Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fever

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 2:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
Tvisha, no co Ty, to się zawsze ma pod ręką ;p

cicha woda brzegi rwie ;)xD
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fever co bys powiedzial jak bys sie dowiedzial ze twoja dziewczyna stosuje takie rzeczy ?
Powrót do góry
babcia

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...... przyłączył do zabawy? Wink

Tvisha, nie wstydź się... opowiedz nam jak tam eksperymenty się powiodły? Very Happy
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 11:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ja to jestem atakowana z rana i czesto budze sie podczas dobieranek ... normalnie mysle wtedy ze jestem wykorzystywana Razz

hehhee... ja tez sie kiedys obudzilam a moj P juz w srodku... to dopiero bylo hehehe ale mi sie podobalo Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajny pomysl...ale jak mozna nie czuc ze własnie "wszedł" pan... Razz hehe.

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind serio nic nie czulam dopiero po jakiejs chwili sie obudzilam , a moj P chyba byl przekonany ze mnie dobudzil, nie mial pojecia ze ja jeszcze chrapie hehhee
chyba musialam miec bardzo twardy sen Very Happy
Powrót do góry
Fever

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 2:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
fever co bys powiedzial jak bys sie dowiedzial ze twoja dziewczyna stosuje takie rzeczy ?

Raczej wiemy i mówimy o sobie wszystko, ale tak na prawdę to hmm, miał bym na pewno mieszane uczucia ;p po pierwsze myślałbym, że jej nie zaspokajam, a po drugie starał bym się ją zrozumieć bo przecież nie ma mnie ciągle przy niej itp, ale na pewno bym się przyłączył do zabawy hehe, a co czyżby Twój partner nie wiedział o Twoich zabawkach Wink? My jedynie czego używamy to kajdanek i żelu durex xD
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 7:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja kiedys po szampanskiej nocy obudzilam sie i dostalam pytanie jak bylo z rana ... i tak sie zastanawialam o co chodzi ... mialam drobne migawki wiec staralam sobie je poskladac Wink
ale ja mam twardy sen ... i z rana jak mu sie zachce to ja tylko mam sile rozkraczyc nogi i w polprzytomnym stanie odczowac przyjemnosci Wink

Fever sam mi kupil bo wyjezdzal na jakies 3 miechy czy cos takiego Wink.
Nie chcialam sie pytac czy bys bys kupil sam Wink
Powrót do góry
Fever

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
ja kiedys po szampanskiej nocy obudzilam sie i dostalam pytanie jak bylo z rana ... i tak sie zastanawialam o co chodzi ... mialam drobne migawki wiec staralam sobie je poskladac Wink
ale ja mam twardy sen ... i z rana jak mu sie zachce to ja tylko mam sile rozkraczyc nogi i w polprzytomnym stanie odczowac przyjemnosci Wink

Ja chyba bym tak nie mógł, ale trzeba kiedyś spróbować ]:->
Tvisha napisał:

Fever sam mi kupil bo wyjezdzal na jakies 3 miechy czy cos takiego Wink.
Nie chcialam sie pytac czy bys bys kupil sam Wink

Aha to już rozumiem czemu kupił hehe Wink hmm raczej bym nie kupił, ale kto wie co będzie dalej xD
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 2:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka to ostroo twardy sen musiał byc! a ja wiem nawet o czym :> Razz hehehe. myslałas ze to Ci sie sni a tu plut na jawie siedział w srodku hehehe Mr. Green Mr. Green Cool .

Dodano po 19 sekundach:

Fever jaki zel stosujecie? rozgrzewajacy czy zwykły ?

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 12 z 28