Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fever

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
Fever jaki zel stosujecie? rozgrzewajacy czy zwykły ?

Zwykły, ten durex play 2w1 (do masażu i nawilżający) różowy czy tam fioletowy (każdy facet jest daltonistą Wink hehe), ale rzadko go używamy Razz a co chcesz pożyczyć Wink?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 8:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hahahah no jasne Very Happy znizke mi dasz co nie? hehe Wink my zamiast zelu uzywamy sliny hehehehe Razz oczywiscie nie zawsze Razz ale cisza juz bo offtopik sie robi i beda "Ci z góry" krzyczec Razz

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaki offtopic?? przeciez to wolne rozmowy o sexie wiec mozna gadac o
wszystkim Very Happy

-----------------

niby tak, ale o żelach jest osobny temat ;p
na straży jest emilka ;D

-----------------

Fever napisał:
ten durex play 2w1 (do masażu i nawilżający)

tez go mamy Very Happy ale jak przychodzi co do czego to nigdy mi sie go siegnac nie chce, jedynie jak miedzy cycorki to juz mus Very Happy
Powrót do góry
Fever

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 1:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no hehe Wink my też go rzadko używamy, ale lepiej go mieć na czarną godzinę Razz Wind dla Ciebie wszystko Wink<wstydniś>
Powrót do góry
babcia

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 12:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
miedzy cycorki

szkoda, że nigdy się nie dowiem jak to jest Mad

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aj tam babcia ja też nie wiem jak to jest, ale wcale mi się tego nie chcę bo kocham swoją kobietę taką jaka jest, więc głowa do góry, a na pewno masz duuuuuuuuuużo innych zalet Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to jest wyjatkowy facet... Fever dla mnie wszyystko mowisz? hhe oj patrz bo bedziesz cofał to co napisałes Razz
Babcia ja tez sie nie dowiem i jakos nie ciagnie mnie zbytnio. trudno sie mowi. przynajmniej nie mam kłopotu ze non stop sie gapia miedzy cycki Razz i bluzka kazda ładnie lezy. sa tez pozytywy takich mniejszych rozmiarow Wink

Dodano po 30 sekundach:

no i w 1 rece sie zmiesci heheheheheh Razz nie trzeba nadstawiac obydwu Wink head up Smile

Powrót do góry
babcia

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:

no i w 1 rece sie zmiesci heheheheheh Razz )

Laughing Laughing rozwaliłaś mnie tym tekstem! Very Happy

Dodano po 2 minutach:

Fever, dzięki za słowa otuchy hehe Very Happy

A a propos tego gapienia się na biust, to ja czasami mam wrażenie, że jakby kobieta dosłownie NIC tam nie miałam to i tak by sie niektórzy gapili!
Sama nie grzeszę jakimś DD ani nawet C, a i tak gadając z niektórymi facetami widze jak im oczka opadaja 20 cm w dół Rolling Eyes
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

babcia no ja to mam ciagle niestety, czasami tak mnie to wkurzy ze potrafie odszczeknac na kogos jakims tekstem...
ja mam tak ze nawet w golfie moje bimbalki sa widoczne wiec ...

Wind moja jedna tez sie miesci w jednej rece, to zalezy jakie facet ma dlonie Wink
bluzki tez dobrze leza Razz

Cytat:
szkoda, że nigdy się nie dowiem jak to jest Mad

hmm... ja to lubie, bardzo nawet... kiedys podczas samych pieszczot piersi mialam orgazm Cool a moj P to czasami tylko tak by chcial hehe... on bez cyca nie zasnie Very Happy

kazda kobieta na swoj sposob jest ladna wiec nie ma co gdybac Cool
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

beuhehehe Razz własnie..zalezy od dłoni.ale ja mowie o swoich łapach Razz miedzy innymi ze zmiesci sie jedna pomarancza w 1dnej łapce a 2ga w drugiej Razz
Babuszka smiech to zdrowie Razz.
Pituszka wiem wiem sa odp staniki zeby ukryc jak sie ma za duzo itp.. ale mniejsze tez jest piekne;p

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 13 z 28