Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga xs Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 2:52 pm Temat postu: |
|
|
Dokladnie,kazdy organizm inaczej reaguje,jeden szybciej inny wolniej.Ja akurat mdlosci mialam bardzo delikatne,ale dopiero ok 8 tyg,ale tak samo jak Twoja siostra mialam objawy nadchodzacego okresu,ktory sie jednak spoznial i tez po tygodniu zrobilam test i wyszedl pozytywny,ale za to trafilam na taka lekarke,ktora nie umiala jeszcze stwierdzic ciazy,za to jak poszlam kilka dni pozniej do innej to okazalo sie,ze to 6 tydzien.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 11:51 pm Temat postu: |
|
|
Teraz mowi ze objawy sie troche uspokoily, juz tak nie wymiotuje Troche mi to bylo za wczesnie... czy jest to mozliwe ze wymioty byly hmm na tle "psychicznym" ?? starali sie prawie rok... gdy odpuscili, to nagle trach i ... :] Miala robione Usg "od srodka" (niestety nie wiem jak to sie fachowo nazywa) i dzidzia jest, wprawdzie jak glowka od szpilki ale jest _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
majchrzak
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 3:51 pm Temat postu: objawy |
|
|
Witam!!!
To prawda,ze kazdy organizm jest inny i jest mozliwe ze tak szybko zauwazyla u siebie jakiekolwiek objawy. Mialam identycznie,bardzo szybko domyslilam sie ze jestem w ciazy,przez bolesnosc piersi i czestym oddwaniu moczu...zrobilam dwa testy i teraz jestem juz w 33tygodniu ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monique20
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:36 pm Temat postu: Bardzo proszę o odpowiedź |
|
|
Mam pytanie. Czy już po 5 dniach od zapłodnienia mogą występować takie objawy jak podkrwawianie i bóle w dole brzucha? Czytałam post o objawach ,ale tam nie ma dokładnej odpowiedzi na to pytanie. To na pewno nie przez okres bo jest na niego za wsześnie
----edited by emilka----
przyłączam temat do dotyczącego pytań, odnośnie bardzo wczesnych objawów ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jansee
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:54 pm Temat postu: |
|
|
tak podobno moze to byc zagniezdzenie ,ale ono zazwyczej wystepuje jakos tydzien po owulacji... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mamusia
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 3:20 pm Temat postu: Jak zajść w ciążę? -> objawy |
|
|
Witam Wszystkich
Od tego miesiąca staramy sie z mężem o siostrę lub brata dla naszej córeczki. Okres miałam 22.09 (spóźniony powinnam go mieć 13.09 ) a staramy sie od kiedy skończyłam miesiączkę czyli od 28.09 Od niedawna (2,3,4 dni) odczuwam ból w podbrzuszu i mam zawroty głowy, drażnią mnie zapachy a także swędzą lub szczypią mnie piersi,mam powiększony brzuch. Zastanawiam sie czy objawy mogą wystąpić tak szybko. Musze jednak dodać ze córeczkę rodziłam cesarka.
Proszę o szybka odpowiedz.
Z góry dziękuje
-----edited by emilka-----
temat został przyłączony do podobnego
Ostatnio zmieniony przez mamusia dnia Nie Paź 07, 2007 11:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 6:09 pm Temat postu: |
|
|
ja na twoim miejscu zrobila bym test
a ta poprzednia miesiaczka byla normalna?? ile twoje cykle trwaja i kiedy dokladnie sie kcohaliscie?? codziennie od zakonczenia krwawienia??
moim zdaniem trafiliscie akorat na owulacje ale te objawy to cos za szybko....
proponuje test i to jak najszybciej:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiolusiaaa17
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 10:35 pm Temat postu: objawy |
|
|
Słuchajcie mam takie pytanie... moze głupie bo moge to przeczytac w necie. ale tam sa takie nie precyzyjne odp. Jakie sa takie obiawy ciązy na samym początku. bo chciała bym wiedziec tak dla siebie:) prosze o odp. i dzieki, przepraszam ze tak nudze:0 Smile
słuchajcie mam pytanie.. jakie są pierwsze objawy ciąży???
-----edited by emilka----
temat został przyłączony do podobnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mamusia
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 11:04 pm Temat postu: Wczesne objawy ciazy |
|
|
Naprawdę nie wiem ile trwają moje cykle bo poprzednia miesiączka mi sie spóźniła o 10 dni (w tamtych 10 dniach sie kochaliśmy bez zabezpieczenia) w maju przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i przez 3 miesiące miałam regularnie okres( co 28 dni) a ostatnia miesiączka wystąpiła po 38 dniach . Kochaliśmy sie z mężem prawie codziennie oprócz chyba jednego czy dwóch dni. Naprawdę nie wiem czy po tak krótkim czasie mogę mieć pierwsze objawy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 11:46 pm Temat postu: |
|
|
hmm... mi tez sie wydaje ze to zdecydowanie za szybko, chociaz moja kolezanka juz po 3 dniach od zaplodnienia mowila ze ma takie opuchniete piersi ale wiesz moze to tylko wyobraznia wiec ja proponuje test zrobic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|