FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
luk_20 Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 4:18 pm Temat postu: |
|
|
od kilku dni odczuwam bole w prawym jadrze, w zasadzie da sie wytrzymac, takie mrowienie. Jądro jest wyraźnie niżej niż lewe...
jutro mam wizyte u urologa, czy ktos wie na co mam sie przygotowac, bo boje sie ze to najgorsze jakis nowotwór lub cos innego ;(
prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kolezka Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 5:30 pm Temat postu: |
|
|
siema
co do komisji wjskowej,to dostalem kategorie A,jednak za to wlasnie dostalem paragraf,wtedy lekarz powiedzial mi,zebym sie tym zajal bo moga byc problemy,i mozna byc bezplodnym.olalem sprawe bo wydawalo mi sie,ze to taka faza dojrzewania.
Frank jak narazie widze,ze to jajko jest troche wieksze,jednak nie az tak jak przed zabiegiem.dysproporcja jest w zasadzie niezauwazalna wizualnie,ale w dotyku czuc delikatna blonke wokoj niego.a jak u Ciebie?
mam tylko jeden problem,wydaje mi sie,ze nie wyszedk mi do konca jeden szew,wiem,ze go jakos naderwalem i pozniej juz go nie widzialem,wiec moze jest jakos pod skora.myslisz,ze jakos sie w ciele rozejdzie?
pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karollo Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 7:44 pm Temat postu: wodniak jądra |
|
|
Sie ma. Jestem trzy tygodnie po zabiegu, po woli wracam do normy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karollo Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Jestem 3 tygodnie po zabiegu i mam odczucie, że jest coś nie tak. Prawa strona , która była operowana jest twarda i słabo odczuwam dotyk.Chciałbym wiedzieć ,czy to jest normalna reakcja organizmu, czy wszystko wróci do normy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
frank
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 10:19 pm Temat postu: |
|
|
Kolezka - u mnie tez jajo jest troche większe.Mniejsze niz przed zabiegiem lae jakies zgrubienie jest tak jakby "przed wejsciem" do jadra.
piszesz że Ci szew się jakby "wchłonął" do środka? To są szwy rozpuszczalne więc bez obaw. Ja mam za 4 tygodnie wizytę kontrolną - wtedy bede wiedzial czy wszystko ok czy drugi zabieg.
Karollo - spokojnie odczekaj. Ja po 3 tygodniach to juz nawet meczyk w siatke zagrałem, ale lepiej odpoczywaj. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kolezka Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 07, 2006 6:29 am Temat postu: |
|
|
siema
nie wiem czy to sa wchlanialne szwy.lekarz mi mowil,ze jak po 3 tygodniach od zabiegu nie wyjda to zebym przyszedl.stwierdzilem,ze skoro powoli wychodza to nie ma sensu chlopu glowe zawracac.no i teraz nie wiem.mam nadzieje,ze masz racje.trzym sie dzielnie i szykuj jajka na swieta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
frank
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 11:50 am Temat postu: |
|
|
Także zyczę zdrowia.
Co do szwów to powinien sam wyjśc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Francis Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 5:40 pm Temat postu: wodniak prawego jądra |
|
|
Miałem 30 marca operacyjny zabieg usunięcia wodniaka, sam zabig przy znieczuleniu miejscowym jest bezbolesny. Nasrępnego dnia opusciłem szpital z zaleceniem leżenia w domu. Problem zaczął po sześciu dniach gdy zdjęto szwy i następnego dnia rana częsciowo rozeszła się, ale to chyba moja wina. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Francis Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 5:43 pm Temat postu: wodniak prawego jądra |
|
|
Miałem 30 marca operacyjny zabieg usunięcia wodniaka, sam zabig przy znieczuleniu miejscowym jest bezbolesny. Następnego dnia opusciłem szpital z zaleceniem leżenia w domu. Problem zaczął po sześciu dniach gdy zdjęto szwy i następnego dnia rana częsciowo rozeszła się, ale to chyba moja wina. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
felek Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 11:02 pm Temat postu: |
|
|
czesc!!! ja tez chyba mam wodniaka ale jeszcze nei bylem u rzadnego lekarza, mozecie mi powiedziec gdzie mam sie zgłosic czy najpierw mam isc do lekarza pierwszego kontaktu czy odrazu do specjalisy, moze to głupie ale nigdy nie bylem u urologa ani lekarza od "tych spraw". Z gory dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|