Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 5:13 pm Temat postu: |
|
|
Wpisz w google...
Na pewno wyskoczy... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
derx
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 1:32 am Temat postu: |
|
|
cześć wiecie możne co to możne być??? podczas stosunku mojej dziewczynie z pochwy zaczęło wydobywać się powietrze i zaczęło wydobywać się coś w postaci śluzu. z góry dzięki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 2:24 am Temat postu: |
|
|
wtloczyles penisem zapewne powietrze do pochwy i "pierdzialo" kiedy wkladales penisa?
a sluz podczas podniecenia, podczas stosunku... hm... to bardzo dziwne wiesz? a ile macie lat? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babajaga82
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 8:23 pm Temat postu: |
|
|
to nie śluz, to mocz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 8:46 pm Temat postu: |
|
|
hehe ;- ) _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziunia1229
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 12:45 pm Temat postu: SEKS ORALNY |
|
|
W TRAKCIE SEKSU ORALNEGO MOJ FACET NIECHCE KONCZYC W MOICH USTACH- ZAWSZE MNIE ODGANIA. co robic? A DRUGIE PYTANIE TAKIE...
w trakcie normalnego seksu facet moj mnie piesci, caluje- jestem tym podniecona ale nigdy niemoge osiagnac orgazmu. chyba jeszcze nigdy go nie mialam. co robic zebym dostala orgazm? jak sama sie masturbuje niemam z tym zadnego problemu ale jesli dochodzi do kontaktu z moim facetem- mam jakas blokade.. jak jej sie pozbyc?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 2:31 pm Temat postu: |
|
|
To niech zafunduje Ci pieszczoty oralne. Przeżywania orgazmu we dwoje trzeba sie nauczyć.
Większość kobiet nie przezywa orgazmu jedynie z pobudzania pochwy. Naucz swojego partnera jak ma Cię pieścić. Z powietrza wiedzy nie weźmie _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kala104
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Ja powiem szczerze że na poczatku też sie bałam że jak wezme do buzi to bedzie dziwny smak lub zapach ale nie jest źle i lubie robic loda mojemu mężowi tylko co do smaku spermy sie nie przekonałam jeszcze chociaż moj mąz bardzo chce mi sie sposcic na twarz to jednak jeszcze mowie nie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziunia1229
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 3:25 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka napisał: | To niech zafunduje Ci pieszczoty oralne. Przeżywania orgazmu we dwoje trzeba sie nauczyć.
Większość kobiet nie przezywa orgazmu jedynie z pobudzania pochwy. Naucz swojego partnera jak ma Cię pieścić. Z powietrza wiedzy nie weźmie |
CHODZI O TO ZE w trakcie gdy on piesci palcem mojpunk gest super- mam orgazm, ale jak mnie lize albo wchodzi we mnie swoim ..
mam przyjenoc ae nie taka zeby dojsc do orgazmu. juz mu kilka razy mowilam jak i co ma robic, tak tez zrobil ale tuz przed samym szczytem ochota i podnieta odeszla.. moze to cos ze mna jest nie tak??? moze potrzebuje jakies srodki wspomagawcze? co ?
Dodano po 3 minutach:
kala104 napisał: | Ja powiem szczerze że na poczatku też sie bałam że jak wezme do buzi to bedzie dziwny smak lub zapach ale nie jest źle i lubie robic loda mojemu mężowi tylko co do smaku spermy sie nie przekonałam jeszcze chociaż moj mąz bardzo chce mi sie sposcic na twarz to jednak jeszcze mowie nie |
JA CHCE ZROIC MOJEMU FACETOWI LODZIKA DO KONCA ALE ON TEGO NIECHCE. ja sie nie brzydze jego spermy- w ten sposob chce mu pokazac ze go kocham i przyjmuje go takiego jakim jest. a on tuz pred wytrysiem mnie odgania i ja nic niemoge zrobic... dajcie mi jakas porade!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Nie środki wspomagające, tylko swoje nastawienie musisz zmienić. Przyzwyczaiłaś się do konkretnej pieszczoty. Musisz nauczyć się przeżywania rozkoszy innymi sposobami. Po prostu musicie ćwiczyć
Powiedz mu wprost: "Skarbie koniec z pieszczotami ręką, pracujemy nade mną". Wiem z doświadczenia że to pomaga. Nie myśl o niczym, oddaj mu się po prostu Skoro wie jak ma działać, nie pozostaje Ci już nic innego.
Co do kończenia w Twoich ustach...Porozmawiaj z Nim. Może on się boi Twojej reakcji...Nie ukrywajmy, może Ci zrobić sie niedobrze, gdy poczujesz smak, bo nie wiesz czy będzie w danym momencie gorzko, słodko, neutralnie, mdło czy jak...Moze on się boi Twojej reakcji, gdy nie będzie tak, jak bys sobie tego życzyła. Albo On nie jest w stanie dojść w Twoich ustach, tak samo jak Ty masz problem żeby dojść gdy On pieści Cię oralnie.
Porozmawiaj. Rozmowa najlepszym lekarstwem
Dodano po 23 sekundach:
Ewentualnie zwiąż Go;) _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|