Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 5:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wpisz w google...

Na pewno wyskoczy...
derx

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 17, 2009 1:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć Smile wiecie możne co to możne być??? podczas stosunku mojej dziewczynie z pochwy zaczęło wydobywać się powietrze i zaczęło wydobywać się coś w postaci śluzu. z góry dzięki:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Czw Wrz 17, 2009 2:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wtloczyles penisem zapewne powietrze do pochwy i "pierdzialo" kiedy wkladales penisa?
a sluz podczas podniecenia, podczas stosunku... hm... to bardzo dziwne wiesz? a ile macie lat?
babajaga82

PostWysłany: Nie Wrz 20, 2009 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie śluz, to mocz Very Happy Very Happy
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Wrz 20, 2009 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe ;- )
madziunia1229

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 12:45 pm    Temat postu: SEKS ORALNY Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W TRAKCIE SEKSU ORALNEGO MOJ FACET NIECHCE KONCZYC W MOICH USTACH- ZAWSZE MNIE ODGANIA. co robic? A DRUGIE PYTANIE TAKIE...
w trakcie normalnego seksu facet moj mnie piesci, caluje- jestem tym podniecona ale nigdy niemoge osiagnac orgazmu. chyba jeszcze nigdy go nie mialam. co robic zebym dostala orgazm? jak sama sie masturbuje niemam z tym zadnego problemu ale jesli dochodzi do kontaktu z moim facetem- mam jakas blokade.. jak jej sie pozbyc??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To niech zafunduje Ci pieszczoty oralne. Przeżywania orgazmu we dwoje trzeba sie nauczyć.

Większość kobiet nie przezywa orgazmu jedynie z pobudzania pochwy. Naucz swojego partnera jak ma Cię pieścić. Z powietrza wiedzy nie weźmie Wink
kala104

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja powiem szczerze że na poczatku też sie bałam że jak wezme do buzi to bedzie dziwny smak lub zapach ale nie jest źle Razz i lubie robic loda mojemu mężowi tylko co do smaku spermy sie nie przekonałam jeszcze chociaż moj mąz bardzo chce mi sie sposcic na twarz to jednak jeszcze mowie nie Confused
Powrót do góry
madziunia1229

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka napisał:
To niech zafunduje Ci pieszczoty oralne. Przeżywania orgazmu we dwoje trzeba sie nauczyć.

Większość kobiet nie przezywa orgazmu jedynie z pobudzania pochwy. Naucz swojego partnera jak ma Cię pieścić. Z powietrza wiedzy nie weźmie Wink

CHODZI O TO ZE w trakcie gdy on piesci palcem mojpunk gest super- mam orgazm, ale jak mnie lize albo wchodzi we mnie swoim ..
mam przyjenoc ae nie taka zeby dojsc do orgazmu. juz mu kilka razy mowilam jak i co ma robic, tak tez zrobil ale tuz przed samym szczytem ochota i podnieta odeszla.. moze to cos ze mna jest nie tak??? moze potrzebuje jakies srodki wspomagawcze? co ?

Dodano po 3 minutach:

kala104 napisał:
Ja powiem szczerze że na poczatku też sie bałam że jak wezme do buzi to bedzie dziwny smak lub zapach ale nie jest źle Razz i lubie robic loda mojemu mężowi tylko co do smaku spermy sie nie przekonałam jeszcze chociaż moj mąz bardzo chce mi sie sposcic na twarz to jednak jeszcze mowie nie Confused

JA CHCE ZROIC MOJEMU FACETOWI LODZIKA DO KONCA ALE ON TEGO NIECHCE. ja sie nie brzydze jego spermy- w ten sposob chce mu pokazac ze go kocham i przyjmuje go takiego jakim jest. a on tuz pred wytrysiem mnie odgania i ja nic niemoge zrobic... dajcie mi jakas porade!!!
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 3:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie środki wspomagające, tylko swoje nastawienie musisz zmienić. Przyzwyczaiłaś się do konkretnej pieszczoty. Musisz nauczyć się przeżywania rozkoszy innymi sposobami. Po prostu musicie ćwiczyć Smile
Powiedz mu wprost: "Skarbie koniec z pieszczotami ręką, pracujemy nade mną". Wiem z doświadczenia że to pomaga. Nie myśl o niczym, oddaj mu się po prostu Smile Skoro wie jak ma działać, nie pozostaje Ci już nic innego.

Co do kończenia w Twoich ustach...Porozmawiaj z Nim. Może on się boi Twojej reakcji...Nie ukrywajmy, może Ci zrobić sie niedobrze, gdy poczujesz smak, bo nie wiesz czy będzie w danym momencie gorzko, słodko, neutralnie, mdło czy jak...Moze on się boi Twojej reakcji, gdy nie będzie tak, jak bys sobie tego życzyła. Albo On nie jest w stanie dojść w Twoich ustach, tak samo jak Ty masz problem żeby dojść gdy On pieści Cię oralnie.

Porozmawiaj. Rozmowa najlepszym lekarstwem Smile

Dodano po 23 sekundach:

Ewentualnie zwiąż Go;)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 22 z 28