Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 18, 2007 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro trafiliscie na owulacje to byc moze sie udalo Wink 3mam mocno kciuki! aha...ile czasu minelo od stosunku? objawy ciazowe najwczesniej pojawiaja sie 4-6tyg. od zapłodnienia Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Aneta78

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 9:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Wind_of_hope:)dzieki za odpowiedz.To dopiero tydzien od stosunku,ale czuje sie inaczej niz co miesiac.z pierwszym dzieckiem od pierwszego tygodnia nie miescilam sie w ubrania i urodzilan 4250kg i 60 cm.ale czy moga mnie bolec od pierwszego dnia po zaplodnieniu sutki?pozdrawiam.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aneta nie mam pojecia..nie za wczesnie one bola? minal dopiero tydzien Rolling Eyes ...ale skoro czujesz ze jest inaczej niz dotychczas to byc moze nosisz fasolke w sobie Wink poczekaj jeszcze z 3 dni i zrob test Wink 3mam kciuki Exclamation

Powrót do góry
Aneta78

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem ale jest inaczej.Dosc czesto oddaje mocz i jest mi ciezko oddychac,czuje sie jak 100kg beczka choc waze 70 kg.A na dodatek stracilam calkowicie chec do sexu:(Chodze nie spokojna i mam 37 stopni tem.dzieki za wsparcie.Dzisiaj nawet czepilam sie meza ze mnie nie obja w nocy az do lez.Co sie dzieje?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm drazliwa sie stałas, a brak ochoty na sex to jeden z objawow ciazy Wink zrob tescik i bedzie wszystko jasne Exclamation

Powrót do góry
Aneta78

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za wsparcie:)boje sie bo juz jeden robilam po 4 dniach i nici z ciazy czy mozliwe jest ze za wczesnie?Nikt nie wie jak bardzo sie boje rozczarowac:( Crying or Very sad zaczynam miec zle mysli ze wszystkich zawiode itd.Chociaz moj maz jest kochany i nie pozwala mi tak myslec ja sie obarczam wina.Ta tez jest jeden z moich humorow nigdy w tych kategoriach nie myslalam.Dzieki za odpowiedzi
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aneta78 4 dni to za wczesnie..test robi sie 6-12dni od stosunku..takze poczekaj z 6 dni i na bank wynik bedzie dobry Wink albo kup Bobo test- on wykrywa ciaze bodajze w 3 dniu od stosunku. Ja jednak polecam test krwi-wynik wiarygodny w 100% Wink

Powrót do góry
Aneta78

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok chyba musze sie wziasc w garsc i poczekac.Poczekam do czwartku i zrobie.Napewno sie odezwe.praca pozwoli mi przetrwac ciezkie dni.Dzieki
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 1:01 pm    Temat postu: Bardzo wczesne objawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zastanawia mnie jedna rzecz... moja siostra wlasnie dowiedziala sie ze jest w ciazy, okres spoznial sie jej tydzien zrobila test wyszedl pozytywny i zanim jeszcze zrobila test mdlilo ja bez powodu, czesto oddawala mocz, a brzuch ja bolal tak jak na okres itp. Wczoraj byla u lekarza i sie okazalo ze to 3 tydzien czy jest to mozliwe zeby tak szybko pojawily sie objawy? Z tego co czytalam to zazwyczaj pojawiaja sie kolo 4-6 tygodnia... bardzo mnie to ciekawi.. czy jest to mozliwe zeby objawy byly tak wczesnie! ?
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 1:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sama niewiem ale każdy ma inny organizm i każdy reaguje na takie rzeczy inaczej więc skoro je miała to jest możliwe gdyby coś nie tak było gin napewno by zareagował
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 40, 41, 42  Następny
Strona 2 z 42