Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agamalaga

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 23, 2011 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie dziewczyny

Moje pytanie wyda się trochę dziwne, ale skoro sa poruszane rozne tematy, no to rozne Smile A mianowicie, jak dochodzi miedzy wami a waszymi partnerai do stosunku? Ja jestem z moim chlopakiem juz dwa lata, ale "to" wychodzi zawsze z jego inicjatywy. Jakos nie potrafie i szczerze mowiąc, nie wiem jakby go zachecic, np z nienacka. Jest to moj pierwszy partner, ale jakos chyba nie otworzylam sie tak do konca, aby sama wyjsc z inicjatywa. Dlatego jestem ciekawa jak to u was sie zaczyna.
A wiadomo, ze i mezczyzna czasem tez trzeba zaskoczyc i nim pokierowac:)

I moje drugie bardziej krepujace pytanie. Czy to mozliwe, przepraszam za doslowne wyrazenie, ze nie umiem "zrobic mu loda"? Wiem, ze on to bardzo lubi, gada o tym prawie codziennie , czasami nawet probuje, i wiem, ze to nie spelnia jego oczekiwac. Po paru minutach przestaje, bo mi sie nie udaje, on przez to niogdy nie dochodzi. Na poczatku mu mowilam, ze ma mnie kierowac co i jak, ale w koncu ile mozna.

No coz, pozdrawiam was dziewczyny Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Hitsu_91

PostWysłany: Pią Wrz 23, 2011 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też nie umiem tego robić. To po pierwsze.Po drugie nie lubię bo nie lubię tego smaku.Wpadłam na pomysł żeby spróbować pod prysznicem, ale jeszcze nie było okazji.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 23, 2011 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystkiego z czasem sie nauczycie.
najlepsza jest gra wstepna , po niej facet sam zacznie dobierac sie do WAs.
wystarcza delikatne musniecia za uchem,dotyk w intymne miejsca i sex murowany.

co do sexu oralnego.
powiem tyle: im czesciej sie to robi, tym wiekszej wprawy nabywa.
nikt nie powiedzial ze za 1 razem bedzie idealnie.
nie bede tutaj pisała jak to sie robi bo wiadomo jak, moge powiedziec tyle zeby podczas pieszczot oralnych uzywac rowniez reki Smile
poprobojcie, z czasem odkryjecie tajniki orgazmu oralnego Razz

Powrót do góry
Alina1991

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Lis 21, 2011 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miałam taką sytuację, jak uprawiałam seks ze swoim chłopakiem, poczułam że mam zbyt mokro, przerwałam żeby wytrzeć się i zobaczyłam że z mojej ----- wycieka sperma. Zapytałam chłopaka dla czego skończył we mnie, a on mówi że nie czuł jak mu sperma leci. Nie uwierzyłam mu ale mam wątpliwości czy istnieje taka możliwość żeby facet nie czuł jak mu z członka sperma cieknie pod czas stosunku? Question
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lis 21, 2011 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skąd pewność że to nasienie? Może to Twój płyn + jego który pojawia się podczas stosunku.
Powrót do góry
Alina1991

PostWysłany: Wto Lis 22, 2011 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem i po drugiej minucie poczułam że nam za mokro a za chwilę mu opad i on wycofał się. Spytałam czemu skonczył we mnie, a on tłumaczy się że nie czuł kiedy konczy, że zrozumiał to już po wytrysku. Czy to możliwe że on tego nie czuję?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lis 22, 2011 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie - nie.
facet musi czuc kiedy nadchodzi orgazm..

Powrót do góry
Alina1991

PostWysłany: Wto Lis 22, 2011 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może on to specjalnie wymysla żeby konczyc we mnie, bo ja mu nie pozwalam.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lis 22, 2011 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo mozliwe.
a Ty bierzesz tabletki?
liczycie sie z ryzykiem zajscia w ciaze?
czy konczy kiedy popadnie, chodzi mi o dni płodne i owulacje..?
wg mnie to takie troche nie fer.. prosisz zeby czegos nie robił a on po swojemu..
albo niech uzywa gumek albo Ty sie zabezpiecz tabletkami bo ciaza murowana.

Powrót do góry
Alina1991

PostWysłany: Wto Lis 22, 2011 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tabletki nie biorę i nigdy nie brałam, mieszkam na wsi gdzie jest tylko jeden sklep spożywczy. Żeby kupić tabletki trzeba najpierw dostać się do lekarza, jest to daleko i to są pewne koszta (dojazd do miasta, wizyta i zakup tabletek) a ja na razie nie pracuję i nie mam pieniędzy. Pomagam rodzicom w gospodarstwie rolnym i jestem na ich utrzymaniu.
Z prezerwatywą nigdy tego nie robiłam. W życiu miałam dwa chłopaki i teraz mam trzeciego. Zawsze współżyłam bez żadnego zabezpieczenia. Chłopaki nigdy nie kończyły we mnie bo bali się że zajdę. Z nowym chłopakiem spotykam się już czwarty tydzień, w łóżku byłam z nim 5 razy, i zawsze kończy we mnie. Jak spytałam czemu we mnie kończy, to mówi że nie wyczuwa kiedy kończy. Mówiłam mu że mogę zajść w ciąże a on na to mówi że jak zajdę to ożeni się ze mną. Wiem że dni płodne mam gdzieś w połowie cyklu, a miesiączkuję raz w miesiącu około 28 – 30 dni. W tym tygodniu powinnam dostać @, pierwszy raz on skończył we mnie 9 dni temu, to chyba mógł co? Wiem że kobieta ma owulację w połowie cyklu i to tylko 2 dni a reszta dni to są nie płodne, prawda?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Następny
Strona 24 z 28