Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sex bez zabezpieczenia? jesli jestescie zdrowi i wierni tylko sobie to ddlaczego to ma szkodzic? Wink

Dodano po 18 sekundach:

a z tego co wiem to sa gumki dla osob ktore sa uczulone na latex.moze popytaj w aptece

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Czarnulka67

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 9:37 am    Temat postu: Czarnulka67 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nikt nie odpowiedział mi na moje pytanie :cry: a ja nadal się zastanawiam czy stosunek przerywany możne szkodzić mojemu zdrowiu i czy można tak zajść w ciąży??? :cry: :cry: :cry:

Dodano po 4 minutach:

Ślicznie dziękuje za odpowiedz odrazu czuje się lepiej;)
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dla zdrowia może być szkodliwy jak Ty albo facet chorujecie na coś co może się przenosić drogą płciową, mówi się też że może powodować nerwice, a w ciążę można zajść jak nie zdąży i wyciągnie po wytrysku albo przed samym wytryskiem w czasie Twoich dni płodnych

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czarnulka67 ja osobiście nie zdecydowałabym się na stosunek przerywany, bo po co kusić los? Zawsze istnieje ryzyko zajścia w ciążę i nawet jeśli Twój chłopak jeszcze nie miał wytrysku, to przecież przed spermą pojawią się płyn, który również może zawierać plemniki i wystarczy, że on raz się spóźni i klops.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja stosowałam ta metode od 6 lat i nigdy nie zawiodła wiec jesli zna sie swoj organizm to mozna szalec Cool

Powrót do góry
amagoria

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Maj 30, 2009 7:10 pm    Temat postu: sex przed miesiączką. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczny!

Mam takie pytanie...kilka dni temu kochałam się ze swoim facetem było to nasze pierwsze zbliżenie.I właśnie byłam wtedy przed miesiączką to było 2dni przed okres mam reguralnie co 28-30dni czasami jest tam jakieś 2 lub jeden dzień spóźnienia oczywiście zabezpieczenie było(prezerwatywa)-miesiączkę dostałam normalnie tak jak powinna być,tylko mnie troche martwi,że nie jest obfita a z różnych źródeł dowiedziałam się,że prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest minimalne ponieważ wtedy są dni niepłodne.Nawet sobie to wszystko wyliczałam.Ale jednak mimo wszystko obawa jest...I moje pytanie brzmi: czy jest się czego obawiać?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Maj 30, 2009 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nei ma Smile 2 dni przed okresem sa dniami na 100% bezpiecznymi Smile

Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Maj 31, 2009 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tym bardziej, że się zabezpieczyliście i jest okres Wink nie ma szans.
Powrót do góry
kornel85

PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 12:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zagraża to Twojemu zdrowiu! Smile
A na pewno jest to lepsze od pigułek antykoncepcyjnych:)
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znacie jakieś darmowe stronki z filmami wiadomo jakimi? Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 21 z 28