Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 3:05 pm Temat postu: |
|
|
jowita pewnie ze za wczesnie. test robisz po 16 dniach a nie po 8. wiec musisz poczekac do odp momentu.
co do ciazy..skoro tak sie jej boisz to dlaczego sie nie zabezpieczacie? tym bardziej ze bierzesz jakies szkodliwe dla płodu tabletki?! skoro wytrysku nie było w srodku to nie jestes w ciazy. ilodniowe masz cykle i ktory dzien cyklu był jak sie kochałas z mezem? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała jowita
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 2:49 pm Temat postu: |
|
|
zazwyczaj mam 28 dniowe cykle ale ostatnio spóźnił mi się okres 8 dni. kochałam się w 5 dzień.jeśli chodzi o zabezpieczenie to widzisz. głupota ludzka. człowiek żałuje i panikuje po fakcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 3:45 pm Temat postu: |
|
|
w 5dc nie ma szans na ciaze. mozesz byc spokojna. chyba ze okres sie skrocił ale w Twoim przypadku sie wydłuzył wiec mysle ze powinna byc 1 krecha na przyszłosc zabezpieczcie sie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała jowita
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 4:03 pm Temat postu: |
|
|
oj możesz mi wierzyć że więcej nie zrobię takiego głupstwa. dzięki... trochę mnie uspokoiłaś. ale dopóki nie będę pewna to będę się stresować. tym bardziej że piersi bolą mnie dalej. zawsze bolały mnie z 10 dni przed miesiączką ale w tym przypadku to dużo za wcześnie. dlatego tak panikowałam. a jeszcze doszedł ból brzucha, upławy i panika gotowa. a jeszcze jak przeczytałam na necie że są to główne objawy ciąży to już miałam dość. nie mogę sobie wybaczyć swojej nieodpowiedzialności. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 8:01 pm Temat postu: |
|
|
mała jowita, to, że bolą Cię teraz wcześniej piersi wychodzi z Twojego urojenia albo masz owulację, nie ma czym się martwić, naprawdę i nie czytaj sobie o objawach wczesnej ciąży, bo doszczętnie spanikujesz i tylko głowę sobie "zepsujesz" tym .. tak jak pisze wind, ciąży nie ma . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała jowita
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 6:16 pm Temat postu: |
|
|
dzięki serdeczne za dodanie otuchy. wiem że to wszystko dzieje się ze stresu (mam taką nadzieję) ale powiem wam ze chciałabym być już pewna na 100 %. bardzo chce mieć dziecko, ale nie teraz. jak sobie pomyśle że mogłabym być w ciąży i jakby coś się stało mojemu dziecku z mojej własnej winy to nie przeżyłabym tego. tego stresu nie da się porównać do niczego. mam nadzieję że macie rację... :roll: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 7:17 pm Temat postu: |
|
|
mała jowita, wiem jaki to stres, bo sama go przeżywałam nie raz, po prostu wykonaj test i bądź spokojna, bo nerwy nic nie dadzą, a na dodatek przez nie okres się opóźni i dopiero będziesz wariować _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiulabe
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 11:10 am Temat postu: jakie są pierwsze objawy ciąży |
|
|
mam pytanie jakie są pierwsze takie rzeczywiste objawy ciąży na jednym z forum wyczytałam że bóle krzyżów , odbijanie czy zgaga tylko jakoś w to nie wierze ja uważam ze raczej ból brzucha, brak okresu, czy bóle jajników. Ból głowy chyba tez nie zawsze świadczy o ciąży.
----zapoznaj się z REGULAMINEM---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niemammejla6
|
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 12:18 pm Temat postu: |
|
|
specyficzna666 napisał: | Witam.
Ja i mój narzeczony kochaliśmy się w moje dni płodne czyli 21.10. mieliśmy gumkę, skończył we mnie i jeszcze jakieś 10 sekund we mnie został, ale nic nie wypłynęło. 09.11 miałam dostać okres i nie dostałam.. Zaczynam się martwić, choć często mam nieregularne miesiączki..
Do tego teraz zaczęłam ostro ćwiczyć A6W i ciągle się stresuje, dlatego zastanawiam się czy mam czymm... pomóżcie ! |
hej
podobnie do specyficznej kochałam się z chłopakiem (użyliśmy zabezpieczenia - prezerwatywa) najprawdopodobniej na początku dni płodnych (prawdopodobnie ponieważ mam nieregularne cykle i nie jestem w stanie do końca jednoznacznie stwierdzić kiedy są). Od jakiegoś tygodnia bolą mnie piersi, przed okresem też mi się to zdarzało, ale nie 2 tygodnie (mniej więcej za tydzień się go spodziewam;). Naczytałam się już o różnych rzeczach i nie wiem co mam myśleć. Słyszałam, że podczas owulacji i po niej mogą boleć piersi ale nie wiem ile to może trwać i czy może się ciągnąć aż do następnej miesiączki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|