Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 3:44 pm Temat postu: |
|
|
specyficzna666 jeśli się martwisz to zrób test ciążowy i tyle .
olianka4 zrób test i nie doszukuj sie objawów. U jednych są a u innych nie ma . Szkoda Twoich nerwów. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
olianka4
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2010 8:47 am Temat postu: |
|
|
Witam chciałam się z Wami podzielić szczęśliwą nowiną otóż zrobiłam test i będę mamusią. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2010 11:45 am Temat postu: |
|
|
olianka4 gratulacje . To wspaniała wiadomość . Zapraszam do działu" ciąża i poród" _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2010 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Serdeczne gratulacje! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ania W.
|
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Aniuś napisał: | Podejrzewam,ze dwa tyg temu zaszłam w ciążę .... Sutki mam strasznie powiekszone,wyraźnie widać malutkie gruczołki .... mam od tyg zaparcia,często oddaje mocz,nawet co godzine,mam straszny apetyt .... jest to mozliwe ze po tak krótkim czasie sa widoczne objawy ciązy?? zawsze przed okresemrobily mi sie straszne pryszcze na czole,ZAWSZE ... okres sie zbliza a ja mam idealna cere :/ juz zwracam uwage na takie glupoty no ale prosze mi odp |
Witam cię Aniuś słuchaj jam mam tak jak ty od 2 tygodni mam powiększone piersi bolały z 10 dni teraz przestały zrobiły mi się takie malutkie gruczołki wokół sutków kochałam się z moim mężem w dzień płodny okres mam dostać za 4 dni czy to możliwe że to ciąża???? bardzo bym była szczęśliwa.... Ratujcie
Dodano po 2 minutach:
Dodam że staram sie od 4 lat i nic .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 8:31 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli współżyjesz w dni płodne to szansa jest zawsze. Jednak 4 lata to już kawał czasu i wypadałoby zrobić badania.
Objawy są lub ich nie ma. Sprawa indywidualna _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lena18
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 9:09 pm Temat postu: ? |
|
|
Witam mam pewien problem moj okres zawsze trwal okolo 6 dni ostatnio jednak gdy dostalam pierwszy dzien byl dosc obfity nastpeny coraz mniejszy a w 3 dniu juz go prawie w ogole nie bylo dodam jeszcze ze przez te 2 dni mialam czesto dziwne uklucia brzucha jakby ktos szpilki mi wbijal zastanawiam sie czym to jest spowodowane .Uprawialam seks z moim partnerem bez zabezpieczenia przed okresem ale partner mowi ze tam nic nie polecialo i ja mu wierze bo to nie pierwszy nasz raz i nigdy dotad takich objawowo nie mialam
Prosze sie nie smiac i bardzo prosze o odpowiedz czy ja moge byc w ciazy i czy to moga byc pierwsze obajwy ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 9:24 pm Temat postu: |
|
|
Zdarza sie . Czasai cykl jest bezowulacyjny i wtedy okres może być mniej obfity. CZasami to zwykły przypadek a czasami to krwawienie w ciązy. Jeśli się niepokoisz zrób najzwyklejszy test ciążowy _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lena18
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 11:16 pm Temat postu: :) |
|
|
Hmm dziękuję bardzo za odpisanie chyba przejde sie do apteki niedlugo i kupie test chociaz mysle zeraczej w ciazy nie jestem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała jowita
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 11:15 pm Temat postu: |
|
|
witam was serdecznie. widzę że można liczyć u was na pomoc i rade.chciałam się poradzić odnośnie ciązy. współżyłam z mężem 13 lutego bez zabezpieczenia (przed południem i wieczorem) dodam, że był to ostatni dzień mojego okresu (który spóźnił się 8 dni). i w obu przypadkach mąż wyciągnął przed zakończeniem. w 100% przed czasem. po kilku dniach (4-5)zaczął mnie boleć brzuch i piersi. a zaraz po miałam kilka dni dziwne upławy o konsystencji gęsto ciągnącej koloru biało przeźroczystego. bolą mnie też plecy i chce mi się spać (ale to przeważnie zawsze). czy ja mogę być w ciąży??? boje się ogromnie ponieważ łykam tabletki które uszkadzają płód. jestem przerażona, nie wiem co robić. dzisiaj kupiłam test i zrobiłam. czyli w 8 dniu po stosunku. wynik wyszedł negatywny ale boje się że to za wcześnie. pomóżcie co myśleć. bo ja chyba zeświruję z nerwów... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|