Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz ale lekarz niewiele ci jutro powie. Na pewno nie stwierdzi ciąży tylko ewentualnie oszacuje czy jest szansa na to żeby była. Czy macica jest powiększona itp.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Idi1313

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 11:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, dlatego przed lekarzem jak nie dostanę@ to zrobię test,tylko miałam nadzieję że może ktoś miał takie objawy . Crying or Very sad Trzymajcie za mnie kciuki jutro dam znać i dzięki za rady Very Happy
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trzymam mocno kciuki. I koniecznie napisz jak poszło Wink)

Powrót do góry
Idi1313

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piszę dopiero dzisiaj bo wczoraj już nie miałam czasu.Przed lekarzem zrobiłam test i wyszedł negatywnie ale lekarka powiedziała że możliwe iż jestem w ciąży bo miała wiele pacjentek którym testy wychodziły negatywnie a teraz maja dzieci. Tak więc czekam do pon. i jak nie dostanę@ to idę na badania z krwi. Narazie brzuch dalej mnie swędzi trochę nogi rwą ale cały czas mam nadzieję. Laughing
Powrót do góry
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja dostałam @... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

MAX 3 EMOTY OBOK SIEBIE!!! następnym razem dostaniesz ostrzeżenie...Przczytaj regulamin forum / nowicjuszka
Powrót do góry
Idi1313

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 5:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to znowu smutek,ale napewno kiedyś będzie ten szczęśliwy dzień Laughing A robisz sobie testy owulacyjne bo ja przez ponad rok chodziłam do lekarz który mówił że mam owulację w połowie cyklu .Po zmianie lekarza i robieniu testów okazało się ze mam dni płodne w 21,22 dc gdy @ dostaje co 30 dni.
Powrót do góry
Idi1313

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety w pon. dostałam @ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad i znowu wszystko od początku.
Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Wrz 24, 2009 11:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc dziewczyny...
Słuchajcie moje piersi "wariują" cały czas stoją mi sutki noszą stanik je podrażaniam i strasznie mnie wtedy zaczynają swędziec...
Piersi zrobiły się pełne i więkrze...
Nie wiem czy mam to odczytwac jako objaw ciąży, jak myślicie...
A @ spóżnia mi się już piec dni, narazie się nie nakręcam bo nie chce później znowu się załamac...

To jak myślicie z tym piersiami??
Pozdrawiam
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Wrz 24, 2009 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrob test, tak bedzie najlepiej
Jesli tak normalnie nie masz przed okresem to... zrob test najlepiej z krwi.
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 24, 2009 12:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepiej wykonaj test. Okres Ci się spóźnia więc spokojnie można już go zrobić. Czy powiększenie piersi i wrażliwość sutków to objaw ciąży? Jak najbardziej tak u niektórych kobiet aczkolwiek takie objawy mogą wystąpić również przed miesiączką.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Następny
Strona 40 z 42