nie i od tamtego momentu rowniez nie(nie mieszkamy w tym samym kraju).
Byly to dni plodne aczkolwiek cykle mam srednio 31 dniowe ale niestety nieregularne( 8czerwiec poczatek miesiaczki; 3 lipiec poczatek kolejnej;3 sierpnia nastepna).
Te dwa 'okresy' byly slabsze,mniej bolesne i krotsze niz zazwyczaj gdzie bez tabletek nie ma szans na funkcjonowanie.
Czuje ze szyjka macicy jest nadal nizej i nadal jest 'rozpulchniona' jak na okres.
Od kilku dni mam wraazenie jakby zolodek pchalo mi do gardla.
Na piersiach widze 'niebieskie zyly' przybijajace przez skore( nie,nie to nie rozstepy) i te male grudki dookola sutkow sa jakby wieksze, jednak piersi mnie nie bola.
Sikam z 15 razy dziennie.
Test wyszedl negatywny.
Co o tym myslicie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|