Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

misia2010 - oczywiście ja też dołączam słowa otuchy i myślę, że jest okej, najważniejsze, żeby się tym nie martwic i nie stresowac, bo to wszystko na pewno szkodzi troszkę dzidziusiowi Wink

nie myśl od razu o czarnych scenariuszach, będzie dobrze Wink !
kyah

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 09, 2010 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy objawem ciąży mogą być bóle i skurcze w okolicy prawego jajnika zaraz na następny dzień ? (Utrzymujące się już dzień trzeci...) ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lis 09, 2010 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na następny dzień po stosunku?? absolutnie nie

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lis 09, 2010 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to przypadkiem nie owulacja?

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sro Lis 10, 2010 9:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kyah, może to być jedynie objaw owulacji albo jakaś choroba .. tak jak piszą dziewczyny - niemożliwe to jest, aby na drugi dzień od stosunku mieć już objawy ciąży Rolling Eyes
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lis 10, 2010 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

objawy ciazy widocznie sa po ok. 6-8 tygodniach..a nie dniach!!!

Powrót do góry
specyficzna666

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Smile
Ja i mój narzeczony kochaliśmy się w moje dni płodne czyli 21.10. mieliśmy gumkę, skończył we mnie i jeszcze jakieś 10 sekund we mnie został, ale nic nie wypłynęło. 09.11 miałam dostać okres i nie dostałam.. Zaczynam się martwić, choć często mam nieregularne miesiączki..
Do tego teraz zaczęłam ostro ćwiczyć A6W i ciągle się stresuje, dlatego zastanawiam się czy mam czymm... pomóżcie !
Powrót do góry
olianka4

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich dziś po raz pierwszy zalogowałam się na Waszym forum ma 25 lat i od marca 2010r staraliśmy się z chłopakiem o dziecko i teraz mam pytanko bo mam nadzieję że wreszcie się udało. 5 dni spóźnia mi się okres od dwóch tygodni bolą mnie piersi są napuchnięte i mam bóle w podbrzuszu dziś zrobię test ale chciałabym poznać Waszą opinię. Bardzo chciałabym być w ciąży bo bałam się że nie mogę mieć dzieci. Słyszałam że osoby które bardzo chcą mieć dzieci mogą mieć urojone objawy ciążowe.
Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

olianka4, bo tak zazwyczaj jest. Ja starałam się od stycznia i ile to już razy obserwowałam u siebie objawy ciążowe! Laughing Na podstawie bólu w podbrzuszu i bolących piersi NIE DA SIĘ stwierdzić, czy jesteś w ciąży, kochana. To mogą być objawy zarówno wczesnej ciąży, jak i zbliżającego się okresu. Zrób test, powinien już pokazać, ży ktoś zamieszkał w Twoim brzuchu! Mi pokazał 2 dni przed spodziewaną miesiączką. Wink Trzymam kciuki!

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 3:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

specyficzna666, moim zdaniem, nie powinnaś byc w ciąży, ale Ci tego nie gwarantuje .. wiadomo, że żadne zabezpieczenie nie daje 100 % pewności - ani gumka ani tabsy .. na dodatek były to dni płodne, więc można by tu gdybac i gdybac ..
ale .. ale, skoro nic nie przeciekło to śpijcie spokojnie, najlepiej wykonaj test ciążowy (min. 16 dni od stosunku) i wtedy wszystko będzie jasne.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41