Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 11:34 pm Temat postu: |
|
|
tak, ale to wszystko może być również skutkiem zupełnie czegos innego. niekoniecznie ciąży.. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jolik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Masz rację Emilko , trzeba być zupełnie zdrowym ( bez stanów zapalnych , bez kataru , bez kaszlu itp.). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosianna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 10:55 am Temat postu: |
|
|
Ok to w takim razie jakie są pierwsze objawy Ciąży?? od którego mniej więcej dnia czy tygodnia się pokazują? Tez zaczynam zmagać się z tym problemem. Problem w tym że zaczyna się powoli 11 dzień a mnie zaczynają bolec dolna cześć pleców, nie mieć apetytu ( wręcz na jedzenie z rana nie mogę patrzeć i czasami robi mi się nie dobrze ) w nocy zaczęło mniekłóć w dolnej Partii brzucha jak bym miała dostać okres problem w tym że okres powinnam dostać nie prędzej jak ok 20-go hmm... i po jakim czasie test Ciążowy może wykazać prawdopodobieństwo zajścia... Pozdrawiam serdecznie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 11:37 am Temat postu: |
|
|
pierwsze objawy min po 2óch tygodniach od zapłodnienia, test wiarygodny jest po ok. 14 dniach od owulacji _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosianna
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 7:24 pm Temat postu: |
|
|
A dreszcze i wymioty wieczne rewolucje żołądka oraz biegunka??
co prawda wygląda mi to bardziej na zatrucie pokarmowe ale obawiam się i tego czego w tym momencie nie chciała bym... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 10:27 pm Temat postu: |
|
|
mi to wyglada na grype zoladkowa a nie ciaze..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agatka2343
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 9:27 pm Temat postu: |
|
|
czatajac wasze posty smiac i sie chce. pierwsze objawy ciazy sa odczuwalne dopiero po pierwszym miesiacu od zplodnienia. nie ma takiej mozliwosci zeby wystepowaly po 1 tyg....najlepiej idzcie do lekarza. a wasze objawy moga wskazywac poprostyu na zblizajacy sie okres. wierzcie mi ja praktycznie mam tak co miesiac...pozdrawiam
Dodano po 2 minutach:
dokladnie przyznaje racje. gdyby te objawy w 1 tygodniu oznaczaly ciaze to bylabym w ciazy chyba co miesiac; |
|
Powrót do góry |
|
|
|
daffi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Ja tam długo nie miałam objaw ciąży -oczywiście nie licząc braku okresu czasi psychicznie się nakręcamy i wtedy występują objawy o jakich tylko pomyslimy.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
moniapham
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 9:53 pm Temat postu: |
|
|
co racja to racja.a te swedzenia i pieczenia to nic innego jak zapalenie.ja tez to mialam.kpcie sobie w aptece plyn ginekilogiczny femina i krem ziaja clotrimazolum bez recepty!pozdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Ach...ale tak to wlasnie jest ze jak sie czeka z utesknieniem na dzidziusia to sie czeka na njmniejszy nawet objaw.
Ja zaczelam czytac Wasze formum od pierwszych dni staranek i juz wiem ze nie wolno sie nakrecac. Wszystkie objawy ktore u siebie widze z gory odrzucam! Jedyne co mnie troche denerwuje to to, ze ciagle chodzi mi po glowie przekonanie ze jestem w ciazy - tak jakby to bylo przeczucie. Nawet zrobilam dzis rano test ale wyszedl negat ale moglo byc za wczesnie, za tydzien zrobie jeszcze jeden
Nerwowa sie zrobilam troche i jem inne rzeczy niz dotad,ale nie tak zeby to bylo cos nietypowego. I staram sie myslec ze to NORMALNE ze to nie ciaza... bo przeciez za wczesnie na objawy... a jednak tak bym chciala sie mylic....
Jedyna moja slabosc to testy... zrobilam trzy w tym miesiacu, choc to zupelnie bez sensu
Ale za tydzien i tak zrobie kolejny... _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|