Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wodniak jądra- temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adrianxp

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 28, 2007 8:08 pm    Temat postu: Czy ja mam wodniaka jądra??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam 16 lat. Czytalem troche o wodniaku jadra ale nie jestem do konca pewny czy go mam. Otoz 2 jądra mam takie same lecz w prawej czesi moszny mam jakis plyn. Nic mnie nie boli czuje sie dobrze. Odkrylem tojakies 2-3 lata temu . Jesli mam wodniaka to czy moge z nim zyc bez operacji ??

----dit by drapaka-----
Temat przyłączony do temstu specjalnego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
vv0ytekk

PostWysłany: Sro Maj 30, 2007 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

forumowicze prosze poradźcie coś! jutro ide prywatnie do urologa, mam nadzieje ze cos sie wyjasni...zarejestrowalem sie tez w szpitalu do urologa...ale heh...hmm mam wizyte 6 lipca i smiech mnie rozsadza! poradźcie cos! plissss
Powrót do góry
Ewelinka

PostWysłany: Sob Cze 02, 2007 8:52 pm    Temat postu: wodniak Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad Question Witam! Mój maz ma wodniaka. Czy przez to noze byc bezpłodny? Prosze o pomoc.

----edit by emilka----
temat został przeniesiony do odpowiedniego działu i tematu specjalnego
Powrót do góry
vv0ytekk

PostWysłany: Nie Cze 03, 2007 2:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! bylem u lekarza i ... okazalo sie ze mam zylaczaki bardzo malutkie zaznaczam powrozka nasiennego:) lekarz kaaaazal czekac i nic nie robic, zgłaszac sie jakby co:) uuff odetknąlem:)
Powrót do góry
rekin

PostWysłany: Pią Cze 08, 2007 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

vv0ytekk - jeśli mozesz życ z tymi żylakami to na boga nie operuj się! Lepiej nie ingerować zwłaszcza w tę część ciała! Słuchaj lekarza - dobrze mówi. Mnie lekko pobolewało jako, chciałem zlikwidować żylaki i mam teraz wodnika szuwarka oraz plyn w jądrze.

ps. poczytaj w tym watku - pisałem o powikłaniach po żylakach.
Powrót do góry
Roland z Gilead

PostWysłany: Sob Cze 09, 2007 5:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam 21 lat, i od juz ponad 6 mam powiekszone prawe jadro. Z tym, ze nie jest ono jakies bardzo olbrzymie - moze jak poltora lewego. U lekarza z tym nie bylem (mam opory), i nie mam pojecia co to jest... Jesli rak, to czy po 6 latach nie powinienem juz wachac kwiatkow od spodu ? A znowu wodniak...gdyby byl wodniak to jadro roslo by chyba szybciej. Dodam, ze pomimo wielkosci prawe jadro mam wyzej niz lewe (czyli ciezsze nie jest...chyba). Czy nieoperowany guz jadra moze "dac" zyc cale 6 lat ?
Powrót do góry
vv0ytekk

PostWysłany: Pon Cze 11, 2007 12:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki Rekin z rade:) hmm w sumie praktycznie te żylaczki naprawde mi nie przeszkadzają lekarz powiedział ze są bardzo minimalne ale sąSmile hmm a gdzie jest napisane o tych powikłaniach, w którym miescu;> z góry dziekuje;] mam apel do wszystkich niepewnych! mówie wam idźcie jak najpredzej do urologa , to naprawde pomoze wam i rozwieje wasze wątpliwosci:) ja nie załuje:)
Powrót do góry
oscar82ldz

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 8:30 pm    Temat postu: Wodniak jądra a wojsko Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie czy moge się ubiegać o zmiane kategorii do wojska przez wodniaka ? Słyszałem ,że tak. Niech ktoś mi pomoże. Moje gg 48 04 805
Powrót do góry
bobuczek

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Cze 23, 2007 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze gon do lekarz, najlsepiej dobrego, sprawdzonego-moj 2 razy mnie operowal i lipa znowu to samo, a bylem u 4, 5 moze.sprawa wyglada nastepujaco.jesli sa to zylaki powruzka nasienn....to dobre jest znieczulenie w kregoslup.zginasz sie, zastrzyk w kregoslup-nie ma sie co bac-jak gryz komara(zniczulaja) dostajesz procha i spisz , budzisz sie i po juz....chyba z 8 h min nie mozna lba podniesc niewaze.szpital w sumie 2-5 dni, ciezko sie wysr......itdobolaly, opatrunki itdwazne.2-4 mc nie przemeczac sie , zero seksu, niewiele ruchy(nie zamalo tez zeby nie bylo zrostow), majtki obcisle -najl suspensor-w sklepie sport, jaja w gorze.jajoo rosnie i jak bedzie ok, to po pewnym czasie zmaleje i jest ok.czasem jednak, nie wiem czemu wdaje sie wodniak0u mnie 2 raz i znowu zabieg-jajo z wora skrobanie i to samo....u mnie 2 raz i lipa, nie wiem co jest .moze lekarz nie tan.czekam jeszcze pol roku i ide do innego.(zulaki , zbieg 2-3 lata temu, po pol roku zabieg na wodniaka, .jadro nie zmniejszylo sie i nadal jest wieksze-2-4 razy)juz ze 2 lata po zabiegach i nic, podobno znowu wodniak.teraz ide do innego lek, choc wczesniej bylem u kilku i kazdy mowi co innego.podobno w siedlcach chyba szczesniewski (operowal brata raz i jest ok-na to samo)on jest ok podobno.powodzenia.pozdro

---edit by emilka---
nie pisz całych postów wilekimi literami
Powrót do góry
misio745

PostWysłany: Pią Cze 29, 2007 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam pytanie ponieważ byłem operwany na żylaki poszedłem do lekarza powiedział mi ze to przez tę operację mam wodniaka i stąd moje pytanie ile lezeliście w szpitalu??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Następny
Strona 18 z 27