Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
frank
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 9:46 pm Temat postu: |
|
|
idz do lekarza pierwszego kontaktu, on jak zobaczy to da Ci skierowanie do urologa/chirurga. Ten z kolei zobaczy jądra i ew. dostaniesz skierowanie do szpitala na operację.
Francis - jak to sie rozeszła? Co robiłes?
Jak było u Ciebie z wielkością jąder po tych 6 dniach? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
...nieznajomy... Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 11, 2006 2:47 pm Temat postu: ... |
|
|
No coz.... jak wyglada ten wodniak? Tylko bardzo bym prosil o dokladny opis.... boje sie ze mam raka . ale slyszalem, ze jak sie ma wodniaka to jak sie podswieci latarką tego "guzka" to widac swiatelko z drugiej strony :/ prosze o pomoc!!!!
BOJE SIE |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Asiunia1234 Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 1:08 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanko czy wodniak jadra jest nowotworem i czy po usunieciu moza miec dzieci |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Asiunia1234 Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 3:18 pm Temat postu: |
|
|
po usunieciu wodniaka jadra wytworzył się krwiak i robien czy potrzebna bedzie kolejna operacja a moze sa inne motode leczenia albo jakies lekrstwa jesli tak to prosze o informacje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kolezka Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 10:47 pm Temat postu: |
|
|
siema
ten motyw z latarka mnie rozwalil,hehe moze faktycznie tak jest,ale co lekarz to lekarz,ktory powie po usg co jest dokladnie,czasem jak jajko boli,to moga to byc tez male zylaczki,ale jak powiekszone to pewnie wodniak szuwarek.ja tez balem sie ze to jakis pierd...rak,balem sie jak cholera.jak mowie,trza isc do lekarza i zalatwic sprawe,jesli chce sie miec te dzieci bo jesli nie to niestety.
frank jak u ciebie?nic sie nie chwalisz po wizytach.swoja droga to az ci zazdroszcze,ze caly czas kontrolujesz to z doktorkiem.mi nie kazal juz przyjezdzac na wizyty.zabieg i ewentualnie sciagniecie szwow jak same nie wyjda.ale skonczylo sie tylko na zabiegu.pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
frank
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 10:49 pm Temat postu: |
|
|
Wizyte mam na początku maja. Cierpliwie czekam, ale intensywnie trenuję i nie mam ze strony jądra żadnych dolegliwości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pw10 Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 6:40 pm Temat postu: |
|
|
Witam ! Mam 15 lat, jestem mężczyzną i mam ten sam problem - wodniak jądra lewego. Było u urologa i będę musiał mieć operację. Ja tam się aż tak strasznie tego nie boje ( ale tuż przed na pewno będę ), ale moja mama się chyba denerwuje. Lekarz powiedział, że może samo sie wchłonąc, ale ze są male szanse na to. Tak wiec zostaje operacja. Czy ktos kto mial taką operacje moze mi napisac, jak to bylo, czy bolalo potem, zeby mnie chociaz troszeczke uspokoic ( tak zebym sie na przyszłosc nie martwil :p ) Z góy dziekuje, jak bede po operacji ( moze za miesiąc ) to postaram sie napisac. Czekam na odpowiedz i pozdrawiam ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
frank
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Operacja prosta do wykonania.
Pierwsze kilka dni bez ruchu. Po 7-10 dniach bedziesz juz chozdił. Po miesiącu normalka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki za info ! Pozdrawiam ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 7:17 pm Temat postu: |
|
|
dziwnie tu piszecie momentami. Raz ze DOPIERO po 7 dniach mozna chodzic a innym razem ze po miesiącu mozna uprawiac sport.. Jak to jest TAK naprawdę?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|