Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lut 22, 2011 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jowita pewnie ze za wczesnie. test robisz po 16 dniach a nie po 8. wiec musisz poczekac do odp momentu.
co do ciazy..skoro tak sie jej boisz to dlaczego sie nie zabezpieczacie? tym bardziej ze bierzesz jakies szkodliwe dla płodu tabletki?! skoro wytrysku nie było w srodku to nie jestes w ciazy. ilodniowe masz cykle i ktory dzien cyklu był jak sie kochałas z mezem?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mała jowita

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zazwyczaj mam 28 dniowe cykle ale ostatnio spóźnił mi się okres 8 dni. kochałam się w 5 dzień.jeśli chodzi o zabezpieczenie to widzisz. głupota ludzka. człowiek żałuje i panikuje po fakcie.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 3:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w 5dc nie ma szans na ciaze. mozesz byc spokojna. chyba ze okres sie skrocił ale w Twoim przypadku sie wydłuzył wiec mysle ze powinna byc 1 krecha Smile na przyszłosc zabezpieczcie sie Mr. Green Cool

Powrót do góry
mała jowita

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj możesz mi wierzyć że więcej nie zrobię takiego głupstwa. dzięki... trochę mnie uspokoiłaś. ale dopóki nie będę pewna to będę się stresować. tym bardziej że piersi bolą mnie dalej. zawsze bolały mnie z 10 dni przed miesiączką ale w tym przypadku to dużo za wcześnie. dlatego tak panikowałam. a jeszcze doszedł ból brzucha, upławy i panika gotowa. a jeszcze jak przeczytałam na necie że są to główne objawy ciąży to już miałam dość. nie mogę sobie wybaczyć swojej nieodpowiedzialności.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 8:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mała jowita, to, że bolą Cię teraz wcześniej piersi wychodzi z Twojego urojenia albo masz owulację, nie ma czym się martwić, naprawdę Wink i nie czytaj sobie o objawach wczesnej ciąży, bo doszczętnie spanikujesz i tylko głowę sobie "zepsujesz" tym .. tak jak pisze wind, ciąży nie ma .
mała jowita

PostWysłany: Czw Lut 24, 2011 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki serdeczne za dodanie otuchy. wiem że to wszystko dzieje się ze stresu (mam taką nadzieję) ale powiem wam ze chciałabym być już pewna na 100 %. bardzo chce mieć dziecko, ale nie teraz. jak sobie pomyśle że mogłabym być w ciąży i jakby coś się stało mojemu dziecku z mojej własnej winy to nie przeżyłabym tego. tego stresu nie da się porównać do niczego. mam nadzieję że macie rację... :roll:
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Czw Lut 24, 2011 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mała jowita, wiem jaki to stres, bo sama go przeżywałam nie raz, po prostu wykonaj test i bądź spokojna, bo nerwy nic nie dadzą, a na dodatek przez nie okres się opóźni i dopiero będziesz wariować Wink
asiulabe

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Mar 04, 2011 11:10 am    Temat postu: jakie są pierwsze objawy ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie jakie są pierwsze takie rzeczywiste objawy ciąży na jednym z forum wyczytałam że bóle krzyżów , odbijanie czy zgaga tylko jakoś w to nie wierze ja uważam ze raczej ból brzucha, brak okresu, czy bóle jajników. Ból głowy chyba tez nie zawsze świadczy o ciąży.

----zapoznaj się z REGULAMINEM---tosia81
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Mar 04, 2011 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poczytaj tutaj->
http://www.biomedical.pl/ciaza/objawy-ciazy-76.html

mam nadzieje ze pomoze Smile

Powrót do góry
niemammejla6

PostWysłany: Sob Kwi 16, 2011 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

specyficzna666 napisał:
Witam. Smile
Ja i mój narzeczony kochaliśmy się w moje dni płodne czyli 21.10. mieliśmy gumkę, skończył we mnie i jeszcze jakieś 10 sekund we mnie został, ale nic nie wypłynęło. 09.11 miałam dostać okres i nie dostałam.. Zaczynam się martwić, choć często mam nieregularne miesiączki..
Do tego teraz zaczęłam ostro ćwiczyć A6W i ciągle się stresuje, dlatego zastanawiam się czy mam czymm... pomóżcie !

hej
podobnie do specyficznej kochałam się z chłopakiem (użyliśmy zabezpieczenia - prezerwatywa) najprawdopodobniej na początku dni płodnych (prawdopodobnie ponieważ mam nieregularne cykle i nie jestem w stanie do końca jednoznacznie stwierdzić kiedy są). Od jakiegoś tygodnia bolą mnie piersi, przed okresem też mi się to zdarzało, ale nie 2 tygodnie (mniej więcej za tydzień się go spodziewam;). Naczytałam się już o różnych rzeczach i nie wiem co mam myśleć. Słyszałam, że podczas owulacji i po niej mogą boleć piersi ale nie wiem ile to może trwać i czy może się ciągnąć aż do następnej miesiączki?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 36 z 41