Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 9:58 pm Temat postu: |
|
|
skoro trafiliscie na owulacje to byc moze sie udalo 3mam mocno kciuki! aha...ile czasu minelo od stosunku? objawy ciazowe najwczesniej pojawiaja sie 4-6tyg. od zapłodnienia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta78
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 9:09 am Temat postu: |
|
|
Witam Wind_of_hope:)dzieki za odpowiedz.To dopiero tydzien od stosunku,ale czuje sie inaczej niz co miesiac.z pierwszym dzieckiem od pierwszego tygodnia nie miescilam sie w ubrania i urodzilan 4250kg i 60 cm.ale czy moga mnie bolec od pierwszego dnia po zaplodnieniu sutki?pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 11:14 am Temat postu: |
|
|
Aneta nie mam pojecia..nie za wczesnie one bola? minal dopiero tydzien ...ale skoro czujesz ze jest inaczej niz dotychczas to byc moze nosisz fasolke w sobie poczekaj jeszcze z 3 dni i zrob test 3mam kciuki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta78
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 11:35 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem ale jest inaczej.Dosc czesto oddaje mocz i jest mi ciezko oddychac,czuje sie jak 100kg beczka choc waze 70 kg.A na dodatek stracilam calkowicie chec do sexu:(Chodze nie spokojna i mam 37 stopni tem.dzieki za wsparcie.Dzisiaj nawet czepilam sie meza ze mnie nie obja w nocy az do lez.Co sie dzieje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 12:47 pm Temat postu: |
|
|
Hmm drazliwa sie stałas, a brak ochoty na sex to jeden z objawow ciazy zrob tescik i bedzie wszystko jasne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta78
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 2:01 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki za wsparcie:)boje sie bo juz jeden robilam po 4 dniach i nici z ciazy czy mozliwe jest ze za wczesnie?Nikt nie wie jak bardzo sie boje rozczarowac:( zaczynam miec zle mysli ze wszystkich zawiode itd.Chociaz moj maz jest kochany i nie pozwala mi tak myslec ja sie obarczam wina.Ta tez jest jeden z moich humorow nigdy w tych kategoriach nie myslalam.Dzieki za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 3:09 pm Temat postu: |
|
|
Aneta78 4 dni to za wczesnie..test robi sie 6-12dni od stosunku..takze poczekaj z 6 dni i na bank wynik bedzie dobry albo kup Bobo test- on wykrywa ciaze bodajze w 3 dniu od stosunku. Ja jednak polecam test krwi-wynik wiarygodny w 100% _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta78
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 3:25 pm Temat postu: |
|
|
Ok chyba musze sie wziasc w garsc i poczekac.Poczekam do czwartku i zrobie.Napewno sie odezwe.praca pozwoli mi przetrwac ciezkie dni.Dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 1:01 pm Temat postu: Bardzo wczesne objawy ciazy |
|
|
Zastanawia mnie jedna rzecz... moja siostra wlasnie dowiedziala sie ze jest w ciazy, okres spoznial sie jej tydzien zrobila test wyszedl pozytywny i zanim jeszcze zrobila test mdlilo ja bez powodu, czesto oddawala mocz, a brzuch ja bolal tak jak na okres itp. Wczoraj byla u lekarza i sie okazalo ze to 3 tydzien czy jest to mozliwe zeby tak szybko pojawily sie objawy? Z tego co czytalam to zazwyczaj pojawiaja sie kolo 4-6 tygodnia... bardzo mnie to ciekawi.. czy jest to mozliwe zeby objawy byly tak wczesnie! ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 1:04 pm Temat postu: |
|
|
Sama niewiem ale każdy ma inny organizm i każdy reaguje na takie rzeczy inaczej więc skoro je miała to jest możliwe gdyby coś nie tak było gin napewno by zareagował _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|