Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Sie 10, 2010 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak ciąży. Test po takim czasie na pewno wykryłby hormon ciązowy. Wszelkie objawy to pewnie psychika. Żyłki na piersiach pojawiają się dużo później.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
cocochanel

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 10, 2010 3:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tez tak mi sie wydawalo aczkolwiek czasami dobrze kiedy ktos inny wyrazi swoja opinie na jakis temat.
Wiec Dziekuje Smile
Koniec wakacji i zjezdzamy sie na dobre, potem slub wiec bedziemy probowali znow Smile
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Sie 10, 2010 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powodzenia Wink

Powrót do góry
misia2010

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 6:08 pm    Temat postu: Moje Drogie :(( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem strasznie zaniepokojona Sad. Po wielu miesiącach starań teścik w końcu pokazał 2 kreseczki, nie mogłam uwierzyć. Zrobiłam kolejne. Też pozytywne, mimo iż to 4 dni przed terminem spodziewanej miesiączki. Teraz już 2 dni do terminu przewidywanej miesiączki a ja zaczęłam się czuć dziwnie, zaczęłam mieć takie bóle macicy i pochwy jak tuż przed okresem i podczas okresu. Zadzwoniłam do mojego lekarza prowadzącego, kazał mi brać nospę. Niewiele pomogła.
Błagam was moje kochane, napiszcie mi czy też tak miałyście i czy to normalne? już raz straciłam dzidziusia i troszkę panikuję.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 6:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

misia2010 - nie jestem ekspertką w takich sprawach, ale sądzę, że nie ma powodów do niepokoju, ponieważ we wczesnej ciąży brzuch może bolec tak jak na okres i dlatego niektóre kobiety to myli (myślą, że to nadchodząca miesiączka) .. ale to nie zawsze tak jest, u niektórych takie bóle są wcześniej u niektórych później .. także myślę, że jest okej Smile
misia2010

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 7:42 pm    Temat postu: :(( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za odpowiedź Plus123, jesteś kochana, ale jakoś nie potrafię się uspokoić. Tak bardzo pragnę tego dziecka, tak bardzo jest wyczekiwane, za każdym razem gdy czuję skurcz macicy, tak strasznie charakterystyczny dla okresu i przypominam sobie to uczucie kiedy roniłam synka moje serce zupełnie pęka.
Nie potrafię przestać się bać Sad(
Co dzień robie nowy test, czasami 2 razy dziennie, zeby tylko potwierdzić że nie śnie.
Jeżeli którakolwiek z was czuła coś podobnego, blagam opiszcie to i jak to się skończylo, czy wszytko potoczyło sie dobrze Sad
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

misia2010 spokojnie kochana. Ja miałam typowe bóle jak na okres . To sprawa najzupełniej normalna. TAkie bóle "miesiączkowe " pojawiały się dosyć często tak do 12-13 tygodnia. Macica się rozciaga , hormony buzują ...musisz czuć. Niczym się nie martw bo stres bardzo szkodzi. Myśl pozytywnie . Oczywiście nie można powiedzieć ,że bedzie ok bo tego nikt nie wie ale czasami nawet bez bóli traci się ciąże.
Myślę,że nie masz się czym przejmować i absolutnie nie wsł----- się tak bardzo w organizm bo zwariujesz.

Powrót do góry
misia2010

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 8:16 pm    Temat postu: dziekuje ;** Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje Ci tosia81, bardzo mnie to uspokoiło. Postaram się wyciszyć i nie szukać problemów. A hormony, rzeczywiście szaleją, piersi bolą tak koszmarnie, i mam ciągły apetyt. No nic, będę w spokoju wyczekiwała swoej dzidzi.
Jeszcze raz bardzo wam dziękuje kochane za odpowiedzi. Bardzo mi pomogły:**
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekaj cierpliwie i myśl tylko pozytywnie. Bedzie wszystko dobrze. Dbaj o siebie i maluszka i juz teraz zapraszam Cię do pogaduszek ciężarnych

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

misia dołaczam sie do słow otuchy Smile
nie mozesz myslec ze bedzie zle. bo nie bedzie. nareszcie Wam sie udało i musisz ze swojej strony zrobic wszystko co mozliwe zebys donosiła ciaze. wiele kobiet jest na podtrzymaniu i zostaja szczesliwie mamuskami. Ty tez bedziesz!! wiecej wiary w siebie!

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41