Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blondyna1790

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 25, 2008 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie czy seks analny jest przyjemny???? bo z chlopakiem chcemy sie do tego przekonac .. tzn on chce bo mu to roznicy nie robi czy to standardowy seks czy oral .... prosze o pomoc jak powiennam sie do tego przekonac i przygotowac Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 25, 2008 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to zalezy od osoby, jedni go lubia inni nie Smile ja naleze do osoba lubiejacych taki typ sexu i proponuje przed sie wyproznic Wink nie zadne lewatywy czy cus po prostu normalnie... potem podczas pierwszego zblizenia pozadnie sie rozluznic, gra wstepna zeby byla dluga i zebys sie nie sponala niepotrzebne, tu chodzi o delikatnosc bo inaczej moze zabolec, zreszta pierwszy raz moze troche bolec ale jak chlopak bedzie cierpliwy to bedzie ok , no i mozecie uzyc jakiegos nawilzenia dodatkowego Smile
Powrót do góry
blondyna1790

PostWysłany: Wto Mar 25, 2008 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze byc durex play ?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 25, 2008 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie ze tak Smile
ja osobiscie nie uzywam zadnego nawilzacza ale dobrze jest uzyc za pierwszym razem chociaz Smile
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Mar 25, 2008 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i dobrze tez użyć gumki (ze względu na bakterie)
blondyna1790

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 9:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie , jesli seks uprawia sie dajmy na to ze codziennie to istnieje jakies prawdopodobienstwo zjascia szybciej w ciaze.? a co do warg sromowych to jest taka duza i rozlozysta,moj facet bardzo lubi sie nia bawic. Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 10:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli dojdzie do wytrysku to jest szansa Smile czemu nie Question Rolling Eyes a uwazacie? czy kochacie sie bez zabezpieczen bez roznicy na to ktory to dzien cyklu?

Powrót do góry
blondyna1790

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tzn. Wiesz dopiero raz się kochaliśmy ale bez gumki. Ale do niczego nie doszło... Ale jestem ciekawa czy nadmiar seksu z gumka jest szkodliwy ? Jestem z rodzicami szczera i oni twierdza że może to być większa możliwością na żalście w ciąże
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to oczywiste ze jeśli czenstotliwoś większa to szanse tez większe. Jednak uprawiając seks z gumka, to gumka musiała by pęknąć najpierw. No i z tego co mi wiadomo to gumki niesą szkodliwe Smile) Chyba ze masz uczulenie na lateks.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 7:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie tak Smile nie masz uczulenia na latex to mozesz sie kochac 10 razy dziennie codziennie Razz hehe Wink Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 4 z 28