Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agamalaga
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie dziewczyny
Moje pytanie wyda się trochę dziwne, ale skoro sa poruszane rozne tematy, no to rozne A mianowicie, jak dochodzi miedzy wami a waszymi partnerai do stosunku? Ja jestem z moim chlopakiem juz dwa lata, ale "to" wychodzi zawsze z jego inicjatywy. Jakos nie potrafie i szczerze mowiąc, nie wiem jakby go zachecic, np z nienacka. Jest to moj pierwszy partner, ale jakos chyba nie otworzylam sie tak do konca, aby sama wyjsc z inicjatywa. Dlatego jestem ciekawa jak to u was sie zaczyna.
A wiadomo, ze i mezczyzna czasem tez trzeba zaskoczyc i nim pokierowac:)
I moje drugie bardziej krepujace pytanie. Czy to mozliwe, przepraszam za doslowne wyrazenie, ze nie umiem "zrobic mu loda"? Wiem, ze on to bardzo lubi, gada o tym prawie codziennie , czasami nawet probuje, i wiem, ze to nie spelnia jego oczekiwac. Po paru minutach przestaje, bo mi sie nie udaje, on przez to niogdy nie dochodzi. Na poczatku mu mowilam, ze ma mnie kierowac co i jak, ale w koncu ile mozna.
No coz, pozdrawiam was dziewczyny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hitsu_91
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Ja też nie umiem tego robić. To po pierwsze.Po drugie nie lubię bo nie lubię tego smaku.Wpadłam na pomysł żeby spróbować pod prysznicem, ale jeszcze nie było okazji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 10:25 pm Temat postu: |
|
|
wszystkiego z czasem sie nauczycie.
najlepsza jest gra wstepna , po niej facet sam zacznie dobierac sie do WAs.
wystarcza delikatne musniecia za uchem,dotyk w intymne miejsca i sex murowany.
co do sexu oralnego.
powiem tyle: im czesciej sie to robi, tym wiekszej wprawy nabywa.
nikt nie powiedzial ze za 1 razem bedzie idealnie.
nie bede tutaj pisała jak to sie robi bo wiadomo jak, moge powiedziec tyle zeby podczas pieszczot oralnych uzywac rowniez reki
poprobojcie, z czasem odkryjecie tajniki orgazmu oralnego _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alina1991
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 11:15 am Temat postu: |
|
|
Miałam taką sytuację, jak uprawiałam seks ze swoim chłopakiem, poczułam że mam zbyt mokro, przerwałam żeby wytrzeć się i zobaczyłam że z mojej ----- wycieka sperma. Zapytałam chłopaka dla czego skończył we mnie, a on mówi że nie czuł jak mu sperma leci. Nie uwierzyłam mu ale mam wątpliwości czy istnieje taka możliwość żeby facet nie czuł jak mu z członka sperma cieknie pod czas stosunku? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Skąd pewność że to nasienie? Może to Twój płyn + jego który pojawia się podczas stosunku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alina1991
|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 12:51 pm Temat postu: |
|
|
Wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem i po drugiej minucie poczułam że nam za mokro a za chwilę mu opad i on wycofał się. Spytałam czemu skonczył we mnie, a on tłumaczy się że nie czuł kiedy konczy, że zrozumiał to już po wytrysku. Czy to możliwe że on tego nie czuję? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 12:57 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie - nie.
facet musi czuc kiedy nadchodzi orgazm.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alina1991
|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Może on to specjalnie wymysla żeby konczyc we mnie, bo ja mu nie pozwalam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 2:10 pm Temat postu: |
|
|
bardzo mozliwe.
a Ty bierzesz tabletki?
liczycie sie z ryzykiem zajscia w ciaze?
czy konczy kiedy popadnie, chodzi mi o dni płodne i owulacje..?
wg mnie to takie troche nie fer.. prosisz zeby czegos nie robił a on po swojemu..
albo niech uzywa gumek albo Ty sie zabezpiecz tabletkami bo ciaza murowana. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alina1991
|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 5:12 pm Temat postu: |
|
|
Tabletki nie biorę i nigdy nie brałam, mieszkam na wsi gdzie jest tylko jeden sklep spożywczy. Żeby kupić tabletki trzeba najpierw dostać się do lekarza, jest to daleko i to są pewne koszta (dojazd do miasta, wizyta i zakup tabletek) a ja na razie nie pracuję i nie mam pieniędzy. Pomagam rodzicom w gospodarstwie rolnym i jestem na ich utrzymaniu.
Z prezerwatywą nigdy tego nie robiłam. W życiu miałam dwa chłopaki i teraz mam trzeciego. Zawsze współżyłam bez żadnego zabezpieczenia. Chłopaki nigdy nie kończyły we mnie bo bali się że zajdę. Z nowym chłopakiem spotykam się już czwarty tydzień, w łóżku byłam z nim 5 razy, i zawsze kończy we mnie. Jak spytałam czemu we mnie kończy, to mówi że nie wyczuwa kiedy kończy. Mówiłam mu że mogę zajść w ciąże a on na to mówi że jak zajdę to ożeni się ze mną. Wiem że dni płodne mam gdzieś w połowie cyklu, a miesiączkuję raz w miesiącu około 28 – 30 dni. W tym tygodniu powinnam dostać @, pierwszy raz on skończył we mnie 9 dni temu, to chyba mógł co? Wiem że kobieta ma owulację w połowie cyklu i to tylko 2 dni a reszta dni to są nie płodne, prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|